×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 11 - 50 ml

Artikli 33 za 55 od 55 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Želiš li se igrati? Dođite i uzmite Orgasm Drops Intense! Uz njih ćete doživjeti iznimno uzbuđenje i zapanjujuće orgazme. Svidjet će vam se njihov bogati, slatki okus crvene jabuke u kombinaciji s eteričnim uljem klinčića, kao i osjećaj zagrijavanja koji stvara u vašem klitorisu. Stavite božanstvenu, uzbudljivu i opojnu kapljicu na svoj biser užitka i nećete se iznenaditi koliko se uzbuđenja krije u vama.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Excite Delay 20ml

    Kada čujete riječ erekcija, pomislite li odmah na nezadovoljstvo? I također strah od preranog vrhunca, srama i drugih stvari? Prestani! U tome će vam pomoći ovaj gel jer uzrokuje djelomičnu anesteziju živčanih završetaka na penisu, čime se smanjuje osjetljivost i odgađa klimaks. Počnite živjeti sretan seksualni život, vi to zaslužujete!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Backside Anal Relax Cream 50ml

    Za više opuštanja tijekom analnog odnosa. Jako masni sastojci jamče posebnu njegu prilagođenu vašim zahtjevima.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    To je dosadno, dosadno je i može biti gnjavaža. To je prerana ejakulacija. Produžite vođenje ljubavi, neka se vrhunac suzdrži i uživajte u boljim seksualnim iskustvima. Studi 1001 Delayer sprej sadrži prirodne aktivne sastojke i nanosi se izravno na penis prije spolnog odnosa. Nježno ga umasirajte i pričekajte da se potpuno upije, a zatim skočite na njega!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    Poboljšani uzbudljiv gel koji će pomoći ženama (ili njihovim partnerima) pronaći tu svetu G-točku i doživjeti apsolutno jedinstveno uzbudljive orgazme povezane s stimulacijom ovog čudesnog mjesta.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Hyaluronic Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Hijaluronska kiselina kruži svijetom i obećava ne samo vječnu mladost! Također je važna komponenta u ovom gelu za podmazivanje na bazi vode. Ovdje je uglavnom zbog svojih visoko hidratantnih aktivnih učinaka, zahvaljujući kojima održava vlažnost i elastičnost kože. Voda i hijaluronska kiselina savršena su kombinacija koja sprječava nelagodu neugodnog trenja i pomaže u održavanju prirodnog podmazivanja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Treba li vaš klitoris malo ojačati? Pojačajte njegovo uzbuđenje ovim jedinstvenim sprejom s nevjerojatnim okusom crvenog voća. Pružit će vam intenzivne vibrirajuće, pulsirajuće te zagrijavajuće i rashlađujuće efekte kojima nećete moći odoljeti. Sadrži aktivne sastojke iz amazonskih biljaka koji dokazano povećavaju osjetljivost klitorisa pa ćete imati priliku otkriti najukusnije orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sasmar Delay Gel 30ml

    Što ste spremni učiniti da odgodite vrhunac? Što god vam prolazilo kroz glavu, rješenje je isprobano prije nego što možete i pomisliti, a to je Sasmar Gel! To je osvježavajući gel na bazi vode s hranjivim sastojcima koji je posebno formuliran kako bi vam pružio blagi učinak hlađenja kako bi vam pomogao da prirodno odgodite vrhunac i produžite zadovoljstvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Revitalizing Massage Drops 30ml

    Još uvijek tražite savršen proizvod za korištenje tijekom masaže i seksa? Imaš to! Ovaj gel ima uravnotežen pH, savršen je kao lubrikant, a pogodan je i za masaže. Djeluje vrlo prirodno, ima dugotrajan učinak, nije ljepljiv i njeguje kožu. To je jackpot među lubrikantima i gelovima za masažu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MixGliss Silicone Lubricant Beach Coconut 50ml

    Uz MIXGLISS BEACH, počastite se glatkom i egzotičnom masažom i smjesta se prenesite na plažu s kokosovim drvećem!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Explorer Man Spray 30ml

