×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 129 za 160 od 483 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Nea 2 Purple

    Kada otkrijete nenadmašnu snagu ove šarmantne igračke popularnog brenda LELO, zaljubit ćete se i vaša ljubav bit će istinska, senzualna i što je najvažnije uzbudljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Purple

    Koje se žene ne boje dvotaktne stimulacije i orgazma, koje pate iznutra i izvana. Mythical je ovdje da spasi vašu patnju. Njegov snažni F1 motor s 10 vibracija za promjenu stupnjeva prijenosa vrlo je brzo silikonsko tijelo tako da je točno na g-točki. Klitoris treba smanjiti, hvaleći kontaktnu stimulaciju pritiska na zid.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato što tvoj bivši nikad nije pronašao tvoj klitoris ne znači da ga nema. Ovaj vibrator za prste razigrano će ga otkriti, pomilovati i odvesti u raj, jer je definitivno bolji od bivšeg. Izrađena je od mekog silikona i savršenog je oblika za preciznu stimulaciju najosjetljivijeg mjesta na vašem tijelu, koje ima do 10 modova vibracija.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Ispitajte svoje tijelo i uživajte u novim iskustvima i izvanzemaljskim orgazmima uz Driff. Ugodno je zakrivljenog oblika i tako dodiruje točno prava mjesta unutar ili izvana. Glava genijalno oblikovana na kraju ima stimulacijsku točku za još intenzivniju stimulaciju, a Drift se ugodno zagrijava pritiskom na gumb. Uživajte i opustite se!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Privlači li vas uzbudljiva avantura u javnosti? Obucite ove seksi gaćice, u kojima ćete se osjećati apsolutno zavodljivo, i umetnite vibrator u njihov genijalni džep. Onda samo zgrabite vozače! Ili to radije povjerite svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad ovim elegantnim crnim vragom u vašim gaćicama?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Mali vibrator koji je prekrasno srebrne boje i nevjerojatno moćan. Možete ga imati svugdje sa sobom i u svakom trenutku izvaditi iz džepa i malo naljutiti na sebe ili svog ljubimca. Njegove vibracije su tihe, kompaktne veličine, brzo se i lako uključuju, ali iskustva koja vam pruža su neprocjenjivi, vjerujte nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Otkrijte svoje najdublje fantazije uz SILA Cruise prestižnog brenda Lelo. Idealan je izbor ne samo za početnike kada su u pitanju seksualna pomagala i senzualna istraživanja. Do vrha ćete doći zahvaljujući blagim valovima pritiska, koje ćete osjetiti od glave do pete. Prihvatite ponudu novog načina uživanja u predigri i trenucima samoljublja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna i moćna vakuum pumpa za stimulaciju vašeg cvijeta. Uživajte ne samo u 3 razine usisavanja, već i u 12 prekrasnih razina vibracija, sve uz prisutnost uzbudljivih podražaja. Pumpa je ugodno fleksibilna i mekana, jer je izrađena od higijenskog i kvalitetnog silikona. Povećajte svoju osjetljivost i otkrijte potpuno novi val orgazmičkog užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, pulsira, usisava, udara i tapka! Ovaj vibrator ispunit će sve vaše želje. Možete ga koristiti za masažu cijelog tijela ili za iritaciju intimnih dijelova. Njegova dva kraja su upotrebljiva, s jedne strane je fleksibilna masažna glava s usisnim nastavkom ili bez nastavka za tapkanje. S druge strane nalazi se ergonomski zakrivljeni vibrator s fleksibilnim vrhom. Isprobajte sve 3 značajke od 10 načina!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Blue

    Jeste li znali da čak i zrak može biti stvarno uzbudljiv? Međutim, valjda su vakuumski valovi ti koji paraju tvoj klitoris! We-vibe Melt je parni stimulator sa sposobnošću nježnog usisavanja, s kojim se ništa ne može usporediti. Osim toga, njime se upravlja putem aplikacije i obećavate čak i igre na daljinu. Dopustite da vas ponese pulsirajući orgazmički val za vaš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Mythical Black

    Koje žene ne bi čeznule za dvostrukom stimulacijom i orgazmom koji oduzima dah iznutra i izvana. Mythical je tu da ispunite svaku svoju strast. Njegov snažni F1 motor s 10 brzina vibracije skriven je unutar svilenkasto mekog silikonskog tijela tako da je usmjeren izravno na g-točku. Klitoris će tada biti uznemiren, zahvaljujući beskontaktnoj stimulaciji valova pritiska.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Pruža užitak s funkcijom lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaša mala živa tajna u gaćicama pretvorit će vas u uzbudljivo iskustvo svaki dan. Snježnobijele gaćice možete protresti posebnim džepom za mini vibrator s "čarobnim" prstenom na kojem bi vam pozavidjeli i vi i Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Pokušali ste prstom ohladiti set ili počinjete osvjetljavati set kad nešto ne ide? Ona čini da se osjećate dobro! Ovaj mini vibrator priložen je kao prva erotska igračka koja zamjenjuje vaš prst ili vibrator kao nezasitan. Probudi se s njom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujući praktičnom magnetu, model Sexy Secret diskretno drži u gaćicama i svojim ergonomskim oblikom i intenzivnim vibracijama stimulira klitoris. Pomagalo nadopunjuje ugodan i nježan silikon te mogućnost upravljanja putem Connect aplikacije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Simpatičan vibrator za punjenje u obliku srca idealan je poklon. Diskretan izgled omogućit će vam da ovog suputnika imate sa sobom bilo kada i bilo gdje. Za sve će se pobrinuti glatka silikonska površina i vrlo snažan motor s 10 brzina.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ova sićušna masažna glava u potpunosti potvrđuje tvrdnju da je lijepo što je malo! Usrećite se ili ga poklonite nekome do koga vam je stvarno stalo. Kameni ukras na dnu je užitak za oči a snažna vibrirajuća funkcija glave je užitak za klitoris, to svaka žena želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush model kombinira uzbudljivu tehnologiju tlačnih valova sa zakrivljenom, vibrirajućom osovinom izrađenom od fleksibilnog silikona. I klitoris i G-točka mogu se stimulirati intenzivnim vibracijama putem intuitivne upravljačke ploče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego izađete iz kuće. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj mali čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unesite uzbudljivu raznolikost u svoj ljubavni život! Ovo je mali, ali super snažan vibrator koji ćete voljeti sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Zamislite savršenu kombinaciju intenzivnih vibracija i nježne topline. Sviđa ti se? Uz ovaj super lijep vibrator svidjet će vam se u svakom trenutku! Pružit će vam rajska iskustva, a njegov ombre dizajn oduševit će vas na prvi pogled. Uživajte u 12 brzina vibracije i toplini od aluminijskog materijala!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 – originalna Womanizer Pleasure Air tehnologija u kombinaciji s pet novih živih boja proizvoda i dvije više razine intenziteta, dok je i dalje vodootporan i punjiv preko USB-a – po razumnoj cijeni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Izmamit će vam osmijeh na lice, a mašna je idealna za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Privatnog smo dojma da će pobijediti ovaj senzualni ruž iz Paloquetha. Sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža miriše na romantiku i ljubav. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 483 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.