×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti s okusom

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Orgie Lube Tube Cotton Candy 100ml

    Ukusno mirisno i ukusno lubrikant na bazi vode luksuznog brenda Orgie. Lube Tube Cotton Candy je lubrikant s okusom šećerne vate. Uživajte u njegovom dugotrajnom učinku koji vam pomaže da pošaljete svoje radosne i intimne trenutke. Savršen je i za oralni seks! Njegova konzistencija nije ljepljiva, lako se čisti i ne ostavlja mrlje na posteljini.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Pineapple 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom ananasa. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Water Based Personal Lubricant Cotton Candy 100ml

    Volite li šećernu vunu najviše od svega? U tom slučaju, ovaj ukusni lubrikant s okusom šećerne vune ne može nedostajati na vašem noćnom ormariću. Sastav mu je na bazi vode pa će se slagati s kondomima i erotskim pomagalima te ga možete koristiti svaki dan. Udahnite svoje erotske trenutke slatkim mirisom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Tropical 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom tropskog voća. Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršeno slatkim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama, a prikladan je i za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Lub Gel Chocolate 75ml

    Slatka strana strasti! Ovaj gel je za sve one koji vole miris čokolade. Nosi se sa suhoćom intimnog područja i osigurava glatko klizanje, obavijajući vas slasnim mirisom čokolade. Uživajte u senzualnosti, finoći i čokoladi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Water Melon Erotic Gel 80ml

    Just Play erotski gel na bazi vode s voćnim i svježim mirisom dinje, koji stimulira osjetila i izaziva ugodno raspoloženje! Idealan je za stimulirajuću masažu cijelog tijela, što može rezultirati najboljom predigrom ikada. Gel za masažu je vrlo sklizak i učinkovit - mala količina jamči dugotrajan i skliski užitak.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Water Based Personal Lubricant Cannabis 100ml

    Želite li da vaše intimne igre budu još ugodnije? Priuštite si nevjerojatno klizanje s ovim glatkim lubrikantom na bazi vode s okusom konoplje. Sprječava trenje, njeguje vašu kožu i sadrži učinkovito ulje sjemenki Cannabis Sativa. Kombinirajte ga s kondomima i erotskim dodacima po želji.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Marshmallow Lubricant 100ml

    Ukusan lubrikant u najseksi pakiranju na svijetu! Doslovno ćete obožavati njegov okus! A osim toga, ponudit će vam i dovoljno podmazivanja tijekom vođenja ljubavi ili trenutaka samozaljubljenosti. Samo puno zabave po pristupačnoj cijeni!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Chocolate Amaretto Cream Lubricant 100ml

    Bitten lubrikant u najseksi pakiranju na svijetu! Doslovno ćete obožavati njegov okus! I osim toga, nude vam čak i dovoljno podmazivanja tijekom ljubavnog vođenja ili trenutaka samoljublja. Puno zabave po pristupačnoj cijeni!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Waterbased Lubricant Strawberry 150ml

    Klasični EasyGlide lubrikant na bazi vode s ugodnim okusom jagode. Lubrikant se može koristiti za razne igračke kao i kondome od lateksa. Okus i miris jagode pružaju vrhunsko senzualno iskustvo. EasyGlide lubrikanti su pH ugodni za kožu (dermatološki i klinički ispitani).

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Tiramisu 30ml

    Aromatizirani lubrikant na bazi vode JO Gelato povećava udobnost intimnih igara i daje im opojan miris. Njegov jedinstveni sastav sadrži prirodni glicerin dobiven ekološki iz biljaka i druge kvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. Iako su ukusni okusi maziva Jo Gelato izraženi u njihovom sadržaju, nećete pronaći šećer ili parabene.

    11,90 €

    7,90 €

    Nema na skladištu

  • System JO Gelato Hazelnut Espresso 30ml

    Aromatizirani lubrikant na vodenoj bazi JO Gelato poboljšava kondiciju i intimne igre te im daje opijeni mir. Njegov jedinstveni sustav sadrži prirodni glicerin opskrbljen ekološkim materijalom i druge visokokvalitetne komponente koje osiguravaju privremeno podmazivanje. No, ukusni okusi Jo Gelato lubrikanta ogledaju se u njegovoj opremi koja ne prelazi nijansu niti parabene.

    11,90 €

    7,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.