×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kondomi

Artikli 129 za 160 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Feel Prolong Extra Thick Condoms 12 pack

    Ekstra jaki kondomi za duži užitak. Proširite svoje seksualno iskustvo s njima! Izrađene su od vrhunskog prirodnog lateksa, ne smrde i pažljivo su elektronski testirane. Zadovoljavaju međunarodne standarde i podmazani su silikonskim uljem za svilenkasto gladak osjećaj.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Uniq Pull Condoms with Straps No Latex 3 pack

    Jeste li alergični na lateks ili samo želite isprobati nešto bolje od klasičnih kondoma od lateksa? Uniq Pull po obliku su slični tradicionalnim kondomima, no za razliku od njih opremljeni su s 2 bočne trake koje olakšavaju stavljanje. Izrađene su od izdržljivog materijala bez lateksa u koji ćete se zaljubiti na prvu upotrebu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amor Neon 6 pack

    Zapali se da napraviš kurac! Amor Neon kondomi od lateksa neće biti samo sigurna potrepština, već i zabava jer su svijeća. Sve što trebate učiniti je osvijetliti ih 30 sekundi, na primjer pod lampom, a zatim samo uživati u uzbudljivom sjajnom penisu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Sensual Dots & Lines 12 pack

    Kad se osjećaji množe, strast se povećava. Zahvaljujući uzdignutoj točkastoj i iscrtanoj teksturi po cijeloj površini, kondomi Intense Dots nude neočekivanu i intenzivnu stimulaciju tijekom vođenja ljubavi. Osim toga, kompatibilni su s gelovima na bazi vode i silikona, što ih čini vašim novim najboljim prijateljem pri otkrivanju novih intenzivnih osjećaja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Glyde Strawberry - Premium Vegan Condoms 10 pack

    Vrhunski veganski kondomi GLYDE crvene boje s prirodnim ukusnim mirisom jagode. Pakiranje sadrži 10 komada kondoma izrađenih od čistog prirodnog lateksa, zahvaljujući dvostrukom uranjanju tijekom proizvodnje tanki su, ali u isto vrijeme vrlo izdržljivi. Bez upotrebe štetnih tvari i kemikalija, fino podmazan sa 100% silikonskim uljem, bez parabena i glicerina.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Mix 69 10 pack

    Savršeno pristajajući kondom za sve, a posebno samo za vas, nije li zabavno? Sve je moguće uz MY.SIZE mix! Svaki penis je jedinstven, nije prosječan, kao što prosječan kondom odgovara svima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Mix 57 10 pack

    Savršeno pristajajući kondom za sve, a posebno samo za vas, nije li zabavno? Sve je moguće uz MY.SIZE mix! Svaki penis je jedinstven, nije prosječan, baš kao prosječan kondom koji odgovara svima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared Ultimate Thin International 10 pack

    S debljinom stjenke od 0,046 mm, Ultimate Thin kondom zadržava ono što naziv obećava. Za intimne sate s intenzivnim osjećajem. Kondom je fleksibilan i sigurno pristaje na penis duljine do 180 mm.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Glyde Cola - Premium Vegan Condoms 10 pack

    Vrhunski veganski GLYDE kondomi obojeni prirodnim bojama i ukusnog mirisa kole. Pakiranje sadrži 10 komada kondoma izrađenih od čistog prirodnog lateksa, zahvaljujući dvostrukom uranjanju tijekom proizvodnje tanki su, ali u isto vrijeme vrlo izdržljivi. Bez upotrebe štetnih tvari i kemikalija, fino podmazan sa 100% silikonskim uljem, bez parabena i glicerina.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Mix 47 10 pack

    Savršeno pristajajući kondom za sve, a posebno samo za vas, uz malo zabave? Uz MY.SIZE mix sve je moguće! Svaki penis je jedinstven, ne postoji prosjek, kao što ne postoji prosječan kondom koji svima odgovara.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Nature XXL 12 pack

    Čak i veći kondomi su vam još uvijek premali? Dakle, ovi XXL iz Control-a su samo za vas. Njihove iznimno velike dimenzije i poseban dizajn omogućuju savršeno pristajanje i, iznad svega, udobnost. Izrađeni su uz pomoć najsuvremenije tehnologije uz korištenje najkvalitetnijeg gumenog lateksa, zahvaljujući kojem možete uživati u glatkim i tankim kondomima prirodne boje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared Intense Fair Trade Vegan Condoms 10 pack

    Sanjate li o intenzivnom uzbuđenju? Proslavite ljubav uz Fair Squared kondome od prirodne gume napravljene pod poštenim uvjetima! Zaljubit ćete se u nevjerojatne zareze koji će vam pružiti dodatnu zabavu. Kondomi su veganski i njihovo papirnato pakiranje štedi puno plastike u usporedbi s konvencionalnim folijama.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared Smooth Fair Trade Vegan Condoms 10 pack

    Dodatna mokra iskustva sa Smooth kondomima. Proslavite ljubav uz Fair Squared kondome od prirodne gume napravljene pod poštenim uvjetima! Zaljubit ćete se u njihovo dodatno podmazivanje koje će vam pružiti ugodnu udobnost. Kondomi su veganski i njihovo papirnato pakiranje štedi mnogo plastike u usporedbi s konvencionalnim folijama.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Strawberry Sundae 20 pack

    EXS kondom s aromom sladoleda od jagode.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared Ultimate Thin Fair Trade Vegan Condoms 10 pack

