×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 51 - 100 ml bez okusa

Artikli 65 za 96 od 112 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate li kompleks malih grudi i žudite za većim? Ne očajavajte i isprobajte kremu koja nakon redovitog korištenja obećava prirodno povećanje grudi. Pogodan je za sve tipove kože, a ima i njegujući učinak. Priuštite si veće grudi bez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je medicinski lubrikant na bazi silikona, posebno dizajniran za poboljšanje lubrikacije tijekom analne igre.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolna tehnika povećanja penisa i kada se izvodi u kombinaciji s Bathmete pumpama, rezultati su gotovo zajamčeni. Međutim, kako biste ubrzali njihovo postizanje, preporučujemo dodavanje ovog posebnog seruma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Samo najbolje za njegovu muškost.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Visoko učinkovit intimni lubrikant na bazi vode bez konzervansa i s čisto veganskim sastojcima bez ikakvog testiranja na životinjama.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - siguran lubrikant, odličan za sve erotske igračke! Fun Factory Toyfluid dizajniran je posebno za igračke Fun Factory od omekšanog silikona.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Niste sami i ima pomoći! Ovaj specijalni gel sadrži ulje klinčića koje ima ugodan učinak hlađenja i pomaže u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Također ima hranjive učinke i konačno ćete uživati u dugom seksu iz snova s njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite li još intenzivnije i ugodnije uživati u analnim igrama? Ovaj lubrikant na bazi vode posebno je formuliran za analni seks te je ugodan i nježan za osjetljivu kožu. Učinkovito je, snažno i izdržljivo, pa će izvrsno produžiti vaša uzbudljiva iskustva. Uživajte u potpuno novim iskustvima i visinama užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite li doživjeti još više iskustava analnog seksa? Donesite ovaj analni lubricing gel marke Pjur, koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji mu daje intenzivne hidratantne učinke, kao i kamilicu koja ugodno smiruje intimno analno područje. Otkrijte djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode, dizajniran za dodatno vlaženje i poboljšano iskustvo ljubavi. Proizvod je bez mirisa, mastan je, ne iritira i, što je najvažnije, ne oštećuje kondome.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Sanjate li o jačoj i čvršćoj erekciji koja dugo traje? Isprobajte ovu kremu koja sadrži ekskluzivne sastojke koji učinkovito potiču krvotok i čine vašu erekciju jačom i čvršćom! Nanesite malu količinu i temeljito umasirajte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Što je potrebno za bilo kakve intimne igre? Visokokvalitetno mazivo! Kao što je ova na bazi vode iz Lovensa. Napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka i bit će izvrstan partner ne samo za Lovens igračke, već i za vođenje ljubavi ili masažu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur LIGHT 100ml

    Lagana verzija pjur® ORIGINAL gela za podmazivanje zadržava sva divna svojstva, ali je nešto finije konzistencije, zahvaljujući kojoj se puno brže razmazuje.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliječni gel za podmazivanje na bazi vode nalik spermi. Creamy je realističan lubrikant, svilenkast je i ekstra sklizak pa je pogodan ne samo za vaginalnu već i analnu upotrebu. Malo će biti dovoljno i jednostavno ćete se zaljubiti u njegovu teksturu nalik spermi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Vrijeme je za ljubav prema sebi! Ova Eros krema je posebno razvijena za masturbaciju i iznenadit će vas svojom pahuljastom i kremastom konzistencijom koja jamči još bolji užitak. Naravno, možete ga koristiti i umjesto lubrikanta. Eros krema je tu samo za vas i vašu sretniju masturbaciju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Ovaj orgazmički gel iz Just Playa sadrži kvalitetno ulje mente, koje će vaše erotske masaže učiniti još uzbudljivijima. Nanesite gel na klitoris i nježno ga umasirajte. Pripremite se za opojne osjećaje strasti i orgazme koji oduzimaju dah!