×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti erotske igračke

Artikli 97 za 128 od 164 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Šveđanin odgovara ženama i razumije što trebaju koristiti u analnom seksu. Zadržava prirodne aktivne oblike bubrega, a zajedno pomažu iritirati i obeshrabriti. Ostavite i ponesite kvalitetan Swede gel za analnu upotrebu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Najbolje od Just Glidea u praktičnom pakiranju od 50 ml po super cijeni. Sadrži lubrikante na bazi vode koji su 100% veganski i pogodni čak i za osjetljivu kožu. Nema masnoće, bez ulja, ne ostavlja mrlje i može se prati. Isprobajte ih, a one male koristite npr. na putovanjima.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Swede sluša žene i razumije što im je potrebno za uživanje u analnom seksu. Sadrži prirodne aktivne tvari koje djeluju hranjivo, a ujedno pomažu u sprječavanju iritacija i nelagode. Opustite se i donesite kvalitetan Swede gel u svoj analni užitak!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boy Butter Original Personal Lubricant XL 739ml

    Jedinstveno mazivo na bazi ulja s ekstra dugim vijekom trajanja. Sadrži kokosovo ulje kao i snažnu organsku smjesu silikona, koja u kombinaciji stvara dugotrajan, hipoalergenski proizvod koji se može kombinirati s erotskim igračkama. Uživajte u njegovim zapanjujućim učincima sami ili s partnerom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus ananasa i manga i pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Neki se masturbatori jednostavno ne mogu okrenuti naopačke i temeljito očistiti. I samo za ove slučajeve postoji ovo higijensko sredstvo za čišćenje u posebnoj bočici dizajniranoj posebno za masturbatore. Zahvaljujući tankom kraju, njegovo je doziranje praktično i precizno. Brinite o svojim mastrubatorima i produžite im vijek trajanja temeljitim čišćenjem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaše igračke izrađene od realističnog TPE materijala zahtijevaju posebnu njegu ili će uskoro izgubiti na kvaliteti! Pobrinite se za njih ovim puderom koji će vam pomoći da im produžite život. Shots Rejuvenation Powder vraća izvornu strukturu materijala, samo malo pospite igračku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Jeste li strastveni ljubitelj analnog seksa ili ćete tek otkriti njegove tajne? I dalje će vam trebati analni gel za podmazivanje. Ako još uvijek oklijevate s odabirom, preporučujemo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen je prirodnim klinčićima, super je gust i pomoći će vam da se ugodno opustite, ali bez gubitka osjetljivosti. Osim toga, bez brige ga kombinirajte sa svojim omiljenim silikonskim igračkama.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Strawberry 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom jagode. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Chocolate 30ml

    Lubrikant na bazi vode sa ukusnom aromom čokolade. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 30ml

    Lubrikant na bazi vode sa ukusnom aromom dinje. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Poštujete svoje erotske pomagače i želite im samo najbolje! Razmislite o higijeni! Ovaj sprej za čišćenje za erotska pomagala je visokokvalitetnog i nježnog sastava, jer ne sadrži alkohol, parfeme, a istovremeno je antibakterijski i obogaćen ekstraktima kamilice i aloe vere. Samo pošpricajte, pustite da djeluje malo, obrišite i to je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Kvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode marke System JO. Obogaćen je francuskim mentolom pa će vam donijeti ugodan i uzbudljiv oklop za još intenzivnija iskustva. Sigurno ćete cijeniti njegove dugotrajne učinke, glatkoću i kompatibilnost s erotskim pomagalima i kondomima.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate li vilinsku kožu? Da biste to učinili, potreban vam je lubrikant koji se može koristiti za njegu vaše blistave kože. Mister B LUBE Sensitive ima vlastita svojstva maziva na bazi vode i također je vrlo popularan. Ima vlastitu intenzivnu berbu i regenerirajući je spoj kao što je Aloe Vera ili vitamin E. Koristite s tikvom i dobrog okusa!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joyboxx Hygienic Storage System White

    Želite li da vaše erotske igračke ostanu higijenski sigurne i da vam mogu služiti što je duže moguće? Dođite i upoznajte patentirani Joyboxx. To je prva kutija za pohranu erotskih pomagala koja vam nudi uniseks dizajn, prostor za spremanje više igračaka bez međusobnog dodirivanja, bravu i otvor za kabel za punjenje. Ovo nije samo kutija!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Mint 6g

    Volite čitanje u svojoj koži! Na kraju je to miran, pa čak i lijen vibrirajući čin. Želite li se ljubiti ili koristiti oralne igre? Tvoj izbor! Može se sa sigurnošću reći da su i ljubav i oralni seks očito nagrađujući, prijateljski nastrojeni i iznimno nagrađujući.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

