×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori za prostatu

Artikli 33 za 64 od 188 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Loki Black

    Loki će se posebno svidjeti muškarcima koji se ne boje otkriti nove dimenzije užitka. Savršeno anatomski oblikovan i savršeno zakrivljen za intenzivnu masažu muške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Praktičan prst (ne samo) za vaša stražnja vrata! Ovaj fleksibilni stimulator prostate nalik prstima idealan je za stimulaciju prostate i brana, no možete ga koristiti za stimulaciju G-točke i klitorisa. Ima mini-vibrator koji se može ukloniti i s njim ćete uživati u najsmješnijim trenucima svog života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte u snazi pokreta i vibracije! Ova analna igračka za savršenu dinamičku stimulaciju stražnjih vrata može učiniti apsolutno sve! Zagrijat će se do ugodnih 41 °C, doći će do vas snažnim udarcima, a istovremeno će uzbudljivo vibrirati na završnom vrhuncu. Prepustite se uzbuđenju, analnoj strasti i apsolutnom zadovoljstvu sa svime.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Backie Pink

    Stimulator prostate i perineuma. Dizajn glatke krivulje za pružanje ispunjenijeg osjećaja. Pretty Love nova je kolekcija luksuznih seksualnih igračaka. To je najnoviji napredni i inovirani dizajn koji je izrađen od silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Šarmantni stimulator prostate savršeno promišljenog oblika. Nemojte se bojati povjeriti mu najosjetljivije mjesto na svom tijelu i prepustite se najintenzivnijem orgazmičkom nebu. Odaberite jedan od 9 načina vibracije i udobno napunite svoju igračku putem USB kabela. Rebel stimulator izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ABS-a, ne sadrži ftalate, usklađen je s EU REACH-om i stoga je potpuno siguran za tijelo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je suštinski analni čep, mali, ali snažan vibrator s glatkom, suženom glavom i fleksibilnom bazom za jednostavnu upotrebu i ciljani užitak. Obložen mekim silikonom, vodootporan i punjiv, Ditto+ radi sve što treba – i dodaje još jedan sloj užitka za svaki vrh tijela.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V kombinira nagrađivani oblik i anatomski dizajnirane konture najpopularnijeg muškog stimulatora G-točke na svijetu s dodatnim intenzitetom vibracije. Rezultat su orgazmi ogromne snage i dubine, iskustva toliko intenzivna da će zauvijek promijeniti vaš referentni okvir o seksualnom užitku.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje uz ovaj stimulator prostate i perineuma! Ima lijep oblik za udobno ciljanje P-točke i teksturirani dio na vanjskom ramenu za draženje perineuma. Njegove funkcije prikladno su odabrane putem daljinskog upravljača, koji možete zadržati ili povjeriti svom kolegi!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kada drugačije nego sada otkriti dvostruku stimulaciju orgazma! Ovaj stimulator sadrži 2 snažna motora s 10 vibracijskih funkcija, koji pružaju uzbudljivu stimulaciju prostate i brane, dok treći motor pokreće rotirajuće lopte u 3 brzine. Koristite daljinski upravljač i odaberite senzualnu kombinaciju značajki samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Štap od 21 cm je ULTRAFLEKSIBILAN i omogućuje Vam korištenje ovog proizvoda u bilo kojem položaju, solo ili u paru. Njegov ovalni oblik omogućuje jednostavno umetanje. DEEP EXPLORER je u isto vrijeme analni stimulator, stimulator prostate, vaginalni, G-točke i klitoralni stimulator. DEEP EXPLORER, otkrivač dubokog užitka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    P-Spot Wave je revolucionarni masažer prostate koji kombinira funkcije grijanja, migoljenja i vibracije. Ono što ga izdvaja je njegova napredna tehnologija grijanja, koja pruža inteligentnu i ugodnu toplinu stražnjoj regiji bez ikakvog osjećaja stranog tijela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote je poboljšani masažer prostate na daljinsko upravljanje s 20% više snage i dva motora u bazi i vrhu za stimulaciju perineuma i prostate. Njegov prepoznatljivi švedski dizajn savršeno odgovara svim anatomijama, dok raspon raspona postavki pruža više prostora za igru za intimno istraživanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je iznimno pametan dvostruki stimulator P-točke koji je tako jednostavan za korištenje. Srednji obujam Rude-Boya osigurava čvrstu i namještenu stimulaciju zajedno s masažom perineuma.