×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klitoralni vibratori

Artikli 161 za 192 od 269 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition donijet će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i korisnosti. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa besplatno!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Da li vam je stalo do veličine? Prasak! XL je ekstra veliki klasični vibrator sa svilenkasto glatkom površinom. Nudit će vam 3 intenzivne brzine vibracija u kojima ćete moći uživati izvana i iznutra. Oslobodite svoju maštu i uživajte u ovom XL vibratoru sami ili s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ugodno mekani minivibrator s kojim ćete moći stimulirati sve što poželite! Osim toga, kompatibilan je s većinom stimulatora prostate iz Zero Tolerance. Također je vodootporan i punjiv, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Želite li ući u spiralu orgazma? Lelo Sila je klitoralna igračka s kojom ćete ispitati svoje tijelo i mogućnosti klimaksa. Njegov otvor okružuje vaš biser užitka, a jedinstvena tehnologija zvučnih valova donijet će vam doživljaje kao da tlo tone ispod vas. Sila je poslastica za vaša osjetila, arhitekt beskrajnog užitka i vodič kroz najbolje rute do vrha.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Ni s jednim drugim ružem za usne nećete se osjećati tako seksi kao s Bad Bitch ružem! Njegov prekrasni zlatni dizajn skriva vašu omiljenu nijansu u obliku 10 snažnih vibrirajućih funkcija koje će vas odvesti na vrhunac uzbuđenja. Neka se istakne na vašem noćnom ormariću ili je nosite svuda sa sobom, nikad ne znate kada bi vam mogla dobro doći.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nježno ružičasti i strastveno praktičan vibrator #CharmMe! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i stoga je ugodno fleksibilan. Nudit će vam 10 funkcija vibracije i isporučiti ćete sok putem USB kabela. Oduševite bilo koje mjesto na svom tijelu i razveselite se slatkom igračkom za sve prilike!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Cici Purple

    Cici ima 5 različitih načina vibracije i 5 intenziteta u svakoj vibraciji, tako da imate 5 x 5 = 25 odabira. Više načina za istraživanje. Unatoč Cicinoj maloj veličini, motor unutar njezinog silikonskog tijela i dalje ispunjava Vaše najjače želje. 5 različitih intenziteta, od slabog do jakog, koji Vas najviše zadovoljava?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover idealan je vibrator za prste za početnike, koji prije svega impresionira svojom intuitivnom kontrolom, snažnim vibracijama i svestranošću.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, trebali biste konačno poslušati njegove želje i upoznati ga s ovim šarmantnim valovitim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a valovita površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Upoznajte ovu veselu, nasmijanu i druželjubivu patku, koja nije bilo kakva patka, to je patka koja vibrira! Možete se igrati s njim gdje god želite, njegove snažne vibracije pomoći će vam da se opustite i osjetite pravu dobrobit koja može biti i u spavaćoj sobi i u kupaonici, kakva bi patka bila da nije vodootporna, zar ne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Reverb Lilac

