×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti na bazi vode spolni odnos

Artikli 97 za 128 od 220 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Trešnja - Uz zadivljujuću, prirodnu višnju, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi trešnje koja je prikladna za hranu. Verzija s prirodnim mirisom i okusom višnje kombinira dugotrajnu mazivost s certificirano prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Ready for Anything Lubrikant na bazi vode nudi dugotrajnu skliskost i hidratantne kvalitete za poboljšanu intimnu igru ​​i stimulaciju. Savršen dodatak za spavaću sobu, nanesite dosta na sebe, svog partnera i igračke za dodatno glatko zadovoljstvo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je gel za podmazivanje na bazi vode s trajnim lubrikantima, obogaćen drugim osobama koje djeluju preventivno i u vaginalnom okruženju.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je proizvod za održavanje prirodne vlažnosti vaginalnog suncokreta i pružanje intimnog života.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Trebate li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas neće ometati? Ako vas razumijemo, ispoštovali smo nas, jer smo stvorili svoj dan i vaša zadovoljstva na kraju. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, javite nam se i saznajte više o tome!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda – Uz zavodljivo-slatku notu jagode, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi jagode koja je prikladna za hranu. Varijanta s prirodnim mirisom i okusom jagode, kombinira svojstva dugog klizanja s certificiranim prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ugodnim učinkom podmazivanja, posebno za intenzivan analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel može se sigurno koristiti u spolnim odnosima zahvaljujući prirodnim biljnim spojevima.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode pruža iznimnu duljinu podmazivanja - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Trebate li da više klizi i da u isto vrijeme bude potpuno siguran za vaša osjetljiva područja? Odaberite sterilni gel za podmazivanje bez masti i drugih štetnih tvari. Europharma E-Ph + je prozirne boje i apsolutno ne iritira. Uživajte u svim igrama bez brige sa sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Tražite li lubrikant na prirodnoj bazi koji neće iritirati ni najosjetljivija intimna mjesta? EasyGlide Natural apsolutno je nježan za kožu te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Ty & Já® gel za podmazivanje s uljem australskog čajevca sredstvo je koje čini intimna iskustva ugodnijim te obogaćuje i uklanja neugodne osjećaje u slučaju nedovoljne vlage.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode kao dodatak prirodnom mazivu. Uz njega ćete uživati u intenzivnijim iskustvima koja se nikada neće utrljati, jer gel povećava udobnost tijekom seksa i čini intimnost puno ugodnijom. Njegov sastav idealan je za korištenje u kombinaciji s erotskim igračkama te je prikladan za solo i igre u paru. Praktična pumpica je šlag na torti za jednostavnu upotrebu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Sperm 100ml

    Imate li zahtjevne zahtjeve za mazivima? Želite da bude jak, ugodan, dugotrajan i podsjeća na spermu te da se može koristiti u kombinaciji s kondomima? Fist It Sperm je tu za vas, možete se početi radovati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi svoju elastičnost.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua 1000ml

    Aqua je medicinski lubrikant na bazi vode s dugotrajnim kliznim svojstvima - također s praktičnim zatvaranjem jednom rukom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Jagoda i rabarbara ukusnog mirisa na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 120ml

    Dodatna glatkoća, dugotrajno klizanje i osjećaj mokre svjetlosti bez silikona. Sve dobivate s Gun Oil H2O.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Visoko učinkovit intimni lubrikant na bazi vode bez konzervansa i s čisto veganskim sastojcima bez ikakvog testiranja na životinjama.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodaje šarene fantazije vašem seksualnom životu. Ohrabruje vas svojom instance aromom.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 220 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.