×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Za parove

Artikli 65 za 96 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Dvostruka i trostruka stimulacija za parove i pojedince! Ovaj iznimno fleksibilan dvostruki vibrator na daljinskom upravljaču postat će vaše omiljeno erotsko pomagalo. Nudi vam 10 načina vibracija na svakom kraju i može stimulirati vanjske i unutarnje žarišne točke na vrlo seksi način.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da ostanete točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi li vaša ljubavna zabava bila malo raznolikija? Ova jedinstvena igračka mami vas svojim elegantnim dizajnom, ali i funkcijama u kojima ćete uživati prilikom vođenja ljubavi, predigre, ali i samozadovoljavanja. Možete birati između 7 pulsirajućih načina rada i 3 razine brzine, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. 3 motora skrivena u luksuznom silikonu jedva čekaju otkriti nevjerojatno uzbudljiva iskustva vama i vašem kolegi, pa im dajte priliku!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Ne mora svaka Pandora koju posveti svojim voljenima biti komad nakita. Kada ga isprobate s ovom Pandrom, više vas neće zanimati nikakav nakit! To je uzbudljiv vibrator za parove s 12 načina vibracija i bežičnim daljinskim upravljačem. Zaljubit ćete se u njegov mekani silikon na prvi dodir i obožavat ćete njegovu prisutnost pri vođenju ljubavi!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    Brilly Gram obećava da će vaše svakodnevne intimne trenutke pretvoriti u nezaboravna iskustva! On će se pobrinuti za vaše potrebe, saslušati vas i maziti vas. Ovaj model je dizajniran za vas oboje iu njemu ćete uživati ne samo udvoje, već i sami!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Tražite li igračku u kojoj ćete oboje uživati? Doppio je upareni vibrator s 2 fleksibilne ruke koje ostaju u položaju u kojem ih savijate. Nudi mnogo mogućnosti da isprobate nešto novo prema vašim erotskim idejama. Koristite ga tijekom predigre ili tijekom seksa, gdje će vam daljinski upravljač olakšati odabir načina rada vibracije.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Popularni parni vibrator dolazi s luksuznom nadogradnjom. Ukrašena je detaljima od 24 karatnog zlata, što je čini najluksuznijom erotskom igračkom koju možete zamisliti.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Otkrijte blago, otkrijte najbolje orgazme za koje je vaše tijelo sposobno! Treasure nudi kolekciju kvalitetnih seksualnih igračaka, koja uključuje i ovaj uzbudljivi vibrator. Sadrži 2 snažna motora koji će se pobrinuti za vaš savršeni užitak. Uživajte u dodiru medicinskog silikona i birajte između 10 načina vibracije.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Plum

    Tražite li igračku kada ste sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njegova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je druga strana bez ruku, koja je također opremljena solo motorom, idealnim za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Prekrasno dizajniran VIVE049 pokreće tri nove generacije F1 motora s 10 brzina/funkcija. Postoji klitoralna motorna funkcija pulsnog vala i vibrirajući dvostruki zupci (s 2 nezavisna motora) koji će vam pomoći da postignete umno užitak.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Jeste li spremni da vam se seksualni život preokrene naglavačke? Ako je tako, vrijeme je da se pozovete na vođenje ljubavi uz ovaj vibrator za par od finog tekućeg silikona. Izuzetno je fleksibilan i zajedno ćete uživati u njegovu dvostrukom motornom sustavu. Istražite 10 funkcija vibracije i mijenjajte ih pomoću daljinskog upravljača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u rodnicu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Black

    Lelo Tiani će razumjeti vaše tijelo. Glatki, manji dio žena umeće u vaginu, gdje se također susreće s penisom tijekom vođenja ljubavi. Drugi dio usmjerit će klitoris i milovati ga vibracijama. Dva motora rade i iznutra i izvana, donoseći savršenu uzbudljivu harmoniju.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Puissante Coco Pink

    Tražite erotsku igračku koja vas nikada neće razočarati i uvijek oduševiti? Šarmantni Coco francuske marke Puissant zaslužuje vašu pažnju! Prekrasno je mekan, vrlo svestran i pomaže vam da se povežete sa samim sobom. Oduševit će vas funkcijom usisavanja i vibracije, kotačić s 10 pokretanja. Coco možete saviti kako želite da dopre do vaših osjetljivih mjesta, a tada su dopuštene samo vibracije za vaginu i usisavanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj praktični vibrator uljepšat će vaše erotske igrice. Fleksibilan je i prilagođava se vašim zahtjevima iritirajući g-točku ili klitoris prilikom vođenja ljubavi ili predigre. Uživajte u još senzualnijem seksu, pa čak i u zajedničkim orgazmima!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Puissante Coco Blue

