×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti bez okusa za muškarce

Artikli 129 za 160 od 176 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Trebaju li patnici ljubitelja analnog seksa čitati ili otkrivati njihove tajne? A ako trebate analni gel za podmazivanje. Preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen prirodnim klinčićima, izvrstan je za lakši odlazak ili bez pomanjkanja neovisnosti. Osam toga, bez brige, kombinirajte s vašim dragim silikonskim igračkama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Niacin and Yohimbe Prostate Stimulating Gel 30ml

    Želite li otkriti uzbuđenje stimulacije prostate? Podržite ovu zabavu Mojo gelom koji sadrži niacin i johimbe, kombinaciju koja pojačava dotok krvi u prostatu i na taj način povećava osjetljivost te uzrokuje dulje i jače orgazme. Koristite ga sa svojim kolegom ili sam u kombinaciji sa svojom omiljenom igračkom i otkrijte puni orgazmički potencijal svoje prostate.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je gel za podmazivanje popularne marke Cobeco Pharma, koji je na bazi vode i prvenstveno je namijenjen za podmazivanje teškim analnim proizvodom. Djeluje izrazito hidratizirajuće, što osigurava kondiciju i prirodnu vlažnost tijela, jer će vaš kontakt biti intenzivniji. Nemojte odustati od oba partnera!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Liquid Vibrator Unisex Stimulator 15ml

    Jedinstveni gel koji se ponaša točno onako kako se zove – tekući vibrator. Uživajte u ugodnoj stimulaciji, oklopu, valovima uzbuđenja i orgazmičkim eksplozijama. Gel Liquid Vibrator zadovoljit će i žene i muškarce, a njegov učinak traje nevjerojatnih 20 minuta.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Get Hard Erection Cream 100ml

    Ako erekcija radi kako treba, muškarci se osjećaju dobro i samouvjereno. Ali ako nešto škripi i ne stoji kako treba, tu je problem. Get Hard Erection Cream je tu da pomogne riješiti ovaj problem prirodnim putem. Dobijte performanse koje trebate u svakom trenutku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wicked Simply Hybrid 120ml

    U jednostavnosti je ljepota, a u ovom jednostavnom hibridnom mazivu ima ljepote. I to će dodati ovu ljepotu u vaše vođenje ljubavi ili druge erotske igrice. Baršunasto je mekana i glatka te ima nevjerojatno dugotrajne učinke. Razmazite se kvalitetnim lubrikantom koji vas neće razočarati!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 30ml

    Je li za vas analni seks povezan s nelagodom ili možda čak i boli? Mojo Clove je koncentrirani gel koji sadrži ulje klinčića, koje učinkovito opušta analno područje i osigurava ugodnu analnu igru bez utrnulosti. Opustite se i u potpunosti uživajte u ugodnoj analnoj strasti.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode izrađen od kvalitetnih prirodnih sastojaka. Idealan je izbor ne samo za vegane, već i za sve koji traže lubrikant bez mirisa, bojila i konzervanse. Boca i ambalaža izrađeni su od plastike koja se može reciklirati i biorazgradiva.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Jeste li znali da čak i lubrikant može biti od velike koristi ne samo za vaš seksualni život, već i za vaše zdravlje? Ovaj prirodni hibridni lubrikant je na bazi vode i sadrži Aloe Veru i maslinovo ulje (prirodni silikon), čija će vam se skliska svojstva svidjeti. Pogodan je i za osjetljivije osobe, pomoći će vam kod suhoće rodnice, pojačati seksualno zadovoljstvo, ali i želju, jer sadrži i Ylang Ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Želite da vaše analne igre budu opuštene i udobne? Donesite u njih Eros Exit gel na bazi silikona s jojobom i pantenolom. Jojoba djeluje umirujuće, izvrsno opušta analne mišiće, a pantenol štiti i njeguje kožu. Uživajte u svojim analnim ludorijama što je više moguće!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Otkrijte uzbudljivu novu razinu dugotrajnog užitka s LELO Advanced Performance Moisturizer. Osmišljen je da poveća prirodnu vlažnost i pomogne u zadovoljavanju senzualnih iskustava. Na dodir je svilenkasto mekan, neljepljiv i ne sadrži glicerin ni parabene. Na bazi je vode pa ga možete kombinirati s kondomima i neće iritirati čak ni osjetljivu kožu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Tražite intimni lubrikant s ugodnim učinkom zagrijavanja? Muški Cobeco Warm je na bazi vode i oduševit će vas svojom nevjerojatnom sposobnošću zagrijavanja. Ovaj učinak stimulira osjetljiva područja tijela i potiče uzbuđenje. Kao takav, lubrikant se lako razmazuje i također prirodno obnavlja vlagu u tijelu. Uživajte u većoj udobnosti prilikom vođenja ljubavi i toplim seksi osjećajima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Tražite li gel koji će vaše analne seanse učiniti još ugodnijim? Nexus Relax analni gel je prekrasno gust i ima ugodan učinak hlađenja. Njegova veganska formula sadrži prvoklasne sastojke uključujući prirodne ekstrakte. Dopustite mu da nahrani vašu kožu dok vaše omiljene analne igre čini ugodnijim.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests CBD Cannabis Delay Gel 50ml

