×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 51 - 100 ml

Artikli 193 za 224 od 313 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Znanstveno je dokazano da se veličina penisa može trajno promijeniti. Nije tajna, metode povećanja penisa poznate su godinama. Povećanjem penisa pozitivno utječete na kvalitetu svog života. U jednu stvar morate biti sigurni. Veličina je bitna.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Choco Body Paint 100ml

    Imate li umjetničkih sklonosti? Zato zamislite da ste vi slikar, a vaš partner platno i obojite ga ovom ukusnom čokoladnom bojom po tijelu. Onda pogledajte svoj rad i onda strastveno ližite čokoladu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Znate li što je analni seks stvarno važan? Na podmazivanje! Stoga je važno odabrati gel koji će savršeno odgovarati vašim zahtjevima. Za razliku od vagine, analni se ne smoči prirodnim putem, stoga je važno odabrati gust i dugotrajan gel koji će stvoriti svojevrsni sloj i osigurati vašu udobnost. A to je upravo ono što je Bathmate Anal Lube s udobnom pumpicom, isprobajte ga u kombinaciji s kondomima ili erotskim pomagalima, njegova vodena baza je kompatibilna sa gotovo svime!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Poštujete svoje erotske pomagače i želite im samo najbolje! Razmislite o higijeni! Ovaj sprej za čišćenje za erotska pomagala je visokokvalitetnog i nježnog sastava, jer ne sadrži alkohol, parfeme, a istovremeno je antibakterijski i obogaćen ekstraktima kamilice i aloe vere. Samo pošpricajte, pustite da djeluje malo, obrišite i to je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cinnabun 57ml

    Znate li što "ljudi" znače na događaju? "Like" je aranžman takvog je stimulativnog gela luksuznog brenda Sensuva. Ovo je najintenzivniji gel za kožu na tržištu! Nije dovoljno pustiti vas da toplo zablistate na svom klitorisu, jer će zasjati kada životinje koje završite na ovom mjestu počnu plesati. Da, pomalo divlje, možete živjeti i uživati u svojim rukama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel White Chocolate 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus bijele čokolade i njome pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Bio Lubricant Superglide Anal 100ml

    Prirodni veganski lubrikant za ugodan analni užitak! Svilenkasto je mekana na dodir, ali je istovremeno super učinkovita. A njegovu ambalažu izradio je Hot Bio od materijala koji se može reciklirati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ovaj topli gel Heat Wave iz Just Playa doista će vas zagrijati. Sadrži glicerin koji veže vodu i u kombinaciji s kontaktom koža na kožu donijet će vam prekrasne tople osjećaje tijekom masaže. Uljepšajte ih nježnim disanjem na kožu i uživajte u dugotrajnim i ugodnim iskustvima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Bojite li se moguće boli pri otvaranju stražnjih vrata? Morate se opremiti lubrikantom koji će vam stvarno pomoći. Ovaj gel iz AID-a vrlo je guste i vrlo skliske konzistencije, a sadrži i sastojke koji će ugodno opustiti vaš anus. Uživajte u svom uzbuđenju udobno i bez brige.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros-Art Onagra Woman Orgasmic Gel 100ml

    Mislite li da vaši orgazami ne mogu biti intenzivniji? Mrsko nam je to reći, ali vjerojatno ste u krivu. Ovaj jedinstveni Onarga stimulirajući gel za žene izazvati će vas još više uzbuđenja, zahvaljujući svom afrodizijačkom učinku izazivat će još veću želju, a orgazam nakon toga bit će zaista intenzivan i zadovoljavajući. Dajte svom seksualnom užitku iskru koju ništa neće ugasiti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam sva vrhunska svojstva lubrikanta na bazi vode i još mnogo toga! Zbog guste konzistencije zaista dugo traje i ne isušuje se. Ostat će na vašem tijelu i igračkama koliko god vam je potrebno. Ne lijepi se i idealan je za igranje dildoima ili pribadačama, jer jednostavno ostaje na igrački i ne klizi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz kolekcije Orgie Bio razmazit će vas kamilicom u čije ćete se antibakterijsko i antiseptičko djelovanje zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Extended Love Glide Top Level 3 100ml

    Učinkovit proizvod za odgađanje vaše ejakulacije i time produljenje ljubavnih igara. Zahvaljujući ekstra jakoj formuli, uživat ćete u dugotrajnom intenzivnom iskustvu sa svojom ljubavnicom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Tražite li kvalitetan i dugotrajan gel za podmazivanje na bazi vode? MY.SIZE Svidjet će vam se Lubricate po prvi put! Možete ga koristiti s kondomima i erotskim igračkama. Stoga ispunite svoje potrebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Jeste li vi i vaš Main Squeeze nerazdvojni par? S ovim lubrikantom bit ćete savršeni trojac! Opremljen je preciznom mlaznicom koja je posebno dizajnirana za vlaženje unutrašnjosti masturbatora, i to ne samo onom iz Doc Johnsona, slagat će se sa svim igračkama!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

    Želite li svoja erotska pomagala održavati higijenski čistima, dezinficiranima i mirisnim? Ovaj brzodjelujući sprej ugodan je za korištenje kod kuće i u pokretu, jednostavan je za korištenje i njegovi učinci su učinkoviti. Omogućite svojim omiljenim igračkama čistoću i produžite im život. To će vas nagraditi!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Get Hard Erection Cream 100ml

