×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti erotske igračke

Artikli 65 za 96 od 153 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaša voljena erotska pomagala zaslužuju vašu brigu, kao što vi zaslužujete njihove uzbudljive funkcije. Ovo higijensko sredstvo za čišćenje u spreju izvrsno je nježno i prikladno čak i za osjetljive površine. Ne sadrži alkohol i redovitom upotrebom značajno će produžiti život vašim ljubimcima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Visokokvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode za brand System JO. Obogaćen je francuskim mentolom nakon što će vam pružiti prosvjetljenje i uzbudljivu rundu za intenzivniju iskru. Važno je cijeniti njegove dugotrajne učinke, zaglađivanje i kompatibilnost s erotskom pomoći i kondomima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

    Želite li da vam vaša erotska pomagala služe što dulje? Omogućite im potrebnu higijenu s ovim Eros sredstvom za čišćenje. Idealan je za osjetljive površine, jer njegov sastav ne sadrži alkohol, a i dalje je iznimno učinkovit. Vaše igračke će vam biti zahvalne.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Smatrate li da postavljate previsoke zahtjeve za gelove za podmazivanje? Ne odustaj od njih! Sustav JO će ih čuti. Ovaj lubrikant na bazi vode bit će prekrasan pratilac za predigru i vođenje ljubavi. Sadrži samo glicerin biljnog podrijetla i druge visokokvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. A okus? Dvostruka čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Cooling počastit će vas oboje! Riječ je o visokokvalitetnom gelu za podmazivanje na bazi vode certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu, a ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt hlađenja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj senzualno zagrijavajući balzam za klitoris, koji maksimalno povećava osjetljivost, a time i sve osjećaje. Pripremite se da vas potrese uzbuđenje!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Tražite li gel za podmazivanje koji će se svidjeti vašim erotskim igračkama? Just Glide je dizajniran posebno za kombiniranje s igračkama, ali ga naravno možete koristiti i za opušteno vođenje ljubavi. Izuzetno je debeo i omogućuje gladak i tečan seks u bilo kojem položaju i uz bilo koju pomoć!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Jedinstveno mazivo na bazi ulja s ekstra dugim vijekom trajanja. Sadrži kokosovo ulje kao i snažnu organsku smjesu silikona, koja u kombinaciji stvara dugotrajan, hipoalergenski proizvod koji se može kombinirati s erotskim igračkama. Uživajte u njegovim zapanjujućim učincima sami ili s partnerom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom maline. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zašto kupiti običan lubrikant na bazi vode kada možete odabrati Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Zahvaljujući ovim sastojcima, osigurat će vam dugotrajnu hidrataciju i umiriti kožu. Uživajte u savršenom vođenju ljubavi s vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam vaša vrhunska maziva na bazi vode i još mnogo toga! Dobra konzistencija okusa osigurava dug put i ne isušuje. Na kraju krajeva, trebate onoliko boga koliko trebate na svom tijelu. Nije bolji i idealan za igranje dildoima ili ovisnika, lako je ostati na igri, a ne na klimi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode koji izgleda kao sperma? EasyGlide White je upravo takav i izgleda i osjeća se kao sperma. To je ekstra uzbudljiv dodatak koji je nježan za kožu, nije masan i ima optimalnu pH vrijednost. Osim toga, također je klinički i dermatološki ispitan, a njegova aroma i okus su neutralni.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvi čistač erotskih pomagala na svijetu, koji je dizajniran posebno za analne igračke. Brand Bathmate dolazi na tržište i možete biti sigurni da će sigurno ukloniti sve bakterije i izmet iz vaših igračaka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Jedinstveno mazivo na bazi vode sa uljnim svojstvima. Vrlo skliski hidratantni gel sprječava ogrebotine i ogrebotine. Pogodan i za masažu.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    Smatrate li da postavljate previsoke zahtjeve za gelove za podmazivanje? Ne odustaj od njih! Sustav JO će ih čuti. Ovaj lubrikant na bazi vode bit će prekrasan pratilac za uvertiru i vođenje ljubavi. Sadrži samo glicerin biljnog podrijetla i druge visokokvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. A okus? Tartuf od bijele čokolade s malinom, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    System JO hibridno mazivo osigurat će vam prvoklasno podmazivanje! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, ugodna i dugotrajna, ne lijepi se i ugodno se pere vodom. Kompatibilan je s erotskim igračkama i kondomima.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj prirodno djelujući gel na bazi vode dizajniran za stimulaciju prstiju. Sadržaj aloe vere jamči prehranu i hidrataciju zahvaljujući kojoj ćete na još ugodniji način postići orgazam. Uživajte u dodirima klitorisa, vagine ili penisa s kokosovim gelom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Žudite za savršenom strašću? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj analni gel na bazi vode koji sadrži arniku, kamilicu i aloe veru. Sjajno vlaži, podržava fleksibilnost anusa i pomaže da se ne trlja previše. Uživajte u analnom seksi i mirisu kokosa ovog gela!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode bez glicerina? EasyGlide Glycerin Free je upravo takav! Prozirna je, nemasna i pružit će vam nevjerojatno ugodne osjećaje. Također je nježan prema svojoj koži te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Puder za njegu za vaša erotska pomagala. Nanosi se nakon pranja, dezinfekcije i sušenja. Samo poprašite igračku s malom količinom praha i vaš će masturbator ponovno biti baršunasto mekan i prekrasno mekan.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus kupine će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    System JO hibridno mazivo sigurno je za vas! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, zgodna i izdržljiva, ne lijepi se i pere se vodom. Kompatibilan s erotskim igrama i kondomima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus jagoda i vrhnja dignut će vas do koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će dalje, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Šveđanin odgovara ženama i razumije što trebaju koristiti u analnom seksu. Zadržava prirodne aktivne oblike bubrega, a zajedno pomažu iritirati i obeshrabriti. Ostavite i ponesite kvalitetan Swede gel za analnu upotrebu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najbolje od Just Glidea u praktičnom pakiranju od 50 ml po super cijeni. Sadrži lubrikante na bazi vode koji su 100% veganski i pogodni čak i za osjetljivu kožu. Nema masnoće, bez ulja, ne ostavlja mrlje i može se prati. Isprobajte ih, a one male koristite npr. na putovanjima.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Swede sluša žene i razumije što im je potrebno za uživanje u analnom seksu. Sadrži prirodne aktivne tvari koje djeluju hranjivo, a ujedno pomažu u sprječavanju iritacija i nelagode. Opustite se i donesite kvalitetan Swede gel u svoj analni užitak!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Neki se masturbatori jednostavno ne mogu okrenuti naopačke i temeljito očistiti. I samo za ove slučajeve postoji ovo higijensko sredstvo za čišćenje u posebnoj bočici dizajniranoj posebno za masturbatore. Zahvaljujući tankom kraju, njegovo je doziranje praktično i precizno. Brinite o svojim mastrubatorima i produžite im vijek trajanja temeljitim čišćenjem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus ananasa i manga i pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Jeste li strastveni ljubitelj analnog seksa ili ćete tek otkriti njegove tajne? I dalje će vam trebati analni gel za podmazivanje. Ako još uvijek oklijevate s odabirom, preporučujemo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen je prirodnim klinčićima, super je gust i pomoći će vam da se ugodno opustite, ali bez gubitka osjetljivosti. Osim toga, bez brige ga kombinirajte sa svojim omiljenim silikonskim igračkama.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 153 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.