×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 97 za 128 od 657 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Predstavljamo punjivi džepni stimulator klitorisa s ovratnikom marke IBIZA, zlatni dragulj užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Slijedite želje svog bisera užitka zvanog klitoris i darujte se ovim ljubavnim setom. Uključuje dva praktična pomoćnika s kojima ćete uroniti duboko u svijet klitoralnih orgazama od kojih će vam se naježiti, kao i praktičnu kutiju za pohranjivanje koje vam nikad neće biti dosta. Zadovoljite svaki od 8000 živčanih završetaka u vagini i otkrijte kako izgleda orgazmički raj klitorisa!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Pokušaj, bolji i diskretniji, to je ono o čemu se radi u Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Dobre vibracije samo za sve žene! Hajde, svidjet će ti se ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala uzbudljiva tajna! Ovo nije samo neki savršeni ruž za usne, to je uzbudljiv vibrator koji se može kontrolirati kroz aplikacije. Uvijek ga nosite u torbici i budite spremni na ljubavnu avanturu koja može vrebati iza svakog ugla.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Više detalja o ovom proizvodu uskoroSmally by Wooomy je mali prijenosni osobni masažer, idealan za masažu leđa, vrata, ramena, nogu ili vanjskih erogenih zona (klitoris grudi, anus).

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite li jahati na valovima uzbuđenja? A tko i ne bi!? Ova inovativna vibrirajuća prostirka s 2 motora i 2 anatomski oblikovane stimulacijske izbočine izludit će vas i zagrijati uz funkciju grijanja do 55 °C. Stimulirati će vaginu i anus sa 7 načina vibracije kao i pametnim integriranim vibro-jezikom sa 7 načina lizanja, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Dakle, stavite prostirku na stolicu i sjednite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Patite li od neodlučnosti (poput većine ljudi) i ne možete se odlučiti odabrati vibrator ili igračku s mogućnošću stimulacije zračnim valovima pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 može i jedno i drugo, stoga ga odaberite jer samo s njim možete uživati u slasnom usisanju klitorisa valovima pritiska, milovati klitoris vibracijama i skliznuti unutra, gdje će vibracije iritirati G-točku .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Želite li se osjećati kao kraljica i uživati u vlastitoj seksualnosti i duboko ugodnim osjećajima? S Martinellom vam neće trebati nitko drugi da to učini! Njezina dražesna ruža koja će milovati tvoj klitoris, dok će titrajuće jaje s druge strane rasti u tvojoj vagini. Uživajte u 10 funkcija usisavanja i 10 načina uzbudljivih šokova i vibracija!

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 2 Purple

    Kada otkrijete nenadmašnu snagu ove šarmantne igračke popularnog brenda LELO, zaljubit ćete se i vaša ljubav bit će istinska, senzualna i što je najvažnije uzbudljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato što tvoj bivši nikad nije pronašao tvoj klitoris ne znači da ga nema. Ovaj vibrator za prste razigrano će ga otkriti, pomilovati i odvesti u raj, jer je definitivno bolji od bivšeg. Izrađena je od mekog silikona i savršenog je oblika za preciznu stimulaciju najosjetljivijeg mjesta na vašem tijelu, koje ima do 10 modova vibracija.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Koja je njezina najtoplija tajna? Vibrator za prste koji može raditi u krevetu, ali ga radije koristi kao pratioca u čipkanim gaćicama. Glatki silikon savršeno je ugodan za njezino tijelo, a motocikl sluša njezin klitoris. Srce joj kuca brže, prst pritiska gumb i pojačava vibracijski intenzitet.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Mislite li da više ne može doživjeti nova orgazmička iznenađenja? Ovaj beskontaktni stimulator klitorisa uvjerit će vas u suprotno. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air u vama će u trenu izazvati snažne orgazme zahvaljujući osjećaju koji će biti vrlo sličan sisanju. Isprobajte i otkrijte nova iskustva koja ćete poželjeti uvijek iznova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Ispitajte svoje tijelo i uživajte u novim iskustvima i izvanzemaljskim orgazmima uz Driff. Ugodno je zakrivljenog oblika i tako dodiruje točno prava mjesta unutar ili izvana. Glava genijalno oblikovana na kraju ima stimulacijsku točku za još intenzivniju stimulaciju, a Drift se ugodno zagrijava pritiskom na gumb. Uživajte i opustite se!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna i moćna vakuum pumpa za stimulaciju vašeg cvijeta. Uživajte ne samo u 3 razine usisavanja, već i u 12 prekrasnih razina vibracija, sve uz prisutnost uzbudljivih podražaja. Pumpa je ugodno fleksibilna i mekana, jer je izrađena od higijenskog i kvalitetnog silikona. Povećajte svoju osjetljivost i otkrijte potpuno novi val orgazmičkog užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Mali vibrator koji je prekrasno srebrne boje i nevjerojatno moćan. Možete ga imati svugdje sa sobom i u svakom trenutku izvaditi iz džepa i malo naljutiti na sebe ili svog ljubimca. Njegove vibracije su tihe, kompaktne veličine, brzo se i lako uključuju, ali iskustva koja vam pruža su neprocjenjivi, vjerujte nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Ruža za usne nikad dosta! Međutim, ovo nije samo ruž za usne, to je vibrator skriven u diskretnoj torbici za ruževe. Samo otvorite ruž, okrenite donji dio i jake vibracije će biti tu samo za vas! Zahvaljujući kompaktnom i diskretnom izgledu, ruž uvijek možete imati sa sobom i uživati u njemu kad god poželite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 657 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.