×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kondomi

Artikli 33 za 64 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • SKYN® Senses 5 pack

    5 SKYN kondoma za 5 senzualnih iskustava! SKYN kondomi izrađeni su od tehnološki naprednog materijala nove generacije Skynfeel, koji ne sadrži lateks i vidljivo povećava stimulaciju. Divno je mekan, udoban i jedva ćete primijetiti da nosite kondom! Osjetite sve!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pasante Black 20 pack

    Želite li sve ili ništa? Ovi kondomi stvarno imaju sve! Malo su veće i šire pa savršeno pristaju. Također imaju apsolutno zavodljivu crnu boju i na kraju, ali ne manje važno, pružaju vrhunsku zaštitu. Prikladne su za ležerno vođenje ljubavi i grublju igru na stražnjoj strani!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kamyra Unique C.2 Pull 3 pack

    Kamyra su jedinstveni kondomi bez lateksa skriveni u troje u praktičnom pakiranju u obliku platne kartice. Kondomi "Pull" varijante opremljeni su s 2 posebne trake, zatezne trake koje olakšavaju stavljanje. Kamyra kondomi izrađeni su od AT-10 materijala, koji je vrlo mekan, bez lateksa, autentično prenosi tjelesnu toplinu i čini da se osjećate kao da ne nosite kondom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Egzo Ugly Coyote Stimulating Condom 1 pc

    Kada želite nešto više od kondoma, tu je Egzo Ugly Coyote! Vidite one šarene čekinje i izbočine? Upravo tako će vas stimulirati na jedinstven način i dati vam još intenzivnije uzbuđenje na putu do orgazma. Pristajat će muškarcima i ugoditi ženama, točka.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Masculan Pur 10 pack

    Uz Masculan Pur bit ćete još bliži! Ovi kondomi su 20% tanji od običnih kondoma i također su više podmazani, ali nisu trljani. Imaju ugodno mekanu površinu i obećavaju intenzivna iskustva za oba partnera.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vitalis Premium Natural 20 pack

    Standardni premium kondomi za njemački brend Vitalis Premium. Vrhunska kvaliteta MADE IN NJEMAČKA.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Feel Thin Classic 3 pack

    Durex Feel Thin kondomi su tanji za veću osjetljivost. Ostanite bliže svom partneru bez gubitka zaštite i sigurnosti. Uživajte u boljem seksu.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Naturals 3 pack

    Jeste li osjetljiviji ili samo pazite što dolazi u dodir s vašim tijelom? Ovi novi Durex Naturals kondomi podmazani su gelom na bazi vode, koji je 98% prirodnih sastojaka i donosi ugodne prirodne osjećaje. Uživajte u glatkim i nježnim analnim, vaginalnim ili oralnim iskustvima s Durex Naturals kondomima.

    4,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Egzo Dulche Bombero Stimulating Condom 1 pc

    Kad želite nešto više od kondoma, tu je Egzo Uncle Bob! Vidite one šarene čekinje i izbočine? Upravo tako će vas stimulirati na jedinstven način i dati vam još intenzivnije uzbuđenje na putu do orgazma. Pristajat će muškarcima i ugoditi ženama, točka.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO HEX Respect XL 3 pack

    Razumijemo vašu veličinu i, kao i brend Lelo, saslušali smo vaše potrebe i pustili u prodaju novi HEX Recpect XL, veći model popularnog Lelo HEX-a. Zahvaljujući svojoj revolucionarnoj šesterokutnoj strukturi, LELO HEX istovremeno donosi snagu, tankoću i intenzivne osjećaje. To je prva velika inovacija kondoma u posljednjih nekoliko godina, a mediji diljem svijeta čak govore o tome kao o najznačajnijoj inovaciji u posljednjih nekoliko desetljeća.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unimil Max Love Time Control 12 pack

    Max Love kondomi marke Unimil jedinstveni su po svom obliku s primjetnom distribucijom u području žira i dodatkom benzokaina (4,5%) koji pomaže u regulaciji ejakulacije i time produljuje razdoblje seksualnog uzbuđenja kod muškaraca. Max Love kondomi idealni su za sve koji žele uživati u dugotrajnom užitku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unimil OrgazMax 10 pack

    Kondomi orgazmične teksture marke Unimil dizajnirani su za nenadmašan užitak za oba partnera. Imaju maksi izbočine i nježnu aromu mente. Također su podmazani i sa spremnikom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Pro 64 3 pack

    Mislite li da bi vam kondome trebalo slati u uniformiranom položaju? Nemoj to pustiti i daj mi previše kondoma MY.SIZE PRO. Svaka muharica je sama, ne stoji, kao što ne stoji uz kondom koji sleti s njima. Nabavite veličinu svog najboljeg MY.SIZE PRO kondoma i otvorite gotov kondom i zaštitara na istom mjestu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Egzo Uncle Bob Stimulating Condom 1 pc

    Kad želite nešto više od kondoma, tu je Egzo Uncle Bob! Vidite one šarene čekinje i izbočine? Upravo tako će vas stimulirati na jedinstven način i dati vam još intenzivnije uzbuđenje na putu do orgazma. Pristajat će muškarcima i ugoditi ženama, točka.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Masculan Gold 10 pack

    Veličanstvena senzualna iskustva očekuju vas samo uz Masculan Gold kondome sa zlatnim dodirom. Uživajte u vrhunskoj njemačkoj kvaliteti, sofisticiranom dizajnu i prekrasnoj aromi vanilije. Volite li luksuz i kreativnost? U tom slučaju će vam se svidjeti i kondomi Masculan Gold!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Pro 47 3 pack

