×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 33 za 64 od 89 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Tražite li gel za podmazivanje koji će se svidjeti vašim erotskim igračkama? Just Glide je dizajniran posebno za kombiniranje s igračkama, ali ga naravno možete koristiti i za opušteno vođenje ljubavi. Izuzetno je debeo i omogućuje gladak i tečan seks u bilo kojem položaju i uz bilo koju pomoć!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Jedinstveno mazivo na bazi ulja s ekstra dugim vijekom trajanja. Sadrži kokosovo ulje kao i snažnu organsku smjesu silikona, koja u kombinaciji stvara dugotrajan, hipoalergenski proizvod koji se može kombinirati s erotskim igračkama. Uživajte u njegovim zapanjujućim učincima sami ili s partnerom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom maline. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode koji izgleda kao sperma? EasyGlide White je upravo takav i izgleda i osjeća se kao sperma. To je ekstra uzbudljiv dodatak koji je nježan za kožu, nije masan i ima optimalnu pH vrijednost. Osim toga, također je klinički i dermatološki ispitan, a njegova aroma i okus su neutralni.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Jedinstveno mazivo na bazi vode sa uljnim svojstvima. Vrlo skliski hidratantni gel sprječava ogrebotine i ogrebotine. Pogodan i za masažu.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam vaša vrhunska maziva na bazi vode i još mnogo toga! Dobra konzistencija okusa osigurava dug put i ne isušuje. Na kraju krajeva, trebate onoliko boga koliko trebate na svom tijelu. Nije bolji i idealan za igranje dildoima ili ovisnika, lako je ostati na igri, a ne na klimi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    Smatrate li da postavljate previsoke zahtjeve za gelove za podmazivanje? Ne odustaj od njih! Sustav JO će ih čuti. Ovaj lubrikant na bazi vode bit će prekrasan pratilac za uvertiru i vođenje ljubavi. Sadrži samo glicerin biljnog podrijetla i druge visokokvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. A okus? Tartuf od bijele čokolade s malinom, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    System JO hibridno mazivo osigurat će vam prvoklasno podmazivanje! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, ugodna i dugotrajna, ne lijepi se i ugodno se pere vodom. Kompatibilan je s erotskim igračkama i kondomima.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Žudite za savršenom strašću? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj analni gel na bazi vode koji sadrži arniku, kamilicu i aloe veru. Sjajno vlaži, podržava fleksibilnost anusa i pomaže da se ne trlja previše. Uživajte u analnom seksi i mirisu kokosa ovog gela!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj prirodno djelujući gel na bazi vode dizajniran za stimulaciju prstiju. Sadržaj aloe vere jamči prehranu i hidrataciju zahvaljujući kojoj ćete na još ugodniji način postići orgazam. Uživajte u dodirima klitorisa, vagine ili penisa s kokosovim gelom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus kupine će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus jagoda i vrhnja dignut će vas do koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će dalje, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    System JO hibridno mazivo sigurno je za vas! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, zgodna i izdržljiva, ne lijepi se i pere se vodom. Kompatibilan s erotskim igrama i kondomima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boy Butter Original Personal Lubricant XL 739ml

    Jedinstveno mazivo na bazi ulja s ekstra dugim vijekom trajanja. Sadrži kokosovo ulje kao i snažnu organsku smjesu silikona, koja u kombinaciji stvara dugotrajan, hipoalergenski proizvod koji se može kombinirati s erotskim igračkama. Uživajte u njegovim zapanjujućim učincima sami ili s partnerom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najbolje od Just Glidea u praktičnom pakiranju od 50 ml po super cijeni. Sadrži lubrikante na bazi vode koji su 100% veganski i pogodni čak i za osjetljivu kožu. Nema masnoće, bez ulja, ne ostavlja mrlje i može se prati. Isprobajte ih, a one male koristite npr. na putovanjima.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Swede sluša žene i razumije što im je potrebno za uživanje u analnom seksu. Sadrži prirodne aktivne tvari koje djeluju hranjivo, a ujedno pomažu u sprječavanju iritacija i nelagode. Opustite se i donesite kvalitetan Swede gel u svoj analni užitak!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Jeste li strastveni ljubitelj analnog seksa ili ćete tek otkriti njegove tajne? I dalje će vam trebati analni gel za podmazivanje. Ako još uvijek oklijevate s odabirom, preporučujemo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen je prirodnim klinčićima, super je gust i pomoći će vam da se ugodno opustite, ali bez gubitka osjetljivosti. Osim toga, bez brige ga kombinirajte sa svojim omiljenim silikonskim igračkama.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus ananasa i manga i pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Strawberry 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom jagode. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Chocolate 30ml

