×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti spolni odnos

Artikli 129 za 160 od 370 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost među lubrikantima kombinira gel za podmazivanje s prirodnim kokosovim uljem kako bi se postigao izniman proizvod koji spaja najbolje iz oba svijeta.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Slick'n'Slide 20ml

    Samo najbolje za njegovu muškost.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Warmink ing počastit će vas oboje! To je visokokvalitetni gel za podmazivanje na bazi vode proizveden od strane certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu i ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt zagrijavanja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intimna krema s dodatkom aloe vere i karagenana od morskih algi na bazi vode. Namijenjena je svakodnevnoj uporabi, a ne samo tijekom seksualnih aktivnosti. Razvile su ga žene za žene koje imaju redovite ili povremene suše iz raznih razloga, koji mogu uključivati menopauzu ili korištenje hormonskih lijekova.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulirajući lubrikant na bazi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je prirodni intimni lubrikant punjen organskim biljnim ekstraktima i aktivnim sastojcima poput mentola. Dizajniran je da poveća osjetljivost i pruži vam dubok i ugodan osjećaj uzbuđenja. Isprva je blago prohladno, a na trećem se zagrije i donosi zaista vesele i intenzivne osjećaje.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube vaginalna hidratantna krema druga je nakon prirode kada osjećate potrebu za dodatnim vaginalnim podmazivanjem kako biste ublažili svoju nelagodu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you je visokoučinkoviti medicinski lubrikant na bazi vode za korištenje s kondomima od lateksa i s dugotrajnim svojstvima klizanja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    EasyGlide silikonski lubrikant. Idealno za masaže. Za razliku od lubrikanata na bazi vode, silikonski lubrikanti se ne suše brzo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Jednostavno se ne možete zaljubiti u prekrasan miris ananasa ovog lubrikanta na bazi vode! Štoviše – ne samo da lijepo miriše, već ima i prekrasan okus. Tako vaš oralni seks može dobiti novi slatko uzbudljiv okus u kojem će uživati oba partnera! Jeste li još uvijek neodlučni? Dođi…

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutralni gel za podmazivanje prikladan ne samo za korištenje u kombinaciji s vašim omiljenim masturbatorom Satisfyer Men. Uživajte u još intenzivnijem užitku uz ovaj lubrikant koji će podržati autentičnost vaših iskustava. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Visokokvalitetni silikonski gel za podmazivanje pogodan i za intenzivan kontakt i za masažu. Ne isušuje i pruža vam dugotrajno podmazivanje. S njime na tržište dolazi certificirani njemački proizvođač, tako da možete biti sigurni u svoju zdravstvenu sigurnost.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Lubricant Sweet Raspberry Rhubarb 50ml

    Slatka malina i ujedno mekano i prirodno mazivo svjetski poznatog švedskog brenda.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Trešnja - Uz zadivljujuću, prirodnu višnju, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi trešnje koja je prikladna za hranu. Verzija s prirodnim mirisom i okusom višnje kombinira dugotrajnu mazivost s certificirano prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman 10ml

    Pjur Woman - je visoko koncentrirani, mekani glatki silikonski gel za podmazivanje, spreman za svakodnevnu upotrebu. Posebno je pogodan za žensku kožu i mekanu kožu. Svi od nas da se vidimo na prvom putovanju!

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Ready for Anything Lubrikant na bazi vode nudi dugotrajnu skliskost i hidratantne kvalitete za poboljšanu intimnu igru ​​i stimulaciju. Savršen dodatak za spavaću sobu, nanesite dosta na sebe, svog partnera i igračke za dodatno glatko zadovoljstvo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je gel za podmazivanje na bazi vode s trajnim lubrikantima, obogaćen drugim osobama koje djeluju preventivno i u vaginalnom okruženju.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je proizvod za održavanje prirodne vlažnosti vaginalnog suncokreta i pružanje intimnog života.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Trebate li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas neće ometati? Ako vas razumijemo, ispoštovali smo nas, jer smo stvorili svoj dan i vaša zadovoljstva na kraju. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, javite nam se i saznajte više o tome!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda – Uz zavodljivo-slatku notu jagode, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi jagode koja je prikladna za hranu. Varijanta s prirodnim mirisom i okusom jagode, kombinira svojstva dugog klizanja s certificiranim prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml

    Tražite li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas nikada neće razočarati? U potpunosti vas razumijemo, tražili smo i njega, ali smo na kraju stvorili svoje da i vama olakšamo. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, upoznajte ga i saznajte više o njemu!

    1,49 €

    0,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ugodnim učinkom podmazivanja, posebno za intenzivan analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel može se sigurno koristiti u spolnim odnosima zahvaljujući prirodnim biljnim spojevima.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode pruža iznimnu duljinu podmazivanja - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman 30ml

    pjur® Woman dizajniran je posebno za žene, prilagođen njihovoj udobnosti, užitku i senzualnosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Trebate li da više klizi i da u isto vrijeme bude potpuno siguran za vaša osjetljiva područja? Odaberite sterilni gel za podmazivanje bez masti i drugih štetnih tvari. Europharma E-Ph + je prozirne boje i apsolutno ne iritira. Uživajte u svim igrama bez brige sa sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Tražite li lubrikant na prirodnoj bazi koji neće iritirati ni najosjetljivija intimna mjesta? EasyGlide Natural apsolutno je nježan za kožu te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 370 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.