×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti bez mirisa spolni odnos

Artikli 97 za 128 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Tražite li lubrikant koji će vam osim vlaženja donijeti i uzbudljivo zagrijavanje? Osim potrebnog podmazivanja, Stimul8 zagrijavajući gel na bazi vode pružit će vam i topli učinak s kojim ćete svoju intimnu avanturu učiniti još zabavnijom i punom novih iskustava. Isprobajte!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Tražite li lubrikant koji će vam osim vlaženja donijeti uzbudljiv oklop? Osim potrebnog podmazivanja, Stimul8 Cooling Gel na bazi vode pružit će vam i učinak hlađenja, s kojim ćete svoju intimnu avanturu učiniti još zabavnijom i punijom novih iskustava.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Kvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode marke System JO. Obogaćen je francuskim mentolom pa će vam donijeti ugodan i uzbudljiv oklop za još intenzivnija iskustva. Sigurno ćete cijeniti njegove dugotrajne učinke, glatkoću i kompatibilnost s erotskim pomagalima i kondomima.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Tražite intimni lubrikant s ugodnim učinkom zagrijavanja? Muški Cobeco Warm je na bazi vode i oduševit će vas svojom nevjerojatnom sposobnošću zagrijavanja. Ovaj učinak stimulira osjetljiva područja tijela i potiče uzbuđenje. Kao takav, lubrikant se lako razmazuje i također prirodno obnavlja vlagu u tijelu. Uživajte u većoj udobnosti prilikom vođenja ljubavi i toplim seksi osjećajima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Toy Lube 200ml

    Just Glide pruža savršenu količinu podmazivanja, bez obzira koristite li ga sa ili bez seksualne igračke!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Ekstra jak lubrikant u koji će se vaše erotske igračke zaljubiti! Posebno je dizajniran da vam pruži dugotrajno klizanje tijekom vaših strastvenih trenutaka s erotskim pomagačima. Gel je na bazi silikona i ima praktičnu dozu. Igrajte se i uživajte u iznimno jakim svojstvima kvalitetnog Eros gela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Ekstra snažno mazivo na bazi vode za svakodnevnu upotrebu i ekstremnije igre. Ako volite fisting ili velike igračke, to ne smije nedostajati u vašem outfitu. Pruža glatke i dugotrajne učinke, koje ćete cijeniti čak i tijekom masaže. Uživajte u njegovom ugodnom sastavu bez proizvoda životinjskog podrijetla.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    Tri najprodavanija gela iz Woman linije u jednom praktičnom i šarmantnom pakiranju! Svi gelovi iz seta namijenjeni su ženama, odlikuju ih vrhunska kvaliteta i udobnost koju će stvoriti njihova upotreba. Poklonite ih, tako ćete dati zadovoljstvo i ljubav prema sebi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • pjur Woman Aloe 2ml 50 pack

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i žene od prirodne Aloe Vere. Iskoristite prednosti i oslobađate gel na vašim osjetljivim područjima, hvaleći odaziv onih koji preplavljuju intimnu zabavu žena. Aloe vjeruje da će to osigurati intenzivnije podmazivanje, pomoći će ukloniti kožu i smanjiti njezinu elastičnost.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 500ml

    Hibridno ulje za podmazivanje mlijeka je upijajuća mješavina vode i silikona. Napunite svoje gladiole i dugotrajanskog glumca ili će se oni vratiti. Kompatibilan s kondomima i erotskim alatima od svih materijala, uključujući silikon, lateks, staklo, metal, gumu i druge. Koristite sa svestranim osobnim mazivom za sve prednosti!

    49,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 1000ml

    Hibridno ulje za podmazivanje mlijeka je upijajuća mješavina vode i silikona. Napunite svoje gladiole i dugotrajanskog glumca ili će se oni vratiti. Kompatibilan s kondomima i erotskim pomagalima od svih materijala, silikona, lateksa, stakla, metala, gume i dr. Koristite sa svestranim osobnim mazivom za sve prednosti!

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 50ml

    Hibridni gel za podmazivanje koji predstavlja savršenu mješavinu vode i silikona. Dobijte svilenkasto gladak i dugotrajan učinak, ali se vrlo lako ispire. Kompatibilan je s kondomima i erotskim pomagalima od svih materijala, uključujući silikon, lateks, staklo, metal, gumu i drugo. Uživajte u svestranom osobnom mazivu za sve prilike!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance pomoći će vam u tome! To je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajno podmazivanje. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i vodite ljubav s njim koliko god želite!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Cannabis Relaxing Lubricant Hybrid 50ml

    Vrhunski hibridni lubrikant s CBD sadržajem učinit će vaše vođenje ljubavi opuštajućim i opuštajućim iskustvom. Kombinira svilenkasta skliska svojstva silikonskih gelova i lako uklanjanje ostataka gela prema uzorku maziva na bazi vode. Sadrži kanabis (CBD) tada će vam pomoći da se potpuno opustite i osjetite sve užitke povezane s intimnim iskustvima.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    System JO hibridno mazivo osigurat će vam prvoklasno podmazivanje! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, ugodna i dugotrajna, ne lijepi se i ugodno se pere vodom. Kompatibilan je s erotskim igračkama i kondomima.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    System JO hibridno mazivo sigurno je za vas! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, zgodna i izdržljiva, ne lijepi se i pere se vodom. Kompatibilan s erotskim igrama i kondomima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 50ml