    Lubrikant na bazi vode sa ukusnom aromom čokolade. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 30ml

    Lubrikant na bazi vode sa ukusnom aromom dinje. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Kvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode marke System JO. Obogaćen je francuskim mentolom pa će vam donijeti ugodan i uzbudljiv oklop za još intenzivnija iskustva. Sigurno ćete cijeniti njegove dugotrajne učinke, glatkoću i kompatibilnost s erotskim pomagalima i kondomima.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam sva vrhunska svojstva lubrikanta na bazi vode i još mnogo toga! Zbog guste konzistencije zaista dugo traje i ne isušuje se. Ostat će na vašem tijelu i igračkama koliko god vam je potrebno. Ne lijepi se i idealan je za igranje dildoima ili pribadačama, jer jednostavno ostaje na igrački i ne klizi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 120ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom boje. Napravite svoju glatku, vrijednu i slatkog okusa bez dodanog shakera i lokalnog zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od naramenica i silikonskim igračkama, a uključen je i za vegane.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Trebaju li patnici ljubitelja analnog seksa čitati ili otkrivati njihove tajne? A ako trebate analni gel za podmazivanje. Preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen prirodnim klinčićima, izvrstan je za lakši odlazak ili bez pomanjkanja neovisnosti. Osam toga, bez brige, kombinirajte s vašim dragim silikonskim igračkama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je gel za podmazivanje popularne marke Cobeco Pharma, koji je na bazi vode i prvenstveno je namijenjen za podmazivanje teškim analnim proizvodom. Djeluje izrazito hidratizirajuće, što osigurava kondiciju i prirodnu vlažnost tijela, jer će vaš kontakt biti intenzivniji. Nemojte odustati od oba partnera!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Gel za podmazivanje sa zadivljujućim mirisom tople čokolade dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige ili neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Pineapple 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom ananasa. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Jeste li znali da čak i lubrikant može biti od velike koristi ne samo za vaš seksualni život, već i za vaše zdravlje? Ovaj prirodni hibridni lubrikant je na bazi vode i sadrži Aloe Veru i maslinovo ulje (prirodni silikon), čija će vam se skliska svojstva svidjeti. Pogodan je i za osjetljivije osobe, pomoći će vam kod suhoće rodnice, pojačati seksualno zadovoljstvo, ali i želju, jer sadrži i Ylang Ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Pjur Aqua je gel za podmazivanje na bazi vode koji vlaži kožu, daje joj oštar sloj i čini je blijedo glatkom. Koža je također njegovana za suhu i kožu pod stresom. Kompatibilan s kondomima od lateksa. Idealan je za vaša erotska pomagala, posebno za silikonske i kirurške silikonske pomage koji ne tretiraju površinu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Otkrijte uzbudljivu novu razinu dugotrajnog užitka s LELO Advanced Performance Moisturizer. Osmišljen je da poveća prirodnu vlažnost i pomogne u zadovoljavanju senzualnih iskustava. Na dodir je svilenkasto mekan, neljepljiv i ne sadrži glicerin ni parabene. Na bazi je vode pa ga možete kombinirati s kondomima i neće iritirati čak ni osjetljivu kožu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Tražite intimni lubrikant s ugodnim učinkom zagrijavanja? Muški Cobeco Warm je na bazi vode i oduševit će vas svojom nevjerojatnom sposobnošću zagrijavanja. Ovaj učinak stimulira osjetljiva područja tijela i potiče uzbuđenje. Kao takav, lubrikant se lako razmazuje i također prirodno obnavlja vlagu u tijelu. Uživajte u većoj udobnosti prilikom vođenja ljubavi i toplim seksi osjećajima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 89 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.