×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Heureka

Artikli 129 za 160 od 1221 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Započnite svoj ljubavni život i uživajte u svijetu senzualnih avantura u Satisfyer Beads. Važno je koristiti samo solo ili uobičajene igre za svoje ruke: na pravom mjestu, moći ćete dovesti sebe i svoja sigurnosna vrata na pravo mjesto.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavica! Elegantne silikonske stezaljke zagrijat će vas pritiskom na gumb. Tihi motor iritira osjetljivu erogenu zonu, jer se možete usredotočiti na druge dijelove tijela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Pierced Nipple Suckers Black

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Pružite svojim bradavicama pažnju koju zaslužuju uz elegantne, seksi i učinkovite TABOOM gumene čašice koje povećavaju protok krvi. Uživajte u većoj osjetljivosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je dizajniran posebno za muškarce koji žele otkriti nove dimenzije užitka iritirajući svoju prostatu. Izrađen je od medicinskog silikona i savršeno anatomski oblikovan kako bi stimulirao prostatu i barijeru između anusa i testisa.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Želite li da vam dupe blista od strasti i ljepote? Ukrasite ga ovim analnim čepom ugodnog oblika s draguljem u obliku srca. Mali je, lagan i stoga idealan posebno za početnike. Njegov uži vrh olakšava umetanje, a krajnji svjetlucavi kamen djeluje kao izazovan banner s kojeg vaš kolega neće moći spustiti oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Jeste li umorni od realističnih dildoa i tražite nešto malo drugačije za svoj analni? Ovaj dildo ugodnog oblika izrađen je od visokokvalitetnog silikona, ima luksuznu teksturu i također seksi mekanu površinu. Uživajte u svom putovanju užitka s njim i upotrijebite njegovu posljednju vakuumsku čašicu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Silicone Ball Gag Black

    Kvalitetan silikonski gag s čvrstim kožnim remenom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus Ace Small je ultimativni vibrirajući čep za stražnjicu za početnike ili one koji se žele zagrijati prije analnog seksa.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata zaslužuje jaku vibraciju, vaša igra zaslužuje milovanje, vaš penis zaslužuje čvršću erekciju, a vi zaslužujete savršenu stimulaciju i nezaboravan vrhunac! Ovaj alat sadrži dva snažna motora i taktički se može kontrolirati na daljinskom upravljaču, tako da s njim možete izaći na ulice. Završni prsten, koji pričvrstite oko penisa i testisa, dodatno će poboljšati vaše cjelokupno iskustvo. Dajte sebi savršenstvo!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    3 motora su malo više od 3 osobe za Pepeljug, koji može pozvati G-točku, P-točku i klitoris! Ovaj pojas je napravljen od pravog svjetla, razumije ljudsku anatomiju, ima fleksibilna vrata, četvrti je istovremeno flexibilan, a intenzitet njegovih vibracija preuzima kontroler. Našli ste ga!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Black

    Upoznajte Cock Plug od šampiona kroz muška erotska pomagala tvrtke Sport Fucker i dajte mu novu razinu igrajući se svojim penisom. To je čep namijenjen sondiranju, odnosno stimuliranju uretre iznutra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite li dati maksimalan učinak i znate da bi vam prsten za erekciju mogao pomoći, ali niste sigurni koju veličinu odabrati? U tom slučaju, erekcijska petlja je savršena za vas, jer je njena veličina podesiva! Osim toga, izrađena je od udobnog silikona, koji je gladak i mekan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Fascinate Black

    Potražite mješavine donjeg dijela na Vibe Therapy Fascinate. Riječ je o lopticama Venus od hipoalergenog silikona, a nošenjem iščitavate učinke treninga na dnu. A zašto je dobro doći? Može se koristiti u intenzivnim orgazmima i prevenciji inkontinencije!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Praktičan prst (ne samo) za vaša stražnja vrata! Ovaj fleksibilni stimulator prostate nalik prstima idealan je za stimulaciju prostate i brana, no možete ga koristiti za stimulaciju G-točke i klitorisa. Ima mini-vibrator koji se može ukloniti i s njim ćete uživati u najsmješnijim trenucima svog života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