    Vjerujte kanabisu! Ovaj gel sadrži proizvode od kanabisa koji će produžiti vašu erekciju i odgoditi vrhunac. Sve što trebate učiniti je nanijeti malu količinu na penis i uživati u blagom anestetičkom učinku. Gel prodire duboko u kožu i oduševit će vas svojom učinkovitošću.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Trebaju li patnici ljubitelja analnog seksa čitati ili otkrivati njihove tajne? A ako trebate analni gel za podmazivanje. Preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen prirodnim klinčićima, izvrstan je za lakši odlazak ili bez pomanjkanja neovisnosti. Osam toga, bez brige i kombinirajte s vašim najdražim silikonskim igračkama.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    Tražite li intimni lubrikant na vodenoj bazi prirodne bijele boje? Mužjak Cobeco White je upravo takav! Ima realističnu bijelu boju koja simulira spermu, ali ih u isto vrijeme ne brkate. Lako se širi i donosi intenzivne i erotične osjećaje, pa uživajte u njima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 100ml

    Anal Lube Water Based je gel za podmazivanje popularnog brenda Cobeco Pharma koji je na bazi vode i prvenstveno je namijenjen za mazanje tijekom analnog prodora. Ima visoko hidratantno djelovanje, što osigurava udobnost i prirodnu vlažnost tijela, pa će vaš kontakt biti puno intenzivniji. Donijet će zadovoljstvo oba partnera!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crisco 453g 12 pack

    Konačno, stvarno dugotrajan lubrikant koji nijedan ljubitelj fistinga ne smije propustiti. Crisco je izvorno bila mast namijenjena pečenju, ali je i fantastično mazivo. Zahvaljujući svom savršenom sastavu, ostaje učinkovito na mjestu u svakom trenutku, čak i pri najintenzivnijem fistingu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Body Lube Water Based 250ml

    Brinete li o intimnim lubrikantima i što će vam dati dugotrajne hidratantne učinke? Ova Cobeco Body Lube prirodna je baza koja će pomoći vama i vašem tijelu, tako da možete uživati u svakoj ljubavi. Lako je rasprostranjena i intenzivna klima. Uživajte u njenoj prirodi, koja nije uzrok vaše ljubavi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RUF Retard 907 Intimate Spray for Men 25ml

    Sprej za sve muškarce koji izgube nadu da mogu u potpunosti i dugoročno zadovoljiti svoje partnerice. Ruf Retart 907 proizveden u Francuskoj lagano je utrnuo penis, odgađajući tako vrhunac i produžavajući ljubav. Doživite čaroliju beskrajne strasti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Ekstra snažno mazivo na bazi vode za svakodnevnu upotrebu i ekstremnije igre. Ako volite fisting ili velike igračke, to ne smije nedostajati u vašem outfitu. Pruža glatke i dugotrajne učinke, koje ćete cijeniti čak i tijekom masaže. Uživajte u njegovom ugodnom sastavu bez proizvoda životinjskog podrijetla.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Univerzalni lubrikant na vodenoj bazi s aloe verom koji će se slagati s vašim erotskim silikonskim igračkama. Bez mirisa je i okusa, a seks s njim bit će nevjerojatno ugodan i neće se nigdje ribati.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Dobrodošli ekstremno zadovoljstvo! Ovaj gel je kombinacija prirodnih sastojaka, snažnog djelovanja i tri uzbudljiva učinka u jednom. Uživajte u efektu hlađenja, efektu vatrenog zagrijavanja i završnim vibracijama. Unesite novi intenzivan seksi povjetarac u svoje intimne igre i lebdite na orgazmičkom oblaku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Aqua Comfort Anal Lubricant 60ml

