×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 97 za 128 od 483 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Doživite jedinstveno uzbudljive osjećaje s ovim prijateljem iz dana u dan! Taplastic Vibe je stimulator klitorisa s elementom koji vibrira. Zadivit će vas sa 6 različitih načina tapkanja koji će vas baciti na koljena. Otkrijte njegovu čaroliju, bit će bolji od oralnog seksa!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Slijedite želje svog bisera užitka zvanog klitoris i darujte se ovim ljubavnim setom. Uključuje dva praktična pomoćnika s kojima ćete uroniti duboko u svijet klitoralnih orgazama od kojih će vam se naježiti, kao i praktičnu kutiju za pohranjivanje koje vam nikad neće biti dosta. Zadovoljite svaki od 8000 živčanih završetaka u vagini i otkrijte kako izgleda orgazmički raj klitorisa!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Najviše od svega volite oralni seks i biste li ga voljeli svaki dan? Vaš san će se ostvariti s Paloqueth moćnim vibratorom za sisanje klitorisa! Koristi jedinstvenu tehnologiju vakuumskog usisavanja i vaš klitoris se usisava slično oralnom seksu. Doživite ono što on jest i nećete htjeti živjeti bez njega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Mali, ali praktičan vibrator s kojim možete učiniti više nego što sada možete zamisliti. Ima jednu snažnu brzinu vibriranja i zahvaljujući svojoj maloj veličini možete ga imati sa sobom u svakom trenutku. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a sok se napaja preko 3 AG13 baterije koje su dio pakiranja.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za sve žene! Hajde, svidjet će ti se ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Pokušaj, bolji i diskretniji, to je ono o čemu se radi u Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala uzbudljiva tajna! Ovo nije samo neki savršeni ruž za usne, to je uzbudljiv vibrator koji se može kontrolirati kroz aplikacije. Uvijek ga nosite u torbici i budite spremni na ljubavnu avanturu koja može vrebati iza svakog ugla.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite li jahati na valovima uzbuđenja? A tko i ne bi!? Ova inovativna vibrirajuća prostirka s 2 motora i 2 anatomski oblikovane stimulacijske izbočine izludit će vas i zagrijati uz funkciju grijanja do 55 °C. Stimulirati će vaginu i anus sa 7 načina vibracije kao i pametnim integriranim vibro-jezikom sa 7 načina lizanja, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Dakle, stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 2 Purple

    Kada otkrijete nenadmašnu snagu ove šarmantne igračke popularnog brenda LELO, zaljubit ćete se i vaša ljubav bit će istinska, senzualna i što je najvažnije uzbudljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato što tvoj bivši nikad nije pronašao tvoj klitoris ne znači da ga nema. Ovaj vibrator za prste razigrano će ga otkriti, pomilovati i odvesti u raj, jer je definitivno bolji od bivšeg. Izrađena je od mekog silikona i savršenog je oblika za preciznu stimulaciju najosjetljivijeg mjesta na vašem tijelu, koje ima do 10 modova vibracija.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 483 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.