×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 33 za 64 od 72 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Jedinstven i super jak gel koji se ponaša točno onako kako se zove - tekući vibrator. Uživajte u ugodnoj stimulaciji, oklopu, valovima uzbuđenja i orgazmičkim eksplozijama. Gel Liquid Vibrator zadovoljit će i žene i muškarce, a njegov učinak traje nevjerojatnih 20 minuta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zašto kupiti običan lubrikant na bazi vode kada možete odabrati Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Zahvaljujući ovim sastojcima, osigurat će vam dugotrajnu hidrataciju i umiriti kožu. Uživajte u savršenom vođenju ljubavi s vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Želite li uživati u svojim analnim igricama? Mojo Anal Relaxing je gel s dodatkom ulja klinčića, koji hvali ono što možete koristiti u maksimalnoj kondiciji i dobrobiti bez tvrdoglavosti, što bi vam učinilo jednu razliku u svom stanju. Otiđite i dopustite sebi da trpite analnu bol.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus kupine će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus jagoda i vrhnja dignut će vas do koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će dalje, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum 2 in 1 Scented Silicone Massage and Intimate Gel 100ml

    Uživajte u masažama i sedimentima zavodljivo namirisanim gumama od jagoda. Volite se slatko, mazite se slatko, igrajte se slatko! Vaša osjetila će poludjeti od mirisa i djelotvornosti ovog gela na bazi silikona, a oči će poludjeti od šarma bočice. Štoviše, vodootporan je i u njemu možete uživati pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 50ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Želite li ugodnije uživati u svojim omiljenim analnim igrama? Mojo Anal Relaxing je gel s dodatkom ulja klinčića, zahvaljujući kojem možete uživati u maksimalnoj udobnosti i užitku bez utrnulosti, što bi vas jednostavno lišilo svih iskustava. Opustite se i dopustite da vas ponese analna strast.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Liquid Vibrator Fresh Stimulator 15ml

    Jedinstveni gel na bazi mente koji se ponaša točno onako kako se zove – tekući vibrator. Uživajte u ugodnoj stimulaciji, hladnom oklopu, valovima uzbuđenja i orgazmičkim eksplozijama. Gel Liquid Vibrator Fresh oduševit će i žene i muškarce, a njegov učinak traje nevjerojatnih 20 minuta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Strawberry 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom jagode. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Relax! Relaxing Sensation Anal Gel 15ml

    Jeste li znali da analni seks može biti najugodnija seksualna praksa ikad? Samo se trebate pravilno pripremiti za to. Bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik, ovaj Relax gel pružit će vam osjećaj opuštenosti i fleksibilnosti u analnom području. Uživajte u analnim igrama punim plućima i bez boli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Chocolate 30ml

    Lubrikant na bazi vode sa ukusnom aromom čokolade. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 30ml

    Lubrikant na bazi vode sa ukusnom aromom dinje. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Bio Lubricant Superglide Anal 100ml

    Prirodni veganski lubrikant za ugodan analni užitak! Svilenkasto je mekana na dodir, ali je istovremeno super učinkovita. A njegovu ambalažu izradio je Hot Bio od materijala koji se može reciklirati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ovaj topli gel Heat Wave iz Just Playa doista će vas zagrijati. Sadrži glicerin koji veže vodu i u kombinaciji s kontaktom koža na kožu donijet će vam prekrasne tople osjećaje tijekom masaže. Uljepšajte ih nježnim disanjem na kožu i uživajte u dugotrajnim i ugodnim iskustvima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros-Art Onagra Woman Orgasmic Gel 100ml

    Mislite li da vaši orgazami ne mogu biti intenzivniji? Mrsko nam je to reći, ali vjerojatno ste u krivu. Ovaj jedinstveni Onarga stimulirajući gel za žene izazvati će vas još više uzbuđenja, zahvaljujući svom afrodizijačkom učinku izazivat će još veću želju, a orgazam nakon toga bit će zaista intenzivan i zadovoljavajući. Dajte svom seksualnom užitku iskru koju ništa neće ugasiti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz kolekcije Orgie Bio razmazit će vas kamilicom u čije ćete se antibakterijsko i antiseptičko djelovanje zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Waterbased Performance Glide 120ml

