×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 251 - 500 ml

Artikli 33 za 47 od 47 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Fist It 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Šaka Omogućit će da šake lako prodiru i vaše će tijelo biti ugodno i sigurno. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Jeste li ljubitelj ljubavnika? I imate li pravo podmazivanje? Zahvaljujući svojoj bogatoj konzistenciji, ova krema na bazi ulja iz Mistere B pomoći će vam ne samo kod fistinga, već i kod većih igračaka. Dugotrajan je, gladak i idealan za normalne i ekstremne situacije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    Proizvod nalik kremi za sve ljubitelje fistinga. Izuzetno je glatka i gusta pa vam analni prodor čini lakšim i ugodnijim. Ujedno je vrlo nježan prema koži, obećava dugotrajnu učinkovitost i ne sadrži parfeme. Veliki paket je super praktičan i možete se usredotočiti samo na užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Extreme Fist Lube 500ml

    Želite doživjeti izuzetan užitak i ispuniti svoju fisting fantaziju? Predstavljamo S8 Extreme Fist, koji je pažljivo izrađen kako bi vam pružio željeno oslobađanje kao i desenzibilizaciju zahvaljujući tvari Laureth-9 koju sadrži. Ova će komponenta osigurati bezbolnu penetraciju, omogućujući vam potpuno uživanje u intimnim trenucima punim blagodati koje toliko volite!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Numbing 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Fist It Numbing ima učinak utrnuća i učinit će vaše tijelo ugodnim i sigurnim. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Sweet Strawberry 300ml

    Gel za podmazivanje s aromatičnim mirisom jagode dat će vašim igrama voćni dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige i neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Extra Thick 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Fist IT Extra Thick je ekstra gusta i bit će ugodna i sigurna za vaše tijelo. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Fresh Watermelon 300ml

    Gel za podmazivanje s aromatičnim mirisom dinje dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige i neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Vanilla Icecream 300ml

    Gel za podmazivanje s afrodizijačkim mirisom vanilije dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige i neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Gel za podmazivanje sa zadivljujućim mirisom tople čokolade dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige ili neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Nourishing Sensitive Lubricant with Aloe Vera 300ml

    Waterglide nježni lubrikant na vodenoj bazi pogodan za vrlo osjetljivu kožu. Zahvaljujući svojim sastojcima, ne samo da učinkovito vlaži i čini vaš intimni kontakt ugodnijim, već i njeguje vašu kožu. Sadrži aloe veru, bistre je boje, ne ostavlja mrlje i ne lijepi se.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Fist Lube 500ml

    Želite li svoju igru šakanja pretvoriti u doista iznimno iskustvo? Pomozite si sa S8 Hybrid Fist Lube, hibridnim lubrikantom s formulom koja spaja najbolje lubrikante na bazi vode i silikona. Uživajte u optimalnoj učinkovitosti i dugotrajnoj upotrebi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Shine Organic Toy Cleaner 255ml

    Prirodni higijenski proizvod dizajniran za čišćenje vaših erotskih igračaka. Sliquid Shine Organic Toy Cleaner je tu za sve koji traže siguran i ujedno prirodan proizvod koji će im pomoći u zaštiti svojih alata. Higijena je u ovom slučaju na prvom mjestu, a samo zahvaljujući pravilnoj njezi vaše igračke mogu vam trajati dugi niz godina, svježe i potpuno higijenski sigurne.

    30,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Slippery When Wet Aloe Vera 300ml - SALE exp. 03/2024

    Trebate dodatnu hidrataciju? Odaberite ovaj veganski lubrikant vrhunske kvalitete i nećete požaliti! Bez obzira na mjesto, pruža dugotrajno podmazivanje i pogodan je za analnu i vaginalnu primjenu. Slagat će se s kondomima od lateksa i igračkama za seks.

    30,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Slippery When Wet Ultimate Glide 300ml - SALE exp. 03/2024

    Trebate dodatnu hidrataciju? Odaberite ovaj veganski lubrikant vrhunske kvalitete i nećete požaliti! Bez obzira na mjesto, pruža dugotrajno podmazivanje i pogodan je za analnu i vaginalnu primjenu. Slagat će se s kondomima od lateksa i igračkama za seks.

    30,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 47 od 47 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.