×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 65 za 96 od 658 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 praktičan je svestrani uređaj! Oduševit će vas bučnim vibracijama, možete ga staviti na penis ili čak na prst i uživati u senzualnom milovanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ovaj snažni silikonski metak s 10 brzina ima kosi vrh u obliku ruža za usne koji je savršen za ciljanu stimulaciju, može stati u pukotine ili ležati u ravnini i ravno. Ravna osovina završava elegantnom bazom od ružičastog zlata na kojoj se nalazi upravljačka ploča s 1 tipkom koja se jednostavno koristi i svijetli tijekom upotrebe. Ponesite ovaj klasični noćni ormarić sa sobom u kadu ili tuš jer je potpuno potopljen u vodu - i praktično se puni putem USB-a.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik i završni sloj zlata od 24 karata isticat će se u vašem dekolteu baš kao što će to voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Ovaj vibrator za prstenje sljedeće razine ima široku, debelu osovinu ravne površine koja je okruglog opsega, ali je nježno usmjerena prema vrhu za preciznost gdje želite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ova mala masažna glava prestižnog brenda PalmPower može se udobno sakriti u džepu, no unatoč svojim mini dimenzijama iznenadit će vas svojom zadovoljavajućom snagom. Ovaj slatki model, kao i oni veliki, izrađen je od prvoklasnog silikona i dat će vam izvanzemaljske snažne vibracije, koje ćete zahvaljujući fleksibilnom vratu ciljati točno tamo gdje ih vaše tijelo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Soft Touch Pocket Vibe Black

    Iznimno moćan Pock Rock miluje ne samo vaš klitoris, već i sva druga osjetljiva mjesta koja ćete sresti. Ima 4 različite glave koje se lako mijenjaju, a svaka od njih će vam dati drugačiji način stimulacije. Ovaj mali, ali učinkovit iritant izrađen je od ABS plastike s mekanim PU premazom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošao Shoty u svoj seksualni život, koji više nikada neće biti isti jer će uskoro postati još bolji! Shoty je mini vibrator klasičnog oblika i zaobljenog vrha za preciznu stimulaciju. Može se puniti putem USB kabela i nudi vam 10 brzina vibracije. Uživajte u njegovoj snazi, nježnom dodiru i također opojnim orgazmima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie

    Zadržite svoje omiljene vibracije uz klitoris cijelo vrijeme i ostanite uzbuđeni. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Zahvaljujući magnetu, udobno stane u sve gaćice, a njegove tihe vibracije bit će uočljive samo vama ili vašem ljubavniku, kojem povjeravate ili kontroler ili aplikaciju u svom mobitelu i tako mu dajete kontrolu nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Slijedite želje svog bisera užitka zvanog klitoris i darujte se ovim ljubavnim setom. Uključuje dva praktična pomoćnika s kojima ćete uroniti duboko u svijet klitoralnih orgazama od kojih će vam se naježiti, kao i praktičnu kutiju za pohranjivanje koje vam nikad neće biti dosta. Zadovoljite svaki od 8000 živčanih završetaka u vagini i otkrijte kako izgleda orgazmički raj klitorisa!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Purple

    Seksualno zdravlje jednako je važno kao i svako drugo zdravlje, slažete li se? Recite to s ovim mini vibratorom koji je savršen za trenutke samozaljubljenosti, kao i za uzbudljivu zabavu udvoje. Dosadit će vam 10 različitih načina vibracije, elegantan izgled i mala veličina zahvaljujući kojoj ga možete imati uza se u svakom trenutku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Stavlja se prst, ali nije prsten. Odvest će te u raj, ali to nije avion. Vibrira i vibrator je za prste dizajniran za stimulaciju G-točke koja oduzima dah. Zahvaljujući maloj veličini, možete udobno ciljati tamo gdje vam je potrebno. Zahvaljujući silikonskoj površini, stimulacija će biti predivno ugodna. Uživajte, može podnijeti više nego što možete zamisliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Snažna džepna vibracija. Prijatan za kožu, ergonomski dizajn, tih. 7 vibracija na pritisak gumba. Duljina cca. 9 cm, Ø 2 cm. Materijal: ABS. Baterija uklj.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cerise

    Upoznajte Sina, klitorisalni stimulator klitorisa koji na ovom mjestu preuzima 75% svih životinjskih vrhova od ostalih igračaka na kojima ste se oporavili. Sa svojim niskim pritiskom kotrljanja, Sona će vam pokazati novu dimenziju orgazma, koji može biti intenzivan, nevjerojatan, divan i ugodan. Na prvi pogled, Sona će vas zagrliti svojim šarmantnim dizajnom, izrađena je od jednog silikona, sjaj je gladak, vodootporan, a također luksuzan i elegantan kao i vi.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Želite li sve ili ništa? Ova je igračka predivno multifunkcionalna, oduševljava! Sadrži 3 motora koji će uz pomoć uzbudljive zračne tehnologije senzualno masirati G-točku uz vibracije i istovremeno milovati klitoris! Sympony je jednostavno simfonija užitka, stoga uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper 2 Black

    Sada s novim bojama, vodootpornim dizajnom i novim uzorkom vibracija. Vesper je prvi put lansiran 2014. kao prvi koncept nakita za užitak koji je svijet vidio: vibratorska ogrlica. Brzo je postao ikonski simbol samoljublja i seksualne pozitivnosti te je stekao priznanje pop-kulture s kultnim sljedbenicima slavnih osoba, trenera za intimne odnose i odvažnih pojedinaca. Dizajner i suosnivač Ti Chang oživio je nakit za zadovoljstvo kako bi unio ljepotu i emocionalnu povezanost s proizvodima za zadovoljstvo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Više detalja o ovom proizvodu uskoroSmally by Wooomy je mali prijenosni osobni masažer, idealan za masažu leđa, vrata, ramena, nogu ili vanjskih erogenih zona (klitoris grudi, anus).

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Patite li od neodlučnosti (poput većine ljudi) i ne možete se odlučiti odabrati vibrator ili igračku s mogućnošću stimulacije zračnim valovima pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 može i jedno i drugo, stoga ga odaberite jer samo s njim možete uživati u slasnom usisanju klitorisa valovima pritiska, milovati klitoris vibracijama i skliznuti unutra, gdje će vibracije iritirati G-točku .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Žene i cvijeće su neraskidiva kombinacija! Cvijeće vam izmami osmijeh na lice i idealan je poklon za svaku priliku. Ali koji je cvijet najbolji? Imamo privatnu dojavu da će to biti ova senzualna ruža iz Paloquetha. Sva sramota erotskih pomagala je gotova, ova ruža odiše romantikom i ljubavlju. Osim toga, njeguje klitoris i unutarnji dio vagine, au njegov mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Mali, ali vrlo učinkovit stimulator klitorisa s 4 izmjenjive glave koji će vas dovesti do vrha dobrobiti. Ovaj mini vibrator skriva svu svoju snagu na vrhu, gdje vibrira teksturirane nastavke koji jedva čekaju da budu pričvršćeni za vaš klitoris ili bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa, a posebno oralni seks uvest će svaku ženu u raj, u to nitko ne sumnja. Dame stvaraju savršenu i raznoliku stimulaciju uz pomoćnika koji će raditi točno ono što želi, smireno svaki dan i svaki put malo drugačije. Upoznajte Clitellu, klitoralni stimulator koji oponaša oralni seks, koji uključuje razne dodatke i, naravno, ima različite brzine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 658 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.