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvi čistač erotskih pomagala na svijetu, koji je dizajniran posebno za analne igračke. Brand Bathmate dolazi na tržište i možete biti sigurni da će sigurno ukloniti sve bakterije i izmet iz vaših igračaka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Patite li malo od preosjetljivosti? Jao! Numbing je lubrikant na bazi vode koji umrtvljuje koje možete kombinirati s kondomima od lateksa, a također se pouzdati u njegovu sigurnost, jer je dermatološki testiran. Probajte kako bi erotika bila ugodnija i duža.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Znate li što u prijevodu znači "lud"? “Jako” je i upravo takav je ovaj stimulirajući gel luksuznog brenda Sensuva. To je najintenzivniji uzbudljiv gel na tržištu! Ne samo da će izazvati ugodno tople osjećaje u vašem klitorisu, već će se osjećati kao da vam živčani završeci na tim mjestima počinju plesati. Da, bit će tako divlje, pa dođite i uživajte u vrućem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Biste li željeli da bude malo veći da vam poveća samopouzdanje? XXL Vigor sadrži učinkovite revolucionarne tvari s ekstremnim svojstvima, koje će vam osigurati mesnatiju prirodu uz redovitu upotrebu. Njegov prirodni sastav bit će užitak umasirati, pa će vam se put do odredišta sigurno svidjeti. Ispunite svoje snove!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Silikonski lubrikant koji izvlači i najsuhu rodnicu! S godinama se pojavljuju simptomi koji mogu biti neugodni za naš intimni život. Suhoća rodnice i osjetljiva tkiva čest su problem mnogih žena. Ali rješenje je lakše nego što mislite. Silikonska švicarska mornarica pružit će vam savršeno podmazivanje kao djetetu i vaša uzbudljiva seksualna iskustva odjednom mogu biti kao prije, a možda čak i bolja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najbolje od Just Glidea u praktičnom pakiranju od 50 ml po super cijeni. Sadrži lubrikante na bazi vode koji su 100% veganski i pogodni čak i za osjetljivu kožu. Nema masnoće, bez ulja, ne ostavlja mrlje i može se prati. Isprobajte ih, a one male koristite npr. na putovanjima.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Volite li soundig? U tom slučaju sigurno znate da vam je potreban ovakav kvalitetan lubrikant na bazi vode. Dermatološki je ispitan, bez masnoće, bez boje i bez mirisa i okusa. Njegova praktična mlaznica omogućuje vam da ga udobno nanesete, a iritacija mokraćne cijevi bit će još ugodnija!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    Znate li što "ljudi" znače na događaju? "Like" je aranžman takvog je stimulativnog gela luksuznog brenda Sensuva. Ovo je najintenzivniji gel za kožu na tržištu! Nije dovoljno pustiti vas da toplo zablistate na svom klitorisu, jer će zasjati kada životinje koje završite na ovom mjestu počnu plesati. Da, pomalo divlje, možete živjeti i uživati u svojim rukama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Znate li što je analni seks stvarno važan? Na podmazivanje! Stoga je važno odabrati gel koji će savršeno odgovarati vašim zahtjevima. Za razliku od vagine, analni se ne smoči prirodnim putem, stoga je važno odabrati gust i dugotrajan gel koji će stvoriti svojevrsni sloj i osigurati vašu udobnost. A to je upravo ono što je Bathmate Anal Lube s udobnom pumpicom, isprobajte ga u kombinaciji s kondomima ili erotskim pomagalima, njegova vodena baza je kompatibilna sa gotovo svime!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Poštujete svoje erotske pomagače i želite im samo najbolje! Razmislite o higijeni! Ovaj sprej za čišćenje za erotska pomagala je visokokvalitetnog i nježnog sastava, jer ne sadrži alkohol, parfeme, a istovremeno je antibakterijski i obogaćen ekstraktima kamilice i aloe vere. Samo pošpricajte, pustite da djeluje malo, obrišite i to je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Bojite li se moguće boli pri otvaranju stražnjih vrata? Morate se opremiti lubrikantom koji će vam stvarno pomoći. Ovaj gel iz AID-a vrlo je guste i vrlo skliske konzistencije, a sadrži i sastojke koji će ugodno opustiti vaš anus. Uživajte u svom uzbuđenju udobno i bez brige.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ovaj topli gel Heat Wave iz Just Playa doista će vas zagrijati. Sadrži glicerin koji veže vodu i u kombinaciji s kontaktom koža na kožu donijet će vam prekrasne tople osjećaje tijekom masaže. Uljepšajte ih nježnim disanjem na kožu i uživajte u dugotrajnim i ugodnim iskustvima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 112 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.