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ako želite doživjeti intenzivnije osjećaje u svojim analnim igrama, ne biste trebali propustiti ovaj jedinstveno moćni stimulator prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Izrađena je od higijenskog i visokokvalitetnog silikona (Elite Silicone), punjiva je i prije svega ergonomski oblikovana kako bi vam osigurala ne samo udobnost, već prije svega zadovoljstvo. Prepustite se značajkama koje oduzimaju dah, nevjerojatnom uzbuđenju i eksplozivnim orgazmima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Nema veće opklade na užitak osjetljivih muških mjesta od Nexus Revoa! Ovaj novi dodatak velikoj obitelji punoj kvalitetnih i učinkovitih erotskih pomagala klasično će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Zahvaća ne samo prostatu na kojoj će se ugodno okretati, već i branu koja je iritirana vibracijama, te penis i testise koji hvataju elastične prstenove.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ovaj prekrasni stimulator prostate će vam pasti u guzicu kao rukavica! Njegov kontrolor tada pada u ruke ili vama ili vašem kolegi, koji može preuzeti kontrolu nad vama. Uživajte u 7 uzoraka vibracija, 4 brzine i predivno mekom silikonu od kojeg je napravljen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pametan užitak za muškarce koji brine i za penis i za prostatu. Ovaj analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite zadovoljit će sva osjetljiva područja. Njegov učinkovito zakrivljeni vrh domišljato dodiruje prostatu svojom funkcijom pokreta, a prsten za erekciju još više povećava ovo iskustvo. 2 motora s 10 načina vibracije su tu samo za vas i vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Zamislite duboko uzbuđenje, zadovoljstvo koje vreba cijelo vaše tijelo i entuzijazam koji oponaša pravi seks. Zamislite da masturbirate s renegade Renegade Deep Stroker vibratorom. Njegov prekrasan raspon pokreta u kombinaciji s vibracijama jednostavno vas vodi u raj. Osim toga, punjiva je i izrađena od udobnog silikona najviše kvalitete.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle koje će vam se svidjeti! Imaju snažan PowerBullet motor i tako vam pružaju intenzivne vibracije cijelom dužinom. Birajte između 7 nevjerojatnih funkcija i rotirajte fleksibilne perle kako biste dobili maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripremite se za senzacionalnu analnu stimulaciju s HUGO™ 2 masažerom prostate povezanim s aplikacijom s dva snažna motora. HUGO™ 2 je idealan za one koji žele unaprijediti svoju solo igru ili igru u paru, budući da omogućuje potpuno prepuštanje bez ruku spektakularnim vibracijama. Ima više snage s produljenim trajanjem baterije za neograničen pristup orgazmima prostate i kompatibilan je s aplikacijom LELO, gdje možete otključati dodatne načine rada.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Udvostručite blaženstvo guzice s analnim dodatkom koji zuji i vrti se. 7x P-Gyro se može koristiti sa ili bez daljinskog upravljača za kruženje kroz 7 postavki vibracije koje pulsiraju i pulsiraju unutar Vaše rupe. U međuvremenu, vrh će se vrtjeti u krugovima u Vama vrteći se oko Vaše omiljene točke.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite li kušati još intenzivnije orgazme koji proizlaze iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick, vaše će želje biti red! To je moćan analni alat sa sposobnošću truljenja i vibriranja. Sakriva 2 motora, a užitak će doživjeti ne samo vaša prostata, već i brana na koju su usmjerene vibracije. Otkrijte 3 moćna načina vibracije i 4 zabavna uzorka i iznad svega 3 načina rotacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim stimulatorom prostate koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor energije, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? Uz Pro 7x P Milker dobro će vam doći i vaša brana, zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s ovom iglom uživat ćete u super snažnim udarcima iza stražnjih vrata! Izludit će vas, vjerujte nam. Moći ćete birati između 10 različitih ritmova i brzina, stoga uživajte i istražite svoj užitak bez ruku uz jednostavan daljinski upravljač!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija i vibracija – u jednoj otmjenoj igrački!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    U Tardenocheu znamo da je analna stimulacija dio seksualnosti koji volimo iskusiti, zato smo donijeli Ampex, jedinstven i neusporediv stimulator prostate.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 188 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.