    Sanjate li o savršenom užitku svih svojih osjetljivih mjesta? ROMP Reverb je igračka s dvostrukom stimulacijom u zabavnom, šarenom dizajnu. Ne samo da može vibrirati, već ima i tehnologiju Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Ponekad nam i oni najmanji donose najveću radost u životu. Kao Womanizer Starlet 3! Kroz Pleasure Air tehnologiju, pustite svoj klitoris u raj i pokažite vam opojne orgazme urina za nekoliko minuta. Omogućite vam da možete pokazati sve korisne prednosti i uživati u vizualnim prednostima prekrasnog dizajna borbe.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Želite li pustiti da se vaš klitoris otopi pod snagom francuskog poljupca samog Casanove? Ova genijalna crvena igračka ima senzualni okretan jezik koji će milovati vaš klitoris na 12 različitih načina. Zaljubite se u strastvenu vibraciju, mekani silikon i uživajte u orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    Ova šarmantna igra dobrodošlice dizajnirana je za apsolutnu dobrobit vašeg klitorisa. S toplim prostorom možete pošteno napraviti mjesto gdje se zagrijava, a uz pomoć gume možete oduzeti jednu od 12 figura vibracije. Šarmantni Senzi vibrator možete igrati na praktičnom praktičnom mjestu, u paketu, i uvijek ga ponijeti sa sobom. Uživajte uz apsolutno precizan alat i okus orgazmičkog bljeska.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Dotys je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i obradujte svoja osjetljiva područja nazubljenom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mali, ali zgodan i ujedno simpatičan vibrator iz Cuties kolekcije! Ima baršunasto mekanu površinu koju ćete zavoljeti na prvi dodir. Također ima izvrsno fleksibilnu glavu za jednostavno ciljanje na prava mjesta i nudi vam 7 načina vibracija. Uživajte u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Oslobodite svoje najdublje fantazije u prestižnom brendu Lelo SILA Cruise. Ideal nije samo upitnik za seksualne radnike i senzorna istraživanja. Možete saznati što želite ići od vrha do vrha. Prihvatite ponudu novog načina korištenja životinja i divljih životinja.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Pretty In Pink

    Mali, ali zgodan? Da! Ovaj kompaktni vibrator za punjenje ima jako jake načine vibracija koji će vas jednostavno usrećiti. Ugodno je mekana i pogodna za stimulaciju klitorisa ili čak bradavica ili testisa. Njegova vodootpornost mamit će vas da se zaigrate pod tušem ili kadom, stoga se ne dajte nagovarati i dođite i uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Za vas postoji 10 funkcija vibracije i možete ih udobno namjestiti za najljepša mjesta gdje ljudi čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igrom. Idi i izgledaj kao prakticirajući orgazam cvijeća za život.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition dočarat će vam čarobno-orgazmičke trenutke u stilu. Kao i vi, ova igračka je pravi original, savršen spoj elegancije, jednostavnosti i užitka. Odajte počast ikoni Marilyn Monroe s Womanizerom i uživajte u svom zadovoljstvu s ovim prekrasnim stimulatorom klitorisa za one slobodnog duha!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona 2 Purple

    Nastanite se na svom terenu! Neki nježni bedemi okusit će vaš klitoris i odvesti vas u drugu dimenziju. Ovaj luksuzni stimulator Sona 2, jedan od najboljih brendova na Lelo tržištu, kratkotrajna je litica. Tražite li sadržaj? Sin 2 plovi u ratove kasnih orgazama.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Tražite li nešto što će biti bolje od vašeg bivšeg? Nešto što će vam pomoći da zaboravite i steknete novu snagu za nastavak? Dobrodošli u budućnost! Ovaj klitoralni stimulator pružit će vam takvu orgazmičku terapiju da se nikada nećete sjetiti svog bivšeg. Dođite i uživajte u stimulaciji kroz sisanje i otkrijte nova iskustva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Teško je ustati ujutro i obično još nekoliko puta odgađate alarm? Probudite se uz uzbudljive vibracije i uživajte u orgazmičkom usponu u koji ćete se zaljubiti! Magic Nyx je pametni vibrator za hlače ergonomskog dizajna kojim se može upravljati putem aplikacije na telefonu, u kojem ćete, osim u postavljanju alarma, uživati u kreiranju vlastitih načina rada vibracija, daljinskom upravljanju vibracijama i drugim interaktivnim funkcijama!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Njegov gornji dio djeluje kao vibrator s valovima pritiska i mazi vaš klitoris senzualnim valovima pritiska u 11 unaprijed postavljenih intenziteta. Ovalni vrh na donjem kraju uske drške idealan je za ciljanu stimulaciju cijelog tijela - koristite cirkulirajući vrh za stimulaciju svih erogenih zone, kao što su kuglice za zadovoljstvo, bradavice ili anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 269 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.