×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti sprej

Artikli 33 za 64 od 87 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Pružite svojoj omiljenoj erotskoj igrački pravu njegu i služit će vam s ljubavlju dugi niz godina. Satisfyer Men Cleansing Sprey namijenjen je redovitom čišćenju, što bi trebalo biti samo po sebi za erotske igračke. Ovaj dezinfekcijski sprej sveobuhvatna je zaštita od bakterija i virusa, a njegovom uporabom izbjegavaju se neugodne infekcije i druge bolesti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj sprej za stvaranje sline, uz koji možete uživati u još seksi oralnim igrama, jer je slina najneugodniji lubrikant! Okus i okus…

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Želiš li mu pokazati koliko ti je duboko grlo? Imamo tajno oružje za vas koje će vas učiniti drugom Lindom Lovelace! Upravo ovaj sprej ugodnog okusa čija je misija utrnuti vaš vrat i opustiti mišiće. Produbite svoju ljubav!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

    Događa li se vama ili vašem kolegi da ponekad ne volite oralni seks? Uz ovaj sprej neće biti izgovora! Ima ugodan okus mente i samo ga trebate poprskati u ustima. Uživajte u jelu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Novi nježni sastav spreja za odgodu ejakulacije i produljenje spolnog odnosa. Izniman proizvod napravljen od prirodnih tvari koji ne hladi i ne sadrži lidokain, benzokain ili druge lokalne anestetike.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ne volite li ponekad oralne igre ili jednostavno želite da budu malo slađe i zabavnije? Isprobajte ga sa System Jo Oral gelom s okusom jagode. Osim prekrasnog mirisa, ima i rashlađujući učinak koji će razveseliti njega i njezine genitalije. Stoga dođite i uživajte u dobrom pušaču ili lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Pjur We-Vibe Clean dezinfekcijski sprej posebno je razvijen za sva We-Vibe erotska pomagala.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Ovo jedinstveno sredstvo za dezinfekciju igračaka sastoji se od prirodnih sastojaka za čišćenje kao što su ulje čajevca, ulje lavande ili antibakterijski prirodni sastojak kore guave pod zaštitnim znakom tvrtke.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimni sprej s učinkom trenutnog povećanja penisa kroz bolju cirkulaciju krvi. Diskretno korištenje prije spolnog odnosa.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinficijens pogodan za dezinfekciju raznih površina, alata i igračaka prema kliničkim kriterijima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatak Cannabisu Oh! Svete Marijine obitelji! To je novi inovativni lubrikant posebno dizajniran za analni seks. Ove igre zahtijevaju posebno podmazivanje kako bi se izbjegla bilo kakva nelagoda, a ovaj gel je izvrsno dugotrajan, pomaže vam da se opustite i sadrži prirodne sastojke bez nepotrebnih silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi svoju elastičnost.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    U ormaru imate stvarno sjajne komade od lateksa, ali kada ih obučete, imate tremu da ćete ih potrgati, pa ih gotovo i ne nosite? Stavite ove brige iza glave i uživajte u beGLOSSEM Glide Premium svojim lateks krpama u potpunosti, udobno i u bilo koje vrijeme. Pružite im potrebnu njegu i uživajte u udobnom odijevanju i nošenju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Mislite li da ćete malo izdržati? Ne brinite, niste sami i postoji način da produžite svoju ljubav! Ovaj sprej ima jedinstvenu formulu i sadrži prirodne sastojke umjesto kemikalija, tako da ne morate brinuti da će vam penis trajno utrnuti. Zadovoljite sebe i voljenu osobu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Jesu li vaše analne igre ponekad malo bolne? To nije nenormalno i ovaj analni sprej, na primjer, može vam pomoći kod bolova. Ne samo da hidratizira, već i ugodno opušta, pa pazi da analni mišići ne budu napeti i da možete uživati u savršenom analnom užitku. Uništite sve što vas sprječava da u potpunosti uživate u analnoj igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Rhino Long Power sprej je sredstvo za odgađanje ejakulacije kod muškaraca. To je proizvod koji sadrži učinkovite biljne ekstrakte kineske medicine.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Mali, ali učinkovit sprej za produljenje ljubavnih igara. Zahvaljujući ekstra jakoj formuli, uživat ćete u dugotrajnom intenzivnom iskustvu sa svojom ljubavnicom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi elastičnost.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvi silikonski lubrikant koji možete kombinirati sa silikonskim erotskim pomagalima. Svjetski popularni brend Eros razvio je ovaj lubrikant posebno kako bi ljubitelji silikonskih igračaka i silikonskih maziva konačno bili sretni! Zato ostavite svoj strah iza glave i uživajte u dugotrajnim učincima gela na bazi silikona zajedno sa svojim omiljenim alatima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaša voljena erotska pomagala zaslužuju vašu brigu, kao što vi zaslužujete njihove uzbudljive funkcije. Ovo higijensko sredstvo za čišćenje u spreju izvrsno je nježno i prikladno čak i za osjetljive površine. Ne sadrži