    Tražite erotsku igračku koja vas nikada neće razočarati i uvijek oduševiti? Šarmantna Coco francuskog brenda Puissante zaslužuje vašu pažnju! Prekrasno je mekan, vrlo svestran i pomoći će vam da se povežete sa samim sobom. Oduševit će vas svojom funkcijom usisavanja i vibracije, obje s 10 načina rada. Coco možete savijati kako želite da dođe do vaših osjetljivih mjesta, a tada je dovoljna samo vibracija za vaginu i usisavanje za klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Kada vi i vaš kolega počnete otkrivati značajke i mogućnosti ove višenamjenske uparene igračke, nećete htjeti stati. Postat će vaš omiljeni vibrirajući pomoćnik i uskoro ćete podleći osjećajima koje će vam donijeti. U njemu se nalaze 3 kvalitetna i snažna motora, od kojih su 2 vrlo fleksibilna u praktičnosti, a treći izravno u karoseriji. Birajte između 9 načina intenzivnih vibracija i volite dodir mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Aika Pink

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantno vibrirajuće jaje s dvostrukom stimulacijom i daljinskim upravljanjem s nevjerojatnim značajkama koje će vas odvesti u raj? Punjiva Vive Aika pretvorit će vaše snove u stvarnost! Nudit će vam 10 funkcija vibracije za G-točku i 10 funkcija vibracije za klitoris. Dopustite mu da to učini i također upotrijebite tipku za vrhunac za zajamčeni rajski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Tražite li igračku za trenutke sami ili udvoje? Infinite Joy ima dvije fleksibilne trake koje mogu zadovoljiti svakoga na različite načine. Njihova pokretljivost doseže 360° i pogodna je za vanjsku stimulaciju, dok je drugi kraj bez ruke, koji je također opremljen solo motorom, idealan za unutarnju stimulaciju. Kako se nosite s tim? Ostvarite svoje strastvene scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dame Eva ll Couples Vibrator Papaya

    Nova Eva II inovativnog brenda Dame oduševit će vas tijekom vođenja ljubavi. Eva II je samostalna i neće je trebati držati jer ima fleksibilna krila koja se mogu uhvatiti ispod usana i nasloniti na klitoris. Eva II je mala, lagana, vodootporna i iznad svega učinkovita i dizajnirana od strane žena za žene. U pakiranju ćete pronaći elegantnu kutiju za punjenje koja ujedno služi i kao mjesto za pohranu vašeg malog užitka.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Želite li igračku za par koja će začiniti vaše svakodnevno vođenje ljubavi? Ovaj stimulator pogodit će sva osjetljiva mjesta bez potrebe za rukama. U pakiranju se nalazi i navlaka za dio koji brine o klitorisu, a koja će stvarati dodatne mikrovibracije. To je baš sve što vam treba za super seksi noć!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Senzualni dodir i iritacija na razini po vašem izboru? Luksuzni vibrator Je Joue Due pobrinut će se za vašu G-točku i klitoris, a vi ćete ga prilagoditi tako da odgovara jedinstvenim konturama vašeg tijela. Tada je sve što trebate učiniti je upariti to s aplikacijom i uživati u uzbudljivom drhtanju, koje će se polako, ali sigurno pretvoriti u opojno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Tražite nove načine za igru udvoje? Ova igračka iznenadit će vas svojom multifunkcionalnošću koja ne ograničava vašu maštu! Masturbator, vibrator, dvostruka penetracija, sve što možete zamisliti sada je moguće. Mekano silikonsko tijelo i tri motora skrivena u njemu zajedno čine savršen dodatak za sve parove željne uzbuđenja. Uživajte u osjećaju kada je apsolutno sve moguće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite isprobati nešto novo i začiniti svoje ljubavne igre u dvoje? Isprobajte ovaj praktični vibrator! Dizajniran je za udobno nošenje tijekom seksa, pri čemu će istovremeno stimulirati klitoris i G-točku. Naravno, na svoje će doći i penis koji će također osjetiti vibracije. Birajte između 10 funkcija vibracije i dosegnite zajednički vrhunac.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    Mr Boss dolazi s novom kolekcijom nevjerojatnih vibratora i rotatora čiji motori postižu visoke performanse koje oduzimaju dah, a istovremeno su super izdržljivi! To uključuje i ovaj lijepi vibrator za parove Josef, koji će stimulirati i njega i nju tijekom seksa. Nudit će vam 7 načina vibracije i 7 načina pulsiranja. Upravljajte njime putem daljinskog upravljača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    VIVE059 dolazi s dva neovisno kontrolirana motora koji vam pružaju vrhunsko iskustvo užitka. Prvi motor se odnosi na senzualno masiranje.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Desire Euphoria Green

    Euphoria je dvostrani masažer s tehnologijom pulsiranja zraka na jednom kraju i snažnim vibracijama na drugom. Dizajn koji se može savijati i postavljati pruža precizne osjećaje i užitke. Izrađena od vrhunskog silikona, može se puniti i prikladna sa svim lubrikantima. Uključeno diskretno kućište za punjenje. 3 brzine/ 5 zračnih impulsa/ 7 funkcija.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.