×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kondomi

Artikli 97 za 119 od 119 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • EXS Emoji 20 pack

    Predstavljamo Emoji kondome - savršen način da svom ljubavnom životu dodate malo zabave i izražaja. Naš jedinstveni dizajn sadrži popularne emojije kao što su emoji u obliku srca u obliku očiju, emoji u vidu namigujućih lica i emoji sunčanih naočala, pružajući razigrani dodir intimnim trenucima. Ostanite zaštićeni uz dozu humora uz Emoji kondome.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Banana 20 pack

    Koje ti je najdraže voće? je li to banana U tom slučaju, ovi banana kondomi ne smiju nedostajati na vašem noćnom ormariću! Njihova kvaliteta je zajamčena, jer dolaze sa svjetski popularnim brendom Durex. Uživajte u vođenju ljubavi namirisani slasnim i seksi mirisom banane, njam!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Apple 20 pack

    Koje ti je najdraže voće? Je li to sočna crvena jabuka? U tom slučaju, ovi kondomi od jabuke ne smiju nedostajati na vašem noćnom ormariću! Njihova kvaliteta je zajamčena, jer dolaze sa svjetski popularnim brendom Durex. Uživajte u vođenju ljubavi namirisani slasnim i seksi mirisom jabuke, njam!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Orange 20 pack

    Koje ti je najdraže voće? Je li to svježa sočna naranča? U tom slučaju, ovi narančasti kondomi ne smiju nedostajati na vašem noćnom ormariću! Njihova kvaliteta je zajamčena, jer dolaze sa svjetski popularnim brendom Durex. Uživajte u vođenju ljubavi namirisani slasnim i seksi mirisom naranče, njam!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Jumbo 69mm 20 pack

    Trebate li kondome puno veće od standardnih? EXS Jumbo su kondomi za svakoga tko je neudoban i zategnut s kondomima normalne veličine. Glatke su, izrađene od prirodnog lateksa, završene tankom i podmazane silikonskim gelom. Preferirajte udobnost s kondomima širine 69 mm.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fair Squared XXL 64 Fair Trade Vegan Condoms 20 pack

    Prirodna rešetka koja se koristi za Fair Squared kondome također dolazi iz Fair Trade-a. Kondomi poštenog kvadrata također su primjer slučaja odčepljivanja kazeina. Kazein je glavni protein koji se zadržava u mliječnim kravama i koristi se u ciljnom svijetu u proizvodnji kondoma. Fair Squared kondomi su proizvedeni u Njemačkoj prema najboljim tehnologijama i nude prirodnu i učinkovitu zaštitu od neželjenih bolova u želucu i zglobovima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KUNG Loose 20 pack - SALE exp. 06/2023

    Trebate li kondome? Možda je KUNG Loose! Imati veliki kurac je, naravno, poticaj, ili ga treba proslaviti velikim kondomom. Ali najvažnije je da možete činiti dobro, možete kupiti KUNG Loose.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KUNG Mega Loose 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Trebate li nekoliko kondoma? Dok nosite ljetnu košulju sa standardnim zimskim kondomima, zakon je u pravu da učinite nešto bolje. KUNG Mega Loose je 30% više od normalnog i ima prekrasnu širinu od 69 mm. Oslobodite ljepotu s jednim svjedočanstvom!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Match King Size 20 pack

    Jesu li vam obični kondomi premali? Vrijeme je da prestanete brinuti o njima i isprobate Love Match King Size! Njihovo seksi retro okruglo pakiranje skriva kvalitetne kondome za udobno nošenje i savršeno pristajanje na penis. Širina im je nevjerojatnih 6 cm!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KUNG Tight 20 pack

    Trebate li kondome? Možda je KUNG Tight! Da vas drži na površini, čekajući da se penis izbaci, drugim riječima - ako se trebate držati za korijen penisa, čekajući da oslabite. Hoćeš malo kondoma? Sređen je i KUNG Tight!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SICO XL 20 pack

