×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za žene može se koristiti s kondomima

Artikli 97 za 128 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj senzualno zagrijavajući balzam za klitoris, koji maksimalno povećava osjetljivost, a time i sve osjećaje. Pripremite se da vas potrese uzbuđenje!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Dopustite da vas ponese uzbudljiv analni seks koji će ovaj hibridni lubrikant svjetski poznatog brenda Eros učiniti ugodnijim. Njegova baza je voda i silikon u isto vrijeme i ima super jaka i nadasve dugotrajna skliska svojstva. Eros Hybride Power Anal je upravo ono što ste propustili da usavršite svoje analne ludorije.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Tražite li gel za podmazivanje koji će se svidjeti vašim erotskim igračkama? Just Glide je dizajniran posebno za kombiniranje s igračkama, ali ga naravno možete koristiti i za opušteno vođenje ljubavi. Izuzetno je debeo i omogućuje gladak i tečan seks u bilo kojem položaju i uz bilo koju pomoć!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na bazi vode posebno dizajniran za fisting igre koje će biti udobnije nego ikad prije. Njegov sastav pomoći će vam da se riješite neugodne boli koja često prati ove užitke. Idealan je za iskusnije pojedince ili barem za one koji su već navikli na "par prstiju".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode koji biste koristili i za masaže? EasyGlide 2u1 pogodan je za senzualne masaže, kao i za erotske igrice i vođenje ljubavi! Prozirna je, nemasna i dat će vam nevjerojatno dugotrajne učinke. Neutralnog je okusa i mirisa, a zahvaljujući pečatu lako se dozira. Uživajte u masaži i seksu s njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Cooling počastit će vas oboje! Riječ je o visokokvalitetnom gelu za podmazivanje na bazi vode certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu, a ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt hlađenja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povećanje libida kod žena, veće iskustvo i lakši orgazam. Ekskluzivni gel za podmazivanje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Visokokvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode za brand System JO. Obogaćen je francuskim mentolom nakon što će vam pružiti prosvjetljenje i uzbudljivu rundu za intenzivniju iskru. Važno je cijeniti njegove dugotrajne učinke, zaglađivanje i kompatibilnost s erotskom pomoći i kondomima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealan za upotrebu u fistingu i analnoj penetraciji. Gel za šaku gušći je od standardnih lubrikanata, što čini penetraciju glatkijom. Formula na bazi vode čini ovaj proizvod prikladnim za korištenje sa silikonskim seksualnim igračkama i kondomima od lateksa. Lubrikant za šaku također se može isprati vodom. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se morate fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit intimni lubrikant na bazi vode, ne ostavlja mrlje, ekstremno vlaži, sprječava iritacije i ogrebotine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni gel za podmazivanje na bazi vode s kojim možete uživati u super uzbudljivom toplom oklopu. Samo malo puhanja ili trljanja pojavit će se ugodna toplina koja će dodati novu dimenziju vašim backdoor igrama. Lubrikant je na bazi vode, ima dugotrajan učinak, ne lijepi se i kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno lubrikant na bazi voća, na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatno zaglađivanje bez silikona, samočišćenje i mokro čišćenje. Osvajate Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Ice Personal Moisturizer 57ml

    Znate li što u prijevodu znači "lud"? “Jako” je i upravo takav je ovaj stimulirajući gel luksuznog brenda Sensuva. To je najintenzivniji uzbudljiv gel na tržištu! Ne samo da će izazvati ugodne hladne osjećaje u vašem klitorisu, već će se osjećati i kao da vam živčani završeci na tim mjestima počinju plesati. Da, bit će tako divlje, pa dođite i uživajte u strastveno rashladnom plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Birate li analni seks i pripadate prirodnim proizvodima? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne treba vas ometati. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za nadraženu analnu igru. Bezukusna je, bez mirisa i 100% veganska. Koristite prirodni organski lubrikant Just Glide u analnom seksu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvi silikonski lubrikant koji možete kombinirati sa silikonskim erotskim pomagalima. Svjetski popularni brend Eros razvio je ovaj lubrikant posebno kako bi ljubitelji silikonskih igračaka i silikonskih maziva konačno bili sretni! Zato ostavite svoj strah iza glave i uživajte u dugotrajnim učincima gela na bazi silikona zajedno sa svojim omiljenim alatima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom kruške i vanilije. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Jesu li vaše analne igre ponekad malo bolne? To nije nenormalno i ovaj analni sprej, na primjer, može vam pomoći kod bolova. Ne samo da hidratizira, već i ugodno opušta, pa pazi da analni mišići ne budu napeti i da možete uživati u savršenom analnom užitku. Uništite sve što vas sprječava da u potpunosti uživate u analnoj igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy dolazi s par gelova - jedan za njega i jedan za nju. Žudite li za beskrajno intenzivnim uzbuđenjem? Konačno je nadohvat ruke! Još više ćete se zaljubiti u svoj ljubavni život.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode kao dodatak prirodnom mazivu. Uz njega ćete uživati u intenzivnijim iskustvima koja se nikada neće utrljati, jer gel povećava udobnost tijekom seksa i čini intimnost puno ugodnijom. Njegov sastav idealan je za korištenje u kombinaciji s erotskim igračkama te je prikladan za solo i igre u paru. Praktična pumpica je šlag na torti za jednostavnu upotrebu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi elastičnost.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Želite li isprobati nešto novo sa svojim kolegom i doživjeti nešto više u krevetu? Spartan pojačava orgazme zahvaljujući sadržanim 100% prirodnim ekstraktima. Nakon prve primjene penis će probuditi nevjerojatnu snagu i energiju, a naknadna eksplozija će također biti apsolutno iznimna. I žene će također doći na svoje, jer će penis nakon korištenja Spartan gela biti neodoljiv. Sve što trebate učiniti je pokušati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Zaljubit ćete se u ovo sjajilo za usne! Beskonačno je mirisna, a istovremeno ima i lagani vibrirajući učinak. Hoćeš li ga poljubiti ili koristiti za oralne igre? Tvoj izbor! Ono što je sigurno, međutim, jest da će i ljubljenje i oralni seks biti blistavo uzbudljivi, ugodno trnci i beskrajno uzbudljivi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 154 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.