×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 818 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Tražite li kompaktnu, ali moćnu glavu za masažu? Flip će ispuniti vaše želje! Skriva pravu snagu i zahvaljujući svojoj fleksibilnoj glavi moći će uživati ne samo u stimulaciji erogenih zona, već i u opuštajućoj masaži ukočenih mišića cijelog tijela. Priuštite si nevjerojatne vibracije skrivene u ovoj šarmantnoj bojevoj glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Ljubičasti vibrator s pompom na kraju, koji je dizajniran da miluje vašu G-točku. Jako je zabavno za malo novca i ne morate se nužno igrati s njim samo unutar vagine, ali možete lako upoznati njegove vibracije s klitorisom ili prostatom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Pojačajte s ovim vibratorom! Nudi vam 9 uzoraka vibracije i rotaciju od 360°, njegove mogućnosti su beskrajne. Ergonomski dizajn stapa se s vašim tijelom i preplavljuje vas val zadovoljstva. Mekana površina i realističan dizajn osvojit će vas na prvi pogled i obuzeti će vas želja za igrom. Nema vremena za oklijevanje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Kombinirajte dvije najosjetljivije erogene zone i doživite najbolje uzbuđenje. Oh My Rabbit vibrator obećava uzbudljivu mješavinu osjećaja ekstaze. Pritisak na G-točku i klitoris spojit će se u savršeni duo koji ćete poželjeti doživjeti svaki dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 16cm Body

    Želite li nešto stvarno realno što će biti spremno za akciju u svim okolnostima? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Riječ je o realističnom vibratoru proizvedenom u Americi, koji je vrlo moćan zahvaljujući vibratoru s više brzina, koji je skriven unutar njegovog tijela, te će vam pružiti nevjerojatno uzbuđenje. Ovo čudo napravljeno je od patentiranog materijala kojeg na dodir nećete prepoznati s prave ljudske kože. Naravno, siguran je i za organizam i ne sadrži ftalate.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kada drugačije nego sada otkriti dvostruku stimulaciju orgazma! Ovaj stimulator sadrži 2 snažna motora s 10 vibracijskih funkcija, koji pružaju uzbudljivu stimulaciju prostate i brane, dok treći motor pokreće rotirajuće lopte u 3 brzine. Koristite daljinski upravljač i odaberite senzualnu kombinaciju značajki samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    Zamahnite kako biste svoj intimni život učinili boljim i uzbudljivijim. Ovaj realistični vibrator šarmantne ružičaste boje stoji vam na raspolaganju za ispunjenje vaših tajnih želja. Nudi vam nekoliko načina intenzivnih vibracija, a također je vodootporan. Dođi dobro!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju kod kuće ili u javnosti. Ovo više neće biti problem s ovim višenamjenskim vibrirajućim jajetom! Zajamčena je njegova jednostavna montaža, vrlo diskretan tih rad motora i razne namjene, pri čemu osim vaginalne stimulacije možete izvesti i blagu iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona bilo gdje na tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija očarat će vas, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovense Nora Vibrator

    Originalni Bluetooth Rabbit vibrator.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Mogli biste koristiti drugačiji način vibracije svaki dan mjesec dana, a opet ne biste iskusili sve što G-Gasm krivulja Adama i Eve nudi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tease Us Set Moxie & Bond Black

    Vlada li pravda vašom vezom? Ovaj duo luksuznih seksualnih igračaka iz We-vibea ima za svakoga ponešto! Bond vibrirajući prsten za njega i Moxie panty stimulator klitorisa za nju. Oba dijela mogu se kontrolirati pomoću kontrolera ili putem aplikacije. Zadirkujte i uzbuđujte se bilo kada i bilo gdje, ova će predigra biti sjajna!

    269 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite li kušati kreativnost? Ovaj prekrasni dildo je pernata kopija penisa, a možda je još gore ako može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da postoji unutarnja četvrtina kao kamena erekcija, a na površini ima dosta mehanike i mehanike. Uživajte u svom hiperrealističkom pogledu na penis i koristite svoje tajne fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Ponudit će vam snažne vibracije u jednoj brzini, šarmantan izgled i priliku da stimulirate sve osjetljive točke na vašem tijelu. Razmislite o okolišu i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G-točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 818 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.