    Elegantan i crni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation 8 Ring

    Želite li isporučiti bolje performanse? Zagrijte se ovim prstenom za dvostruku erekciju! Zahvaljujući njemu, vi i vaš partner uživat ćete u čvršćoj erekciji i duljoj izdržljivosti, pa zašto ne probati?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator G-točke sadrži dva vrhunska F1 motora za nevjerojatnu snagu. Jedan se nalazi u vrhu, a drugi kao nastavak za dvostruku stimulaciju. Ove nove generacije F1 motora vibriraju pri nevjerojatnih 7200 okretaja u minuti odnosno 14000 okretaja u minuti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte u snazi pokreta i vibracije! Ova analna igračka za savršenu dinamičku stimulaciju stražnjih vrata može učiniti apsolutno sve! Zagrijat će se do ugodnih 41 °C, doći će do vas snažnim udarcima, a istovremeno će uzbudljivo vibrirati na završnom vrhuncu. Prepustite se uzbuđenju, analnoj strasti i apsolutnom zadovoljstvu sa svime.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring M

    Još niste pronašli pravi erekcijski prsten samo za vas koji bi vam pomogao da ojačate i produžite erekciju te ujedno pojačate vrhunac? Dajte priliku Malesationu, koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Uživajte u umirujućim vibracijama gdje god da krenete s ovom mini vibrirajućom glavom. Ima manje raspone i idealan je ne samo za putovanja! Pokreće ga tihi motor i zadovoljit će ne samo vaša intimna mjesta, već i mišiće po cijelom tijelu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibrating Butt Plug

    Osjetite drhtave valove čistog snažnog stražnjeg užitka kada Butt Quiver golica i draži vašu strastvenu točku prostate.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Konačno, godina razvoja i testiranja čini tržište apsolutno neodoljivim novitetom - super fleksibilnim Cock & Ball. Odredite koliko je proizvoda upotrijebljeno i gotovih. Sigurno je za vas vidjeti prvi put plijena. I već, konačno se možete prestati truditi oko erektilne disfunkcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Želite li ugodno iznenaditi svog partnera? S ovim alatom vaš će penis biti veći i vibrirati, što će se sigurno svidjeti vašoj dragoj polovici. Nastavak se pričvršćuje na penis s dvije elastične petlje i podupire cijeli njegov gornji dio, što povećava širinu. Pomoću daljinskog upravljača ćete diktirati intenzitet vibracija na 2 motora, od kojih je jedan zadužen za unutarnju, a drugi za vanjsku stimulaciju. Uživajte u nečemu više, puno više u krevetu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna od najpopularnijih erotskih igračaka za muškarce Hot Octopuss Pulse Solo sada dolazi u novom interaktivnom kaputu! Njegov svestrani dizajn čini ga savršenom igračkom za svakoga tko ima penis, ali sada može biti još uzbudljivije! Povežite Pulse Solo s jednim od više od 4000 interaktivnih videozapisa (2D ili VR) i osjetite svaki pokret vaših omiljenih zvijezda kroz oscilacije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 9" Black

    Žudite li za radošću koja će biti istinska i stvarna? Upoznajte nevjerojatno lijep i realističan Silexd dildo. Osim toga, materijal je temperaturno osjetljiv, pa omekšava pri zagrijavanju i stvrdnjava na niskim temperaturama. Dođite divlje voditi ljubav!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Savršena ogrlica za pravu kuju.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kvalitetan utikač od sigurnog medicinskog silikona popularne marke Sport Fucker dizajniran za sve popularnije sondiranje.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte u najeksplozivnijim ejakulacijama ikada uz Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ergonomsko, kompaktno i tiho ljubavno jaje s bežičnim daljinskim upravljačem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1221 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.