    Jeste li znali da pravilno odabrana veličina kondoma smanjuje rizik od pucanja? Sico XL kondomi pružit će potrebnu udobnost i praktičnost svima kojima su standardne veličine tijesne. Priuštite si zaštitu koja vas neće gušiti i smetati!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secura Extra Large 20 pack

    Izuzetno velik za veću udobnost!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secura Original 20 pack

    Svima nam je siguran seks na prvom mjestu. Uživajte uz ove prozirne kondome njemačke kvalitete koji su ugodni, lagani i podmazani silikonskim gelom.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pasante Smiley Face 20 pack

    Pasante Smiley Face kondomi su tu za sve šaljivdžije, sretnike i nasmijane pojedince! Hoćete li danas odabrati palac gore, namigujući smajlić, klasik ili s jezikom? Jarko žuto optimistično pakiranje naglasit će vaš pristup seksu. Kondomi se pakiraju nasumično, pa se iznenadite kakav će vam izbor smajlića odgovarati.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secura Extra Wet 20 pack

    Ekstra mokro za ekstra dugotrajnu zabavu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Warming 20 pack

    Tražite li udobne kondome s dodatnim toplim efektom? EXS Cooling su pravi! Podmazane su posebnim gelom koji izaziva ugodne tople osjećaje i tako potiče uzbuđenje tijekom vođenja ljubavi. Stavite anatomski oblikovani EXS Cooling kondom i uživajte u seksi iskustvima punim tople strasti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Cooling 20 pack

    Tražite li udobne kondome s dodatnim učinkom hlađenja? EXS Cooling su pravi! Podmazane su posebnim gelom koji izaziva ugodne osjećaje hlađenja i tako potiče uzbuđenje tijekom vođenja ljubavi. Stavite anatomski oblikovan EXS Cooling kondom i uživajte u seksi iskustvima punim rashladne strasti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Billy Boy Dotted 20 pack

    Billy Boy kondomi izrađeni su od prirodne rešetke, podmazani i prekriveni spremnicima.

    12,90 €

    7,90 €

    Nema na skladištu

  • Billy Boy Endurance 20 pack

    Billy Boy kondomi za dugotrajno iskustvo izrađeni su od prirodnih tvari, podmazani i dopunjeni spremnicima.

    22,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

  • Durex Close Feel 20 pack

    Imate li problema s izvlačenjem kondoma tijekom spolnog odnosa? Želite li kondom koji vam savršeno pristaje? Isprobajte Durex Close Feel! Širina 49 mm savršeno odgovara

    37,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Durex Feel Thin Ultra 20 pack

    Ne želite li izgubiti ljubav ljubavi, ili želite da ostali budu zaštićeni? Za vaš spremnik, Durex Thin Feel Ultra Thin kondomi su uključeni kao standardni kondomi. Glasajte bez brige i posijajte apsolutno sve!

    22,90 €

    16,90 €

    Nema na skladištu

  • Pasante Red Velvet 20 pack - SALE Exp. 08/2024

    Želite li svoju ljubav diverzificirati senzualno crvenim kondomom ili ga zamaskirati menstrualnim mrljama? U oba slučaja, Pasante Red Velvet tamnocrvena bit će idealna za vas! Strastvena tamnocrvena boja kondoma potaknut će erotsku maštu i cijenit ćete je čak i tijekom dana. Uzbudite se zbog prave zaštite!

    7,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

  • Durex Feel Thin XL 20 pack

    Konac se ne sjaji lako kada je koža mala, spremna s kondomima. Dobra je ideja nabaviti pravi kondom za vas. Inače, kada prođete pored takvog kondoma, naći ćete upotrebu, upotrebu i mir. Ovi XL kondomi su uzorni za sve bebe su uobičajeni kondomi. Više nije pitanje čitati bez brige i brige ako želite uživati sa svojim gostima!

    18,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 97 za 119 od 119 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.