    Mislite li da bi vam kondome trebalo slati u jednoličnom stanju? Nemoj to pustiti i daj mi previše kondoma MY.SIZE PRO. Svaka muharica je sama, ne stoji, kao što ne stoji uz kondom koji sleti s njima. Nabavite veličinu svog najboljeg kondoma MY.SIZE PRO i otvorite gotov kondom i zaštitara na istom mjestu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Masculan Sensitive 10 pack

    Uživajte u ljubavi ugodno, bez brige i brige s kondomom Masculan Sensitive. Pružit će vam autentična i prirodna iskustva. Njegova mekana površina i podmazivanje osiguravaju da vaš seks postane intenzivno ljubavno iskustvo.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KUNG Tight 6 pack

    Tražite li kondom koji savršeno pristaje? Možda će to biti KUNG Tight! Držat će se savršeno, čak i nakon izvlačenja penisa, drugim riječima - neće ga biti potrebno grčevito držati u korijenu penisa, čak i ako vam je ud oslabio. Želite malo čvršći kondom? KUNG Tight je upravo takav!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Pro 49 3 pack

    Mislite li da bi vam kondome trebalo slati u uniformiranom položaju? Nemoj to pustiti i daj mi previše kondoma MY.SIZE PRO. Svaka muharica je sama, ne stoji, kao što ne stoji uz kondom koji sleti s njima. Nabavite veličinu svog najboljeg kondoma MY.SIZE PRO i otvorite gotov kondom i zaštitara na istom mjestu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kamyra Unique C.2 Smart 3 pack

    Kamyra su jedinstveni kondomi bez lateksa skriveni u troje u praktičnom pakiranju u obliku platne kartice. "Smart" varijanta omogućuje stavljanje kondoma bez erekcije, do dva sata prije planiranog spolnog odnosa. Ovo je prvi kondom koji se može sigurno nositi prije erekcije, a onda ne morate prekidati romantični trenutak s partnerom da biste stavili kondom, jer ćete biti spremni! Kamyra kondomi izrađeni su od AT-10 materijala koji je vrlo mekan, bez lateksa, autentično prenosi tjelesnu toplinu i čini da se osjećate kao da ne nosite kondom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Pro 60 3 pack

    Mislite li da bi vam kondome trebalo slati u jednoličnom stanju? Nemoj to pustiti i daj mi previše kondoma MY.SIZE PRO. Svaka muharica je sama, ne stoji, kao što ne stoji uz kondom koji sleti s njima. Nabavite veličinu svog najboljeg MY.SIZE PRO kondoma i otvorite gotov kondom i zaštitara na istom mjestu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Match Flavoured 20ks

    Kondomi s okusom inspiriranim klasičnim talijanskim retro dizajnom. Otkrijte prave prednosti ljubavi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Nano Thin 12 pack

    Upoznajmo se sa super tankim Nano Thin kondomima koje donosi brend EXS. Njihova veličina je standardna, ali debljina je samo 0,045 mm. Za njihovu proizvodnju koristi se najsuvremenija tehnologija pa je lateks super tanak, ali pritom ne gubi na čvrstoći. Dođite voditi ljubav sigurno i bez gubljenja osjećaja.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Nano Thin 20 pack

    Upoznajem se sa super tankom Nano Thin kondomima i brendom EXS. Njegova veličina je standardna, odnosno debljina je samo 0,045 mm. Najpopularnija tehnologija za njegovu proizvodnju je da se radi o super tanak lateksu, ali u isto vrijeme nije četvrtina. Nemojte biti u mogućnosti voditi nikakvu sigurnost bez ogovaranja.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Match Stimulating 20 pack

    Značajno stimulirajući kondomi inspirirani klasičnim talijanskim retro dizajnom. Otkrijte prave prednosti ljubavi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Egzo Tought Cat Stimulating Condom 1 pc

    Kada želite nešto više od kondoma, tu je Egzo Tought Cat! Vidite one obojene kvrge? Upravo tako će vas stimulirati na jedinstven način i dati vam još intenzivnije uzbuđenje na putu do orgazma. Pristajat će muškarcima i ugoditi ženama, točka.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Match Stimulating 6 pack

    Značajno stimulirajući kondomi inspirirani klasičnim talijanskim retro dizajnom. Otkrijte pravi užitak vođenja ljubavi.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Masculan Ribbed & Dotted 10 pack

    Želite li još više uživati u vođenju ljubavi? Odaberite ove nazubljene kondome koji će se svidjeti oba partnera! Osjetit ćete ugodnu stimulaciju u vidu trnaca i doći ćete do vrha i ranije nego što ste navikli!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Match Resistant 20 pack

    Četvrtine i izdržljivi kondomi inspirirani klasičnim talijanskim retro dizajnom. Otkrijte prave prednosti ljubavi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pasante Red Ribbon 20 pack

    Sjetite se Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, zaštitite se i pomozite kupnjom Pasante Red Ribbon kondoma za liječenje onih koji su podcijenili i oboljeli od HIV-a. Kondomi su pakirani u četvrtaste folije s klasičnim dizajnom crvene vrpce koji podsjeća na ovu bolest, unutar pakiranja ćete pronaći kondom od lateksa standardne veličine sa CE i ISO oznakom za maksimalnu sigurnost.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Snug Fit 12 pack

    EXS Snug fit kondom manji je od običnih kondoma i riješit će vaše probleme s izvlačenjem kondoma tijekom spolnog odnosa. Širina 49 mm, dužina min. 190 mm.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Masculan Dotted 10 pack

    Ovi kondomi ne samo da će vas zaštititi, već će vas i izvrsno stimulirati! Imaju više točkica od bubamare i podmazane su posebnim gelom koji izaziva osjećaj nježnih i uzbudljivih trnaca. 1 kutija - 10 noći - puno stimulativnih grebena - beskrajni orgazami!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 126 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.