    Želite li produžiti život svojim omiljenim Kiiroo Feel Strokers do maksimuma? Počastite ih ovim posebnim osvježavajućim FeelNew puderom! Odjednom će vaš omiljeni masturbator biti mekan kao nov, a vi ćete moći uživati u uzbudljivim iskustvima poput stvarnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam sva vrhunska svojstva lubrikanta na bazi vode i još mnogo toga! Zbog guste konzistencije zaista dugo traje i ne isušuje se. Ostat će na vašem tijelu i igračkama koliko god vam je potrebno. Ne lijepi se i idealan je za igranje dildoima ili pribadačama, jer jednostavno ostaje na igrački i ne klizi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Tražite li kvalitetan i dugotrajan gel za podmazivanje na bazi vode? MY.SIZE Svidjet će vam se Lubricate po prvi put! Možete ga koristiti s kondomima i erotskim igračkama. Stoga ispunite svoje potrebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 120ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom boje. Napravite svoju glatku, vrijednu i slatkog okusa bez dodanog shakera i lokalnog zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od naramenica i silikonskim igračkama, a uključen je i za vegane.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

    Želite li svoja erotska pomagala održavati higijenski čistima, dezinficiranima i mirisnim? Ovaj brzodjelujući sprej ugodan je za korištenje kod kuće i u pokretu, jednostavan je za korištenje i njegovi učinci su učinkoviti. Omogućite svojim omiljenim igračkama čistoću i produžite im život. To će vas nagraditi!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Ghosting Remedy 8g

    Niste se čuli za tjedan i već znate da je to bio još jedan duhovit tip? Doživite orgazam s ovim balzamom koji će vas izbaciti iz glave. Meke je teksture na bazi kokosovog i bademovog ulja, pojačava protok krvi u klitorisu, a time i njegovu osjetljivost. Nježno ga umasirajte i uživajte u ugodno uzbudljivoj toplini koja struji cijelim tijelom, uključujući i glavu, u kojoj potiče zaborav.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je gel za podmazivanje popularne marke Cobeco Pharma, koji je na bazi vode i prvenstveno je namijenjen za podmazivanje teškim analnim proizvodom. Djeluje izrazito hidratizirajuće, što osigurava kondiciju i prirodnu vlažnost tijela, jer će vaš kontakt biti intenzivniji. Nemojte odustati od oba partnera!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Sweet Popcorn 6g

    Volite čitanje u svojoj koži! Na kraju je to miran, pa čak i lijen vibrirajući čin. Želite li se ljubiti ili koristiti oralne igre? Tvoj izbor! Može se sa sigurnošću reći da su i ljubav i oralni seks očito nagrađujući, prijateljski nastrojeni i iznimno nagrađujući.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Gel za podmazivanje sa zadivljujućim mirisom tople čokolade dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige ili neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Tražite li kvalitetan organski lubrikant s prirodnim sastojcima koji će razmaziti vaša intimna mjesta? Cobeco Bio Natural je upravo takav! Na bazi je vode i sastoji se od 100% prirodnih i veganskih sastojaka, koji su vrlo nježni za kožu. Lubrikant ne sadrži sintetičke mirise, boje ili arome i ima certifikat BDiH Natural Product Standard. Uživajte u njegovim hidratantnim učincima i kako prirodno obnavlja tjelesnu vlagu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Trebaju li patnici ljubitelja analnog seksa čitati ili otkrivati njihove tajne? A ako trebate analni gel za podmazivanje. Preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen prirodnim klinčićima, izvrstan je za lakši odlazak ili bez pomanjkanja neovisnosti. Osam toga, bez brige, kombinirajte s vašim dragim silikonskim igračkama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Pineapple 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom ananasa. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Brownie 6g

    Volite čitanje u svojoj koži! Na kraju je to miran, pa čak i lijen vibrirajući čin. Želite li se ljubiti ili koristiti oralne igre? Tvoj izbor! Može se sa sigurnošću reći da su i ljubav i oralni seks očito nagrađujući, prijateljski nastrojeni i iznimno nagrađujući.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Tražite li gel koji će vaše analne seanse učiniti još ugodnijim? Nexus Relax analni gel je prekrasno gust i ima ugodan učinak hlađenja. Njegova veganska formula sadrži prvoklasne sastojke uključujući prirodne ekstrakte. Dopustite mu da nahrani vašu kožu dok vaše omiljene analne igre čini ugodnijim.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Jeste li znali da čak i lubrikant može biti od velike koristi ne samo za vaš seksualni život, već i za vaše zdravlje? Ovaj prirodni hibridni lubrikant je na bazi vode i sadrži Aloe Veru i maslinovo ulje (prirodni silikon), čija će vam se skliska svojstva svidjeti. Pogodan je i za osjetljivije osobe, pomoći će vam kod suhoće rodnice, pojačati seksualno zadovoljstvo, ali i želju, jer sadrži i Ylang Ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Special Cleaner 200ml

    I posebne igračke trebaju posebno održavanje! Ovaj sprej za čišćenje prikladan je za alate i pribor od lateksa, gume ili PVC-a ili plastike. Posebno je učinkovit na bjelančevine, a njegova primjena je više nego jednostavna.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 164 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.