    Za prodorne trenutke užitka!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Treba li vaš klitoris malo ojačati? Pojačajte njegovo uzbuđenje ovim jedinstvenim sprejom s prekrasnim okusom svježe mente. Pružit će vam intenzivne vibrirajuće, pulsirajuće te zagrijavajuće i rashlađujuće efekte kojima nećete moći odoljeti. Sadrži aktivne sastojke iz amazonskih biljaka koji dokazano povećavaju osjetljivost klitorisa pa ćete imati priliku otkriti najukusnije orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • pjur Woman Lust Vibrating Orgasm Gel 15ml

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MixGliss Silicone Lubricant Sun Monoi 50ml

    Mixgliss Sun je intimni lubrikant zadivljujućeg Monoi mirisa koji podsjeća na slobodu i bezbrižnost ljetnog odmora.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros 2in1 Care & Delay 30ml

    Želite li produžiti svoje intimne trenutke i pritom paziti na svoje intimne dijelove? Onda isprobajte Eros 2in1 Care & Delay! Ovaj jedinstveni gel na bazi vode pomoći će vam da se duže zabavljate, bilo da se radi o seksu ili trenucima samozaljubljenosti. Sadrži hidratantni pantenol, osvježavajuće ekstrakte paprene metvice i Laureth-9. Uživajte u dugotrajnom zadovoljstvu i brizi o sebi u isto vrijeme!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dragon Spray Super Dragon 6000 Delay Spray 12ml

    Što ako se san o dugoj ljubavi ostvari? Što ako imate potpunu kontrolu nad svojom ejakulacijom? Sve je to moguće uz ovaj sprej za odgodu preuranjene ejakulacije! Predstavlja iskorak u modernom liječenju i već je pomogao mnogim muškarcima diljem svijeta. Priuštite si zadovoljan seksualni život od kojeg ovisi i cjelokupni sklad.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Delay Spray+ Enhanced Formula 50ml

    Trebate poticaj za više performansi? Dajte priliku ovom spreju koji ima jedinstvenu sposobnost produžiti vaše intimne trenutke i uživati u zadovoljstvu. Razvijen je u suradnji sa stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom i veselite se najboljem receptu. Produžite svoju izdržljivost i uživajte u dugom i ugodnom vođenju ljubavi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dragon Spray Super Dooz 44000 Spray 45ml

    Sanjate li nakon dugog vođenja ljubavi, ali sprječava li vas to da patite u vidu preranog vrhunca? Dragon sprej je posebno razvijen za smanjenje preosjetljivosti i odgodu ejakulacije. Sadrži hranjivi vitamin E i učinkovit lidokain USP, što je kombinacija koja će povećati vaše seksualno samopouzdanje. Povjerite svoje zadovoljstvo Zmaju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT XXL Volume Cream for Men 50ml

    Vaša seksualna partnerica viče: "Još, još, još", ali ne znate što biste joj drugo poklonili? Dajte joj dobar volumen! Ova krema će vam pomoći da učinkovito povećate volumen vašeg penisa, samo ga nježno umasirajte, a zatim je samo ugodno iznenadite i dajte joj ono što još kaže.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Excite Fly 20ml

    Ne uspijevate li se i vi ponekad potpuno opustiti i dopustiti da ugodni osjećaji rezultiraju orgazmom? Nažalost, mnoge žene se suočavaju s ovim problemom, a za sve njih postoji ovaj gel za potpuno opuštanje i nevjerojatne orgazme. Povećava protok krvi, čime potiče osjetljivost i prijemljivost na dodir. Povjerite svoje zadovoljstvo ovom diskretnom pomagaču i zapalite plamen strasti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Excite Power 20ml

    Kakav je vaš seksualni učinak? Zar vam ne treba malo "kickanja"? Ovaj Excite Power dermatološki testiran gel produljit će i povećati vašu učinkovitost! Sadrži provjerene biljne ekstrakte i garantirano će vas odvesti na vrh!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate 50ml

    Pretvorite svog partnera u platno i izrazite svoje osjećaje jestivom čokoladnom tintom. Otvorite elegantnu staklenu bocu i možete crtati i pisati s priloženim perom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Poeme Wild Strawberry 50ml

    Ispišite najdivnije obećanje ljubavi na koži onoga koga volite voćnim dodirom jagoda. Body painting teksture koja se topi i izuzetne arome namijenjen je uživanju uz poljupce i sa svih pet osjetila.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 55 od 55 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.