×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti na bazi vode

Artikli 129 za 160 od 358 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • JoyDrops Strawberry Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Strawberry Personal Lubricant Gel dodaje šarene fantazije vašem seksualnom životu. Ohrabruje vas svojom instance aromom.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey At Ease Anal Lubricant 100ml

    Osigurajte si maksimalan užitak i udobnost tijekom igre s At Ease Analnim lubrikantom.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode osigurava iznimno dugo podmazivanje - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaši trenuci strasti bit će obavijeni čarolijom karipske noći ako odaberete ovaj 2 u 1 gel za masažu s mirisom južnoameričkog voća. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EXS Clear Lube 250ml

    EXS Clear je bistri, glatki lubrikant koji će poboljšati vaše iskustvo vođenja ljubavi.

    10,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Trebate li nešto od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite s radom, Pjur Aqua Panthenol će ispuniti vaše želje od očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje održava kožu na koži, a isporučeni pantenol je i dalje učinkovit, regeneriran i hidratiziran. Uživajte u svojoj boli!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur med Natural glide 100ml

    Visoko kompatibilan lubrikant na bazi vode s prirodnim sastojcima pogodan za sve tipove kože.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Safe s Karagenem 100ml

    BIOglide safe s karagenanom - sigurna varijanta koja može zaštititi od infekcija humanim papiloma virusom (HPV). Virus koji se prenosi spolnim odnosom može dovesti do raka vrata maternice i genitalnih bradavica kod žena. Visokokvalitetni sastojak karagenan može spriječiti spajanje virusa s ljudskim stanicama. Karagenan djeluje kao prirodna barijera.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant 29.5ml

    Švicarsko mazivo marke Navy, idealno za sve parove. Odlikuje se jedinstvenom formulom i ima sposobnost stimulirati i muškarce i žene, pobuditi strast u njima i istovremeno zadovoljiti njihove potrebe. Uživajte u užitku za oboje u jednoj bočici.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel povećava protok krvi u naneseno područje i omogućuje više krvi da ide do stanica muškog organa.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pepino Strawberry intimate lube 95ml

    Pepino maziv gel ugodnog mirisa i okusa jagoda na bazi vode. Donosi dugotrajnu hidrataciju i veći užitak od intimnog odnosa. Proziran je, hipoalergen, pogodan za svakodnevnu upotrebu.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Anal Lube 100ml

    Želite li udobno uživati u svojim analnim igrama? ToyJoy analni lubrikant ne smije nedostajati u vašoj odjeći! Super je jak i kvalitetan jer u svom sastavu ima samo prvoklasne sastojke koji će vam osigurati dugotrajno podmazivanje. Njegovo pakiranje nije zastrašujuće, već naprotiv moderno kao i pristup brenda ToyJoy. Nabavite učinkovit gel i uživajte u analnim užicima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Rashladno mazivo idealno ne samo za korištenje u kombinaciji sa Satisfyer Men masturbatorom. Uživajte u mogućoj raznolikosti svojih erotskih igara i prepustite se fascinantnom efektu hlađenja koji otvara vrata u svijet novih i osvježavajućih osjećaja. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Želite li probuditi svoje trenutke strasti novom energijom? Isprobajte ovaj 2 u 1 gel za masažu sa slatkim mirisom madagaskarske vanilije i šarmantnim učinkom zagrijavanja. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua 50ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode, dizajniran za dodatnu vlagu i pojačan ljubavni okus. Proizvod je bez smirne, masnoća ne iritira i, što je najvažnije, ne tretira kondome.

    6,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom manga i breskve. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od gljivičnih infekcija i HPV virusa.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 250ml

    Ostvarite klizanje uz Liquid Silk Lube. Poznat kao savršen lubrikant za korištenje sa seksualnim igračkama, Liquid Silk je na bazi vode, nije ljepljiv i ne suši se lako. Samo malo ide jako dugo, stoga pumpajte i uživajte u svojoj ekstra skliskoj seksi sesiji.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Prirodni lubrikant s ekstraktima morskih algi marke Sliquid. Najnoviji dodatak liniji proizvoda Sliquid Organics, koji je obogaćen organskim ekstraktima morskih algi i karagenanom. To ga čini vrlo učinkovitim i čak sprječava širenje HPV-a (genitalne bradavice). Sadrži i ekstrakt morskih algi Wakame, koji je prirodni izvor vitamina A, B, C, E i pomaže u obnavljanju tkiva. Tu je i ekstrakt zelene alge Nori poznat po svom sadržaju vitamina B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Ginseng Ginkgo Erotic Gel 80ml

    Just Play erotski gel na bazi vode s ekstraktima ginsenga i ginka za dodatnu biljnu masažu! Ginseng učinkovito stimulira kožu, a ginkgo također pruža stimulirajući osjećaj tijekom masaže, što može povećati užitak i uzbuđenje. Glatka tekstura jamči uzbudljivo iskustvo s partnerom. Uživajte u senzualnoj masaži kao seksi predigri.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur AQUA 2ml 10 pack

    Pjur Aqua je gel za podmazivanje na bazi vode koji vlaži kožu, daje joj oštar sloj i čini je lokvicom. Koža je također njegovana za suhu i kožu pod stresom. Kompatibilan s kondomima od lateksa. Idealan je za vaša erotska pomagala, posebno za silikonske i kirurške silikonske pomage koji ne tretiraju površinu.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Lubricant Pink Grapefruit with Mango 50ml

    Svježeg mirisa, a istovremeno mekano i prirodno lubrikant svjetski poznatog švedskog brenda.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intimna krema s dodatkom aloe vere i karagenana od morskih algi na bazi vode. Namijenjena je svakodnevnoj uporabi, a ne samo tijekom seksualnih aktivnosti. Razvile su ga žene za žene koje imaju redovite ili povremene suše iz raznih razloga, koji mogu uključivati menopauzu ili korištenje hormonskih lijekova.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost među lubrikantima kombinira gel za podmazivanje s prirodnim kokosovim uljem kako bi se postigao izniman proizvod koji spaja najbolje iz oba svijeta.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube vaginalna hidratantna krema druga je nakon prirode kada osjećate potrebu za dodatnim vaginalnim podmazivanjem kako biste ublažili svoju nelagodu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you je visokoučinkoviti medicinski lubrikant na bazi vode za korištenje s kondomima od lateksa i s dugotrajnim svojstvima klizanja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 358 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.