×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Heureka

Artikli 97 za 128 od 1117 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Set od 2 vibrirajuće igračke u jednom pakiranju. Punjivi ležeći vibrator također je daljinski upravljač za intimno vibrirajuće jaje. Navlaka se može koristiti kao ručni džepni vibrator ili kao stimulator koji se nosi unutar gaćica. Punjive vibrirajuće kegelove loptice mogu se daljinski kontrolirati i pomažu u vježbanju dna zdjelice kako bi se razvili jači intimni mišići i povećalo Vaše seksualno zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Više Vam nije potreban Tinder za ugodan solo seks ili s partnerom. Vodootporan, moćan, s mekom teksturom koja poziva na maženje kako bi se povećao užitak trljanja i opremljen s dva motora umjesto jednim za neviđenu dvostruku stimulaciju, Bruno Intense je vibrator za parove s daljinskim upravljačem koji će Vas zbližiti bolje nego safari kroz savanu

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Zajednički užitak i dugotrajna intenzivna stimulacija za oba partnera dolazi iz ovog silikonskog vibrirajućeg prstena po uzoru na erotsku trilogiju 50 nijansi sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Tražite li zgodan vibrator koji će vam pokazati kako je to u sedmom nebu? Ovaj zec iz Paloquetha prikladan je i za početnike i za iskusne ljubitelje seksualnih igračaka. Šokirat će vas svojim karakteristikama! Može gurati, vibrirati i rotirati. Što to implicira? Očekuju vas najbolja seksi iskustva!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ovo je nova upotreba električne energije iz ograničene serije Rocks-Off kako bi se osiguralo da je vaš čisti stop 7 puta jači! Originalni RO-80mm svijet je bestseler Rocks-Off suočen s intenzivnim vibracijama kože koja vas udara po koljenima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium eco

    Najpopularniji Womanizer Premium sada u novom ekološkom kaputu! Uživajte u 12 razina intenziteta stimulacije klitorisa, koji će vas odvesti u raj za nekoliko minuta zahvaljujući valovima pritiska i jedinstvenoj tehnologiji. Prijateljski je prema planeti i beskrajno uzbudljiv za vas, stoga uživajte u erotskoj igrački za sve koji razmišljaju ekološki.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Spremni za bezgranične mogućnosti užitka? Lush Kira rabbit vibe ima dvije točke vibracije i gurajuću, vrteću, grijaću osovinu. Zečje uši nude stimulaciju klitorisa u stilu surround zvuka. Kira nudi 7 funkcija vibracije, nudeći mnogo opcija za odabir! Silikon UltraSilk ugodan je za Vaše tijelo. USB magnet za punjenje i otporan je na prskanje za jednostavno čišćenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Tako slatka da će vam ukrasti srce! Sa svojim kompaktnim dizajnom u obliku srca i zanimljivom kombinacijom tlačnih valova i vibracija, Satisfyer Cutie Heart izrađeno od silikona idealan je suputnik. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Brighty

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas oraspoložiti, Pretty Love Brighty je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik i završni sloj zlata od 24 karata isticat će se u vašem dekolteu baš kao što će to voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koje podižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ovaj novi užitak elektrane iz ograničene serije Rocks-Off zadirkivat će vas čistim zaraznim zanosom sa 7 razina intenziteta! Originalni RO-80mm svjetski je bestseler Rocks-Off pun strastvenih intenzivnih vibracija koje će vas baciti na koljena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy je najsnažniji štapni masažer na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za jače igre, koji se može kontrolirati.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, pohlepne i hrabre žene, za sve njihove lutke mali jeep vibratori dobri za njihovu veliku prenosivost, stoje za sve torbice, torbe ili samo jeep akne. Također je diskretno čitati o tome kao o dijelu vašeg sekularnog života.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Zapalite svoj seksualni život tutnjavim vibracijama u kojima ćete oboje uživati. Upoznajte svog savršenog partnera. Match je vibrator za parove koji se nosi tijekom seksa, isporučuje intenzivnu stimulaciju i tutnjave vibracije i na G-točku i na klitoris.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite li ugodno iznenaditi svog partnera? S ovim alatom vaš će penis biti veći i vibrirati, što će se sigurno svidjeti vašoj dragoj polovici. Nastavak se pričvršćuje na penis s dvije elastične petlje i podupire cijeli njegov gornji dio, što povećava širinu. Pomoću daljinskog upravljača ćete diktirati intenzitet vibracija na 2 motora, od kojih je jedan zadužen za unutarnju, a drugi za vanjsku stimulaciju. Uživajte u nečemu više, puno više u krevetu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kada se usredotočite na svoje najosjetljivije mjesto s vibracijama, što će se dogoditi? Eksplodirate vrlo brzo! Ali za tako preciznu stimulaciju logično je potrebna točna igračka. A to je upravo ono što je Hyphy, visokofrekventni vibrator za trenutne orgazme! Dođite i saznajte više o njemu, uključujući i činjenicu da njime možete upravljati putem aplikacije, mijenjati njegove ekstenzije ili koristiti njegov drugi kraj.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 1117 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.