    Ovaj Šveđanin analni lubrikant jamči vrhunski i jedinstven sastav na bazi vode. Uz njega ćete uživati u dugotrajnom i ugodnom podmazivanju koje je apsolutno neophodno za svaku analnu igru. Prepustite se svojoj strasti i pravom gelu za vaša stražnja vrata!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pharma Erection Cream 50ml

    Trebate malu pomoć s erekcijom? Ova krema je na bazi prirodnih biljnih ekstrakata i ima hranjivi učinak. Pomoći će vam kod erekcije i performansi, a pritom će se pobrinuti za elastičnost erekcije. Vaša erekcija nikad nije bila jača!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Pussy Willow Hybrid 240ml

    Želite li napraviti kompromis između silikona i vodenog maziva? Pussy Willow Silk ima hibridnu bazu i miješa se s vodom i silikonom. Ova ručna hibridna svjetiljka također je impregnirana organskim korijenom zaslađivača i tijelom luksuzne kreme. Uživajte uz iznimno izdržljive efekte i sigurnu upotrebu silikonskih igračaka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elbow Grease H2O Maxxx Gel 24ml

    Želite nešto više od lubrikanta? Trenutno gledate zvijezdu među lubrikantima! Maxxx H2O ima prirodnu, senzualnu i dugotrajnu formulu na bazi vode. Mekan je i ugodan na dodir, a djelovanje mu se lako može usporediti s djelovanjem silikonskih lubrikanata. Brzo se ispire vodom i brzo postaje vaš najbolji partner. Kladite se na kvalitetu i želite najbolje za sebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Body Lube Silicone Based 50ml

    Tražite li intimni lubrikant koji će vam pružiti dugotrajne hidratantne učinke? Cobeco Body Lube Silicone je intimni lubrikant na bazi silikona s vrlo hidratantnim i skliskim učinkom. Osim toga, njegova svilenkasto mekana tekstura ugodno stimulira osjetila. Ovaj lubrikant nadoknađuje prirodnu vlažnost tijela, pa ćete tijekom spolnog odnosa doživjeti veću udobnost. Uživajte u dugotrajnim efektima zahvaljujući silikonskoj bazi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml 50 pack

    Je li stimulirajuća stimulacija i koliki je rizik od oboje? Da! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant rasplamsava vatru patnje u vama, koja ima jedinstvenu sposobnost da probudi zapošljivost, stimulira i, na kraju, ali ne i najozbiljnije, zadovoljit će i svoju. Koristite svoj pojedinačni gel za oboje i sigurno!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Delay Spray 15ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Nije iznenađujuće da više muškaraca pati od ovog problema nego što možete zamisliti. Međutim, rješenje nije komplicirano! Isprobajte ovaj učinkoviti sprej koji će vam pomoći da odgodite ejakulaciju i učinite ljubav duljom. Lagano umrtvljuje vaše intimne dijelove i osigurava dugotrajniji i ugodniji seksualni stil.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Delay Forte Spray 20ml

    Osvježavajući sprej jedinstvene formule! Pomoći će vam odgoditi ejakulaciju jer ima blagi anestetički učinak. Uživajte s njim u duljem i bezbrižnom seksualnom užitku! Samo se opremite ovim tajnim oružjem u obliku spreja koji sadrži prirodne sastojke i obećava dodatni užitak koji ćete imati u potpunosti pod kontrolom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pharma Delay Spray 20ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Niste sami u ovome i ne morate se brinuti da ćete zauvijek ovako mlatiti! Isprobajte ovaj koji sprej koji će vam pomoći odgoditi orgazam s blagim učinkom hlađenja. Doprinosi duljem djelovanju i povećava seksualni užitak. Preuzmite kontrolu nad svojim uzbuđenjem jednom zauvijek!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 176 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.