×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti na bazi vode

Artikli 193 za 224 od 382 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant with Tea Tree Oil 100ml

    Ty & Já® gel za podmazivanje s uljem australskog čajevca sredstvo je koje čini intimna iskustva ugodnijim te obogaćuje i uklanja neugodne osjećaje u slučaju nedovoljne vlage.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus vanilije? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom vanilije koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Pošpricajte se spermom od vanilije!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Jagoda i rabarbara ukusnog mirisa na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi svoju elastičnost.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Sanjate li o beskrajno lijepom užitku? Uronite u to s ovim novim, prekrasno mirisnim gelom trostrukog djelovanja. Hidratantan je, maziv i harmoničan, zahvaljujući mirisu istočnjačkih začina. Idealan je za senzualne masaže cijelog tijela, a bit će i odličan pomoćnik za vođenje ljubavi ili trenutke samozaljubljenosti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Sperm 100ml

    Imate li zahtjevne zahtjeve za mazivima? Želite da bude jak, ugodan, dugotrajan i podsjeća na spermu te da se može koristiti u kombinaciji s kondomima? Fist It Sperm je tu za vas, možete se početi radovati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua 1000ml

    Aqua je medicinski lubrikant na bazi vode s dugotrajnim kliznim svojstvima - također s praktičnim zatvaranjem jednom rukom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    U ormaru imate stvarno sjajne komade od lateksa, ali kada ih obučete, imate tremu da ćete ih potrgati, pa ih gotovo i ne nosite? Stavite ove brige iza glave i uživajte u beGLOSSEM Glide Premium svojim lateks krpama u potpunosti, udobno i u bilo koje vrijeme. Pružite im potrebnu njegu i uživajte u udobnom odijevanju i nošenju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Visoko učinkovit intimni lubrikant na bazi vode bez konzervansa i s čisto veganskim sastojcima bez ikakvog testiranja na životinjama.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - siguran lubrikant, odličan za sve erotske igračke! Fun Factory Toyfluid dizajniran je posebno za igračke Fun Factory od omekšanog silikona.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodaje šarene fantazije vašem seksualnom životu. Ohrabruje vas svojom instance aromom.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom kruške i vanilije. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi elastičnost.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode, dizajniran za dodatno vlaženje i poboljšano iskustvo ljubavi. Proizvod je bez mirisa, mastan je, ne iritira i, što je najvažnije, ne oštećuje kondome.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Flutschi Original 200ml

    Flutschi original je klasični gel za podmazivanje mlijeka, koji se u Njemačkoj proizvodi od 1970-ih. Na vodenoj su bazi u kombinaciji sa silikonom i mirisom jantara. Prednost ove kombinacije je što okus kože ne ostaje na koži.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 500ml

    Ostvarite klizanje uz Liquid Silk Lube. Poznat kao savršen lubrikant za korištenje sa seksualnim igračkama, Liquid Silk je na bazi vode, nije ljepljiv i ne isušuje se lako. Samo malo ide jako dugo, stoga pumpajte i uživajte u svojoj ekstra skliskoj seksi sesiji.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Što je potrebno za bilo kakve intimne igre? Visokokvalitetno mazivo! Kao što je ova na bazi vode iz Lovensa. Napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka i bit će izvrstan partner ne samo za Lovens igračke, već i za vođenje ljubavi ili masažu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit intimni lubrikant na bazi vode, ne ostavlja mrlje, ekstremno vlaži, sprječava iritacije i ogrebotine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    Oblačenje u lateks i njegovo skidanje ponekad može biti dobar orah. A onda samo malo i možete odjednom pocijepati svoju voljenu odjeću koja nije baš najjeftinija. Izbjegnite to uz beGLOOS Easy Glide, s kojim će odijevanje u lateks biti puno udobnije i bez nepotrebnih briga.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vegan Waterbased Lubricant Coconut 100ml

    Veganski lubrikant na bazi vode s nevjerojatnim okusom kokosa i svojstvima babassu ulja. Kompatibilan je s kondomima i erotskim pomagalima od osjetljivih materijala, a zahvaljujući besprijekornom sastavu lako ga možete koristiti svaki dan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    BIOglide plus Ginseng - s blistavo svježim ginsengom. Verzija s prirodnim ginsengom kombinira dugotrajnu mazivost i učinak poticanja cirkulacije s certificirano prirodnim komponentama.

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Specijalni vodljivi gel bez glicerina. Povećava vodljivost, a time i intenzitet elektrostimulacijskih igara. Kompatibilan je sa silikonskim igračkama, proizvedenim u SAD-u, a pogodan je i za vegane. Ne sadrži parabene, sol ni boje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Vaši intimni dijelovi su malo preosjetljivi i neki lubrikant vam jednostavno ne stoji? Durex Naturals Sensitive postati idealan brend za vas! Sadrži 100% prirodne sastojke i vrlo je nježnog sastava bez bojila i mirisa. Stoga je vrlo nježan, hidratizira i istovremeno umiruje iritaciju i nelagodu zahvaljujući Aloe veri. Uživajte u ugodnom i glatkom vođenju ljubavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 50ml

    Tražite li nešto više od običnog lubrikanta? Tražite li nešto posebno, nešto prirodno, nešto kvalitetno? Liquid Silk jedan je od najprodavanijih maziva na bazi vode na svijetu. Njegov sastav sadrži samo najkvalitetnije sastojke, sprječava širenje infekcija i nije ga uzalud naziva Liquid Silk – tekuća svila. Probajte i više nikada nećete poželjeti još jedan lubrikant!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 193 za 224 od 382 ukupno

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.