Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
100% čokolada pripremljena od zrna kakaa aromatične sorte Criollo uzgojenih na Madagaskaru. Preporučamo da je pustite da se vrlo sporo otapa na jeziku - možda ćete biti iznenađeni ovom 100% čokoladom, koja ne sadrži ni zrno šećera , otkrit ćete slatke voćne tonove.
Osvojena priznanja s međunarodnih natjecanja:
- brončana medalja, International Chocolate Awards, 2014., kategorija "High Percentage Dark Plain / Origin Bars"
- srebrna medalja, Academy of Chocolate, London, 2009., kategorija "Najbolja pločica tamne organske čokolade"
Za ljubitelje sljubljivanja čokolade s vinom preporučamo sljedeće provjerene ukusne kombinacije:
- suhi sivi pinot kasne berbe 2014. iz vinarije Jakub Samšula iz Čejkovica. Ovdje preporučamo: prvo otopite čokoladu u ustima, a zatim joj dodajte vino.
- suhi pinot crni 2014. iz vinarije Jakub Samšula iz Čejkovica. Ovdje preporučamo: najprije uživajte u čokoladi do kraja i tek kad smo je napola progutali, obilno dolijte vinom. Prekrasna kombinacija!
Sastojci: 100% čokolada: kakao zrna, čisti kakao maslac, sojin lecitin bez GMO. Može sadržavati tragove orašastih plodova i mlijeka . (Lecitin bez GMO-a ne dolazi iz genetski modificirane soje.)
Iznimna kvaliteta sastojaka: Francois Pralus voli putovati i osobno bira kakao zrna od uzgajivača. Za izradu čokolade koristi se samo čisti kakao maslac bez ikakvih biljnih masnoća, a umjesto šećera od repe šećer od trske. Nikada ne koristi vaniliju, vanilin ili umjetne arome.Svi proizvodi su 100% bez genetski modificiranih organizama.
Težina i veličina: 100 g, 160 × 82 × 10 mm
Obiteljska tvornica čokolade Francois Pralus proizvodi iznimnu čokoladu od 1955. godine . Nalazi se u gradu Roanne u Francuskoj.
Akademija čokolade osnovana je u Londonu 2005. godine. Uz ocjenjivanje kvalitete čokolada nakon čega slijede godišnje nagrade, glavni cilj joj je motivirati proizvođače čokolade na održivu poštenu trgovinu.
International Chocolate Awards neovisno je međunarodno natjecanje koje godišnje ocjenjuje najbolje u svijetu kvalitetne čokolade. Njegov je cilj podržati inovativne proizvođače čokolade kao i poljoprivrednike koji uzgajaju kakao zrna iznimne kvalitete.
Dodatne informacije
Sadržaj kakaa | 100% |
---|---|
Sastojci | cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin |
Nutritivne vrijednosti | na 100 g |
Energetska vrijednost | 571 kcal / 2364 kJ |
Masti | 44 g |
Proteini | 12 g |
Ugljikohidrati | 24 g |
od kojih šećeri | 2 g |
Brend | Francois Pralus |
Težina | 100 g |
Kategorije | 100% čokolada, Tamna čokolada, Francois Pralus |