    Trebate li ojačati svoju izdržljivost? Mojo peruanski s blagotvornim ginsengom je tu da vam pomogne zadržati snagu i produžiti izdržljivost. Osim toga, bez parabena je i veganski, što ga čini potpuno sigurnim i ugodnim za intimne dijelove tijela. Uživajte u dugom vođenju ljubavi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Watermelon 120ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom boje. Napravite svoju glatku, vrijednu i slatkog okusa bez dodanog shakera i lokalnog zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od naramenica i silikonskim igračkama, a uključen je i za vegane.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Tražite li kvalitetan organski lubrikant s prirodnim sastojcima koji će razmaziti vaša intimna mjesta? Cobeco Bio Natural je upravo takav! Na bazi je vode i sastoji se od 100% prirodnih i veganskih sastojaka, koji su vrlo nježni za kožu. Lubrikant ne sadrži sintetičke mirise, boje ili arome i ima certifikat BDiH Natural Product Standard. Uživajte u njegovim hidratantnim učincima i kako prirodno obnavlja tjelesnu vlagu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Božanstveno Olimpya ulje s dodirom konoplje za vaš klitoris i penis! Tražite li stvarno jak stimulans? Našli ste ga! Olimpya sadrži veliki udio ulja iz sjemenki Cannabis Sativa, njegovi učinci su zaista intenzivni, a orgazmi koji su uslijedili očito su nezaboravni. Kap će biti dovoljna i zemlja će pasti pod tobom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Pineapple 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom ananasa. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Liquid Vibrator Unisex Stimulator 15ml

    Jedinstveni gel koji se ponaša točno onako kako se zove – tekući vibrator. Uživajte u ugodnoj stimulaciji, oklopu, valovima uzbuđenja i orgazmičkim eksplozijama. Gel Liquid Vibrator zadovoljit će i žene i muškarce, a njegov učinak traje nevjerojatnih 20 minuta.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode izrađen od kvalitetnih prirodnih sastojaka. Idealan je izbor ne samo za vegane, već i za sve koji traže lubrikant bez mirisa, bojila i konzervanse. Boca i ambalaža izrađeni su od plastike koja se može reciklirati i biorazgradiva.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Jeste li znali da čak i lubrikant može biti od velike koristi ne samo za vaš seksualni život, već i za vaše zdravlje? Ovaj prirodni hibridni lubrikant je na bazi vode i sadrži Aloe Veru i maslinovo ulje (prirodni silikon), čija će vam se skliska svojstva svidjeti. Pogodan je i za osjetljivije osobe, pomoći će vam kod suhoće rodnice, pojačati seksualno zadovoljstvo, ali i želju, jer sadrži i Ylang Ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Coconut Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Što se vašeg zadovoljstva tiče, birajte samo proizvode koji vam se sviđaju na prvi pogled. Hoćete li biti ovaj veganski lubrikant s prekrasnim mirisom kokosa? Pogodan je za solo i par igrice, a savršen je i za oralni seks!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Tropical 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom tropskog voća. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    Želite li se malo zagrijati? Mojo Horny gel sadrži ekstrakt biljke cimeta koji djeluje na muški libido i povećava ga. Osim toga, gel je bez parabena i veganski, što ga čini potpuno sigurnim i ugodnim za intimne dijelove tijela. Koristite ga za intimnu masažu ili u kombinaciji s omiljenom igračkom i uživajte u još intenzivnijim osjećajima užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15ml

    Sanjate li o prekrasnom dugom vođenju ljubavi? To također zahtijeva predivno dugu erekciju! Podržite snagu svoje muškosti ovim gelom koji će težiti još intenzivnijem i zadovoljavajućem orgazmu. Impresionirajte svoju partnericu i volite je dugo vremena.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Water Melon Erotic Gel 80ml

    Just Play erotski gel na bazi vode s voćnim i svježim mirisom dinje, koji stimulira osjetila i izaziva ugodno raspoloženje! Idealan je za stimulirajuću masažu cijelog tijela, što može rezultirati najboljom predigrom ikada. Gel za masažu je vrlo sklizak i učinkovit - mala količina jamči dugotrajan i skliski užitak.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Dobrodošli ekstremno zadovoljstvo! Ovaj gel je kombinacija prirodnih sastojaka, snažnog djelovanja i tri uzbudljiva učinka u jednom. Uživajte u efektu hlađenja, efektu vatrenog zagrijavanja i završnim vibracijama. Unesite novi intenzivan seksi povjetarac u svoje intimne igre i lebdite na orgazmičkom oblaku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 72 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.