    Ako erekcija radi kako treba, muškarci se osjećaju dobro i samouvjereno. Ali ako nešto škripi i ne stoji kako treba, tu je problem. Get Hard Erection Cream je tu da pomogne riješiti ovaj problem prirodnim putem. Dobijte performanse koje trebate u svakom trenutku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Labophyto Maxi Control Delaying Gel 60ml

    Smeta li vam što ne možete dugo? Ova nevolja može iznenada prestati ako svoje zadovoljstvo povjerite snazi ovog Maxi Control Delay Gela. Namijenjen je svima koji pate od prerane ejakulacije, jer njegov učinkovit sastav učinkovito odgađa vrhunac i produžuje vođenje ljubavi. Imajte seks koliko god želite!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 100ml

    Za brzo i jednostavno podmazivanje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Frenchkiss Strawberry 75ml

    Grešno ukusan okus lubrikanta Frenchkiss čini oralne igre još zabavnijima i uzbudljivijima za vas. Doživite francusku ljubavnu igru kao nikada prije. Vaš vas partner neće htjeti prestati razmaziti ustima i jezikom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Lube Tube Cotton Candy 100ml

    Ukusno mirisno i ukusno lubrikant na bazi vode luksuznog brenda Orgie. Lube Tube Cotton Candy je lubrikant s okusom šećerne vate. Uživajte u njegovom dugotrajnom učinku koji vam pomaže da pošaljete svoje radosne i intimne trenutke. Savršen je i za oralni seks! Njegova konzistencija nije ljepljiva, lako se čisti i ne ostavlja mrlje na posteljini.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Tushy Tingle Anal Stimulation Gel 59ml

    Isprobajte zabavan način eksperimentiranja s novim osjećajima u analnim igrama. Izazovite uzbudljive vibracije, nanesite malo ili puno gela, igrajte se, zabavljajte se, otkrivajte!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Breast Gel Miracle Bomb 100ml

    Koja žena ne želi imati čvrste i pune grudi, zar ne? Ovaj gel će vam pomoći da to postignete i ispunite svoje želje! Sadrži prirodna ulja, ekstrakte i vitamin B3 koji njeguju vašu kožu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • High On Love Water-Based Lubricant 200mg CBD 100ml

    Riješite se nelagode vođenja ljubavi na luksuzan način. Ovaj lubrikant na bazi vode iz High On Love jedan je od najluksuznijih u našoj ponudi! Sadrži 200 mg vrhunskog CBD-a i možete ga bezbrižno kombinirati s kondomima i igračkama za seks.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Orgasm Gel 60ml

    Je li vam ponekad jako teško postići orgazam? Da, događa se svima i tu nema ništa čudno. No, znamo kako povećati intenzitet ugodnih osjeta, a to je jedinstveni gel za orgazam iz Oh! Sveta Marija. Pogodan je za sve, bez obzira na spol, a samo malu količinu nanesite na klitoris ili glavić. Svi će dodiri tada biti višestruko ugodniji.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Water Based Personal Lubricant Cotton Candy 100ml

    Volite li šećernu vunu najviše od svega? U tom slučaju, ovaj ukusni lubrikant s okusom šećerne vune ne može nedostajati na vašem noćnom ormariću. Sastav mu je na bazi vode pa će se slagati s kondomima i erotskim pomagalima te ga možete koristiti svaki dan. Udahnite svoje erotske trenutke slatkim mirisom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy All-Natural Water-Based Lubricant 59ml

    Tražite prvoklasno mazivo odličnog sastava, kvalitetnog i pouzdanog brenda? Švicarska mornarica postavlja ljestvicu jako visoko! Njihovi gelovi su ugodno skliski, imaju dugotrajan učinak i unijet će ugodu i radost u vaš ljubavni život. Zaljubite se u baršunasti osjećaj koji potpuno prirodno i lako postaje dio vaše intime.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma CC Fabulous Breasts Cream 60ml

    Osjećate li da svoje grudi treba malo podići i ojačati? Ova krema je bogata prirodnim sastojcima koji poboljšavaju elastičnost kože, a imaju i njegujući učinak. Dajte svojim grudima snagu, ljepši oblik i pun dojam! CC Fabulouc krema za grudi podržat će vaše prirodne obline!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Otkrijte uzbudljivu novu razinu dugotrajnog užitka s LELO Advanced Performance Moisturizer. Osmišljen je da poveća prirodnu vlažnost i pomogne u zadovoljavanju senzualnih iskustava. Na dodir je svilenkasto mekan, neljepljiv i ne sadrži glicerin ni parabene. Na bazi je vode pa ga možete kombinirati s kondomima i neće iritirati čak ni osjetljivu kožu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Želite da vaše analne igre budu opuštene i udobne? Donesite u njih Eros Exit gel na bazi silikona s jojobom i pantenolom. Jojoba djeluje umirujuće, izvrsno opušta analne mišiće, a pantenol štiti i njeguje kožu. Uživajte u svojim analnim ludorijama što je više moguće!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SKYN® Oh Baby 80ml

    Povećajte svoje šanse za začeće dok uživate u ugodnom i ugodnom vođenju ljubavi s ovim lubrikantom Skyn Oh Baby! Njegov pH je posebno prilagođen reprodukciji i nudi mokar i sklizak učinak za emotivne intimne trenutke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Feel Banana Water Based Lubricant 60ml

    Volite li slatko voće? Luxuria Feel kolekcija mazivih gelova na bazi vode sadrži prirodne mirise i donosi maksimalnu udobnost prilikom vođenja ljubavi ili masaže. Gelovi su posebno razvijeni kako bi savršeno hidratizirali i učinili da vaše igre mirišu senzualno. Uživajte u erotici s notom voća!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 313 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.