×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 51 - 100 ml

Artikli 97 za 128 od 313 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je gel za podmazivanje na bazi vode s trajnim lubrikantima, obogaćen drugim osobama koje djeluju preventivno i u vaginalnom okruženju.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Trešnja - Uz zadivljujuću, prirodnu višnju, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi trešnje koja je prikladna za hranu. Verzija s prirodnim mirisom i okusom višnje kombinira dugotrajnu mazivost s certificirano prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B GLIDE 100ml

    Piling li malo? Potražite pomoć s Mister B GLIDE! Proizvod je lubrikant na bazi medicinskog silikona prikladan za širok raspon primjena. Kombinirajte svoju osobnu upotrebu i stvorite svoje erotske fantazije!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Penis XXL Cream 100ml

    Uživajte u dodatnom užitku uz Boners Penis XXL kremu. Ova hranjiva krema za penis omekšava njegovo kožno tkivo i potiče protok krvi tako da vam daje osjećaj većeg penisa, posebno volumena. Uživajte u nezaboravnim seksualnim iskustvima i intenzivnom vrhuncu sa svojim partnerom zahvaljujući Penis XXL Stream.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Ovo jedinstveno sredstvo za dezinfekciju igračaka sastoji se od prirodnih sastojaka za čišćenje kao što su ulje čajevca, ulje lavande ili antibakterijski prirodni sastojak kore guave pod zaštitnim znakom tvrtke.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus banane? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom banane koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Dopustite da vas poprskaju spermom banane!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Napišite mu romantične pjesme na leđima, nacrtajte srca ili cvijeće na prsima, probudite svoje umjetničko ja i upoznajte ga s romantičnim. Kombinirajte uzbudljivo sa zabavom i dodajte okus šampanjca i jagoda ovim igrama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda – Uz zavodljivo-slatku notu jagode, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi jagode koja je prikladna za hranu. Varijanta s prirodnim mirisom i okusom jagode, kombinira svojstva dugog klizanja s certificiranim prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate li kompleks malih grudi i žudite za većim? Ne očajavajte i isprobajte kremu koja nakon redovitog korištenja obećava prirodno povećanje grudi. Pogodan je za sve tipove kože, a ima i njegujući učinak. Priuštite si veće grudi bez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Niste sami i ima pomoći! Ovaj specijalni gel sadrži ulje klinčića koje ima ugodan učinak hlađenja i pomaže u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Također ima hranjive učinke i konačno ćete uživati u dugom seksu iz snova s njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Body Lube Tasty Passion Fruit 100ml

    Uživajte u dodatnoj strasti tijekom svojih intimnih trenutaka uz ukusan miris marakuje! Uz ovaj lubrikant na bazi vode poželjet ćete kušati jedno drugo, a pobudit ćete još veću želju jedno za drugim! Lubrikant ima hidratantni i hidratantni učinak koji će nadopuniti prirodnu vlažnost tijela tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u savršenoj skliskosti i senzualnom intenzivnom užitku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel može se sigurno koristiti u spolnim odnosima zahvaljujući prirodnim biljnim spojevima.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je medicinski lubrikant na bazi silikona, posebno dizajniran za poboljšanje lubrikacije tijekom analne igre.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 100ml

    Stroke 29 je strateška krema koja će vam olakšati istraživanje vlastitog terena. Njegovi programeri nisu početnici i zahvaljujući svom iskustvu na tržište su izašli s kremom koja će vas ručnim trenjem i toplinskom energijom tijela nakon 29. udara dovesti do ekstaze.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Masturbation Cream 100ml

    Ovaj jedinstveni lubrikant je tu da vašu masturbaciju učini ugodnijom! Njegova silikonska baza je svilenkasto mekana, tako da će penis ugodno kliziti u vašoj ruci i neće koštati vaše zapešće nepotrebnog napora. Uživajte u svojoj novoj i nadasve boljoj masturbaciji uz ovu kremu brenda Boners koja maksimalno razumije potrebe muškaraca.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Samo najbolje za njegovu muškost.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Ty & Já® gel za podmazivanje s uljem australskog čajevca sredstvo je koje čini intimna iskustva ugodnijim te obogaćuje i uklanja neugodne osjećaje u slučaju nedovoljne vlage.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolna tehnika povećanja penisa i kada se izvodi u kombinaciji s Bathmete pumpama, rezultati su gotovo zajamčeni. Međutim, kako biste ubrzali njihovo postizanje, preporučujemo dodavanje ovog posebnog seruma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus vanilije? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom vanilije koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Pošpricajte se spermom od vanilije!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi svoju elastičnost.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus jagode u bijeloj čokoladi i njime pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Visoko učinkovit intimni lubrikant na bazi vode bez konzervansa i s čisto veganskim sastojcima bez ikakvog testiranja na životinjama.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite li još intenzivnije i ugodnije uživati u analnim igrama? Ovaj lubrikant na bazi vode posebno je formuliran za analni seks te je ugodan i nježan za osjetljivu kožu. Učinkovito je, snažno i izdržljivo, pa će izvrsno produžiti vaša uzbudljiva iskustva. Uživajte u potpuno novim iskustvima i visinama užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodaje šarene fantazije vašem seksualnom životu. Ohrabruje vas svojom instance aromom.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - siguran lubrikant, odličan za sve erotske igračke! Fun Factory Toyfluid dizajniran je posebno za igračke Fun Factory od omekšanog silikona.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Sanjate li o jačoj i čvršćoj erekciji koja dugo traje? Isprobajte ovu kremu koja sadrži ekskluzivne sastojke koji učinkovito potiču krvotok i čine vašu erekciju jačom i čvršćom! Nanesite malu količinu i temeljito umasirajte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite li doživjeti još više iskustava analnog seksa? Donesite ovaj analni lubricing gel marke Pjur, koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji mu daje intenzivne hidratantne učinke, kao i kamilicu koja ugodno smiruje intimno analno područje. Otkrijte djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode, dizajniran za dodatno vlaženje i poboljšano iskustvo ljubavi. Proizvod je bez mirisa, mastan je, ne iritira i, što je najvažnije, ne oštećuje kondome.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Što je potrebno za bilo kakve intimne igre? Visokokvalitetno mazivo! Kao što je ova na bazi vode iz Lovensa. Napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka i bit će izvrstan partner ne samo za Lovens igračke, već i za vođenje ljubavi ili masažu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vegan Waterbased Lubricant Coconut 100ml

    Veganski lubrikant na bazi vode s nevjerojatnim okusom kokosa i svojstvima babassu ulja. Kompatibilan je s kondomima i erotskim pomagalima od osjetljivih materijala, a zahvaljujući besprijekornom sastavu lako ga možete koristiti svaki dan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 313 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.