×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 97 za 128 od 782 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzacionalno u svakom pogledu! Doživite uzbuđenje, otkrijte zabavu i osjetite seksi ekstazu s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je maksimalno diskretan i nevjerojatno moćan. Uživajte u tihim, ali jakim vibracijama od kojih ćete pjevati i plakati!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her kombinira intimnu vakuumsku čašicu s vibrirajućim jezikom za lizanje. Duga, uska, baršunasto mekana ručka može se koristiti i kao vibrator. Izvrstan je za vanjsku stimulaciju poput tijekom nevjerojatnog oralnog seksa i za duboki užitak. Ekstra duga cijev pumpe pruža više prostora tijekom solo zabave ili zabave udvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Iznimno moćan Pock Rock miluje ne samo vaš klitoris, već i sva druga osjetljiva mjesta koja ćete sresti. Ima 4 različite glave koje se lako mijenjaju, a svaka od njih će vam dati drugačiji način stimulacije. Ovaj mali, ali učinkovit iritant izrađen je od ABS plastike s mekanim PU premazom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Otkrijte užitak izvan ovog svijeta uz Pulse Galaxie. Za razliku od drugih stimulatora klitorisa, on gura i povlači zrak kako bi stvorio učinak usisavanja, dok postolje za punjenje projicira svjetlo zvijezda. Istražite 5 načina i 5 intenziteta usisavanja plus 3 načina prikaza zvijezda. Koristite Pulse Galaxie s aplikacijom SVAKOM za prilagodljivu igru na daljinu.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasični i elegantni Satisfyer Pro 2 vibrator dokazan je patentiranom tehnologijom Air-Pulse, koja vibrira vaš klitoris i vodi vas do željene destinacije. Uz ove motore i mekane silikonske glave, Pro 2 će vam dati jednu ili dvije minute.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unihorn Bean Blossom Yellow

    Bean Blossom dizajniran je za pružanje ugodnog i zavodljivog iskustva zahvaljujući svom debelom i okruglom jeziku i savršeno oblikovanim ustima. Ovaj čarobni vibrator jednoroga ima super meko krzno i koketne, strastvene pokrete koji će vas nedvojbeno oduševiti. Prepustite se njegovoj čaroliji i doživite nezaboravne osjećaje koji će ostvariti vaše najintimnije fantazije.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se pumpanju, lizanju i vibracijama kao nikada prije! Ova mini usisna igračka dolazi s 2 čašice različite veličine koje pristaju ili na klitoris ili na bradavicu. Prozirna čašica ima glatki, silikonski prsten koji održava brtvljenje i pritisak dok automatski usisava. Igračka također ima jezik za lizanje i vibrira s 10 načina lizanja i vibracija na izbor! Potpuno punjiv, dolazi s USB kabelom za ponovno punjenje između korištenja. Izrađen od vrhunskog silikona bez ftalata.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je malo "malog crnog" bakra s erotskim igračkama, tako da ga ne možete dobiti u svojoj kolekciji. Ima tehnologiju s jednim valjkom pod tlakom koji omogućuje usisavanje klitorisa bez prethodnog miješanja. Uzmite 8-dimenzionalni intenzitet i upotrijebite ga s opipljivim brojem i apsolutnim orgazmom. Womanizer Classic je vodootporan i čini da vaš navijač čeka da se igra u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Recite to s ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Dosadit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i mala veličina zahvaljujući kojoj ga možete imati uza se u svakom trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Zagegajte se u blaženstvo uz naše Penguin Holiday Edition! Uvijek spreman za priliku, ovaj vrlo voljeni Satisfyer vibrator s tlačnim valom obukao je svoje svečano ruho kako bi vam podigao raspoloženje. Bilo kao mala poslastica za sebe ili kao dar za nekog drugog – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tu da ispuni sve vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Doživite jedinstveno uzbudljive osjećaje s ovim prijateljem iz dana u dan! Taplastic Vibe je stimulator klitorisa s elementom koji vibrira. Zadivit će vas sa 6 različitih načina tapkanja koji će vas baciti na koljena. Otkrijte njegovu čaroliju, bit će bolji od oralnog seksa!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 782 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.