    Ne želite propustiti niti jedan osjećaj? Super tanki Ultimate Thin kondomi će vam dobro doći! Proslavite ljubav uz Fair Squared kondome od prirodne gume napravljene pod poštenim uvjetima! Zaljubit ćete se u njihovu debljinu od samo 0,046 mm za najintenzivnija iskustva. Kondomi su veganski i njihovo papirnato pakiranje štedi puno plastike u usporedbi s konvencionalnim folijama.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Uniq Free Condoms No Latex 3 pack

    Jeste li alergični na lateks ili samo želite isprobati nešto bolje od klasičnih kondoma od lateksa? Uniq Free ima posebno dizajniranu bazu za dodatnu zaštitu i prirodan osjećaj. Izrađene su od izdržljivog materijala bez lateksa, a prsten na dnu olakšava i ubrzava njihovo stavljanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Match King Size 20 pack

    Jesu li vam obični kondomi premali? Vrijeme je da prestanete brinuti o njima i isprobate Love Match King Size! Njihovo seksi retro okruglo pakiranje skriva kvalitetne kondome za udobno nošenje i savršeno pristajanje na penis. Širina im je nevjerojatnih 6 cm!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Uniq Megasex Extra Thin Condoms No Latex 3 pack

    Jeste li alergični na lateks ili samo želite isprobati nešto bolje od klasičnih kondoma od lateksa? Uniq Megasex su napravljeni da vam pruže maksimalan užitak i najbolja senzualna iskustva. Dvostrani su i debljine samo 0,008 mm, a osjećat ćete se kao da nemate ništa na sebi! Kako je to moguće, pitate se? Izrađene su od visokokvalitetne umjetne smole.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared Max Perform - Fair Trade Vegan Condoms 10 pack

    Prirodna rešetka koja se koristi za Fair Squared kondome također dolazi iz Fair Trade-a. Kondomi poštenog kvadrata također su primjer slučaja odčepljivanja kazeina.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared Intense International 10 pack

    Intenzivni trenuci uz Intense kondom iz Fair Squareda. Kondomi Fair Squared Intense imaju deblju debljinu stjenke od cca.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared XXL 64 Fair Trade Vegan Condoms 8 pack

    Prirodni lateks koji se koristi za Fair Squared kondome dolazi iz Fair Tradea. Zbog nekorištenja kazeina, kondomi Fair Squared prikladni su i za vegane. Kazein je glavni protein koji se nalazi u kravljem mlijeku i koristi se diljem svijeta u proizvodnji kondoma. Kondomi Fair Squared proizvedeni su u Njemačkoj uz korištenje najboljih tehnologija i nude prirodnu i učinkovitu zaštitu od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gasym Poseidon's Wave Luxury Condoms 20 pack

    GASYM Poseidon's Wave Premium Latex kondomi su visokokvalitetni, inovativni kondomi dizajnirani da pruže intenzivan užitak tijekom vanjskog odnosa.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secura Original 20 pack

    Svima nam je siguran seks na prvom mjestu. Uživajte uz ove prozirne kondome njemačke kvalitete koji su ugodni, lagani i podmazani silikonskim gelom.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Strawberry 12 pack

    Za najslađe strastvene trenutke! Ovi kondomi iz Controla osvojit će vas svojom aromom jagode! Ne kažu uzalud da su jagode pravi plod ljubavi! Kaže se da jagode bude osjetila u intimnim trenucima, a kondomi od jagode daju i seksi boju.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Nature 12 pack

    Kondomi za one koji traže prirodno ugodno zadovoljstvo! Nature su savršeni kondomi koji vam zahvaljujući svom ergonomskom obliku savršeno pristaju, a ujedno su vrlo udobni. Savršen za spontanu intimu!

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Finissimo Original 12 pack

    Više osjeta i intenzivnije strasti, ovo su Finissimo Original kondomi debljine samo 0,05 mm. Vrlo su tanke i ugodnog anatomskog oblika. Nude optimalnu prilagodljivost kao i vrlo visoku osjetljivost tijekom vaših intimnih trenutaka.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Finissimo Xtra Large 12 pack

    Finissimo XL 0,05 mm namijenjen je svima koji traže visoku osjetljivost i udobnost u intimnim trenucima. Izuzetno su mekani, a također duži i širi od ostalih modela u asortimanu Control. Omogućit će vam da doživite svaku sekundu strasti na najintenzivniji način.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Nature Xtra Lube 12 pack

    Kod vođenja ljubavi jednostavno je bitno da klizi glatko i bez zastoja. Xtra Lube kondomi odlikuju se dodatnim lubrikantom i ergonomskim oblikom, kombinacijom koja vam omogućuje uživanje u intimnim trenucima s iznimnim intenzitetom. Uživajte u lakoj penetraciji i nevjerojatnim iskustvima od kojih će Vam zastati dah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secura Extra Safe 20 pack

    Ekstra jaki zidovi za dodatnu izvedbu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Mix 53 10 pack

    Savršeno pristajajući kondom za sve, a posebno samo za vas, nije li zabavno? Sve je moguće uz MY.SIZE mix! Svaki penis je jedinstven, nije prosječan, baš kao prosječan kondom koji odgovara svima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Nature Forte 12 pack

    Uživanje u strastvenim trenucima puno je lakše ako imate potpuni mir, a time i zaštitu. Nature Forte kondomi su anatomski oblikovani i također nešto jači od ostalih proizvoda marke Control. Idealne su za sve koji žele uživati u svom ljubavnom životu punim plućima bez žrtvovanja osjetljivosti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Love 8 pack

    Kondomi Durex Love imaju čvrsto i ugodno držanje za siguran osjećaj tijekom seksa. Svi Durex kondomi mogu se koristiti s Durex lubrikantima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.