    Vrhunski hibridni lubrikant kombinira svilenkasta skliska svojstva silikonskih gelova i lako uklanjanje ostataka gela, po uzoru na maziva na bazi vode. Uživajte u vođenju ljubavi s gelom koji ima nevjerojatno dugotrajno djelovanje, a ujedno je prirodan i ugodan za tijelo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 50ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 125ml

    Vrhunski hibridni lubrikant kombinira snagu žetve silikonskih gelova i premaza preostalog gela, nakon tretmana za maziva na bazi vode. U ljubavi ljubiteljima koristite gel koji ima dugotrajno snažno djelovanje, a jedan je i prirodan i prijateljski nastrojen.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Jeste li znali da čak i lubrikant može biti od velike koristi ne samo za vaš seksualni život, već i za vaše zdravlje? Ovaj prirodni hibridni lubrikant je na bazi vode i sadrži Aloe Veru i maslinovo ulje (prirodni silikon), čija će vam se skliska svojstva svidjeti. Pogodan je i za osjetljivije osobe, pomoći će vam kod suhoće rodnice, pojačati seksualno zadovoljstvo, ali i želju, jer sadrži i Ylang Ylang.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wicked Simply Hybrid 120ml

    U jednostavnosti je ljepota, a u ovom jednostavnom hibridnom mazivu ima ljepote. I to će dodati ovu ljepotu u vaše vođenje ljubavi ili druge erotske igrice. Baršunasto je mekana i glatka te ima nevjerojatno dugotrajne učinke. Razmazite se kvalitetnim lubrikantom koji vas neće razočarati!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Hybride Power Bodylube 200ml

    Dopustite da vas ponese uzbudljiv seks koji će ovaj hibridni lubrikant svjetski popularnog brenda Eros učiniti ugodnijim. Njegova baza je voda i silikon u isto vrijeme i ima super jaka i nadasve dugotrajna skliska svojstva. Eros Hybride Power Bodylube je upravo ono što vam je nedostajalo da biste usavršili svoju zabavu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Pussy Willow Hybrid 240ml

    Želite li napraviti kompromis između silikona i vodenog maziva? Pussy Willow Silk ima hibridnu bazu i miješa se s vodom i silikonom. Ova ručna hibridna svjetiljka također je impregnirana organskim korijenom zaslađivača i tijelom luksuzne kreme. Uživajte uz iznimno izdržljive efekte i sigurnu upotrebu silikonskih igračaka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Nourishing Sensitive Lubricant with Aloe Vera 300ml

    Waterglide nježni lubrikant na vodenoj bazi pogodan za vrlo osjetljivu kožu. Zahvaljujući svojim sastojcima, ne samo da učinkovito vlaži i čini vaš intimni kontakt ugodnijim, već i njeguje vašu kožu. Sadrži aloe veru, bistre je boje, ne ostavlja mrlje i ne lijepi se.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Toy Lube 1000ml

    Tražite li gel za podmazivanje koji će se svidjeti vašim erotskim igračkama? Just Glide je dizajniran posebno za kombiniranje s igračkama, ali ga naravno možete koristiti i za opušteno vođenje ljubavi. Izuzetno je debeo i omogućuje gladak i tečan seks u bilo kojem položaju i uz bilo koju pomoć!

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Just Glide Premium Lubricant 20ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    3,79 €

    1,89 €

    Nema na skladištu

  • Durex Naturals Hyaluro Intimate Gel 100ml

    Gel za podmazivanje od 100% prirodnih sastojaka za vaš još ugodniji seks! Učinkovito hidratizira i potiče vlagu zahvaljujući sadržanoj prirodnoj hijaluronskoj kiselini. Njegov sastav ne sadrži nikakve mirise ili boje, a pH je pogodan za intimna područja. Uživajte u prirodnoj udobnosti.

    14,90 €

    7,90 €

    Nema na skladištu

  • Pjur med Natural glide 2ml 10 pack

    Visoko kompatibilno mazivo na bazi vode s prirodnim i prirodnim tvarima osigurat će vam ugodno i dugotrajno klizanje. Pogodno za sve tipove kože. Čisti biljni glicerin hidratizira, hrani i štiti suhu i pod stresom kožu. Sigurno za svakodnevnu upotrebu.

    7,90 €

    3,39 €

    Nema na skladištu

  • Pjur AQUA Panthenol 2ml 10 pack

    Tražite nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovi dugotrajni mazivi učinci ostavljaju ugodan osjećaj na koži, a uneseni pantenol se učinkovito upija, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    7,90 €

    2,69 €

    Nema na skladištu

  • Pjur med Natural glide 2ml 50 pack

    Visoko kompatibilno mazivo na bazi vode s prirodnim i prirodnim tvarima osigurat će vam ugodno i dugotrajno klizanje. Pogodno za sve tipove kože. Čisti biljni glicerin hidratizira, hrani i štiti suhu i pod stresom kožu. Sigurno za svakodnevnu upotrebu.

    26,90 €

    12,90 €

    Nema na skladištu

  • Pjur AQUA Panthenol 2ml 50 pack

    Tražite nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovi dugotrajni mazivi učinci ostavljaju ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    26,90 €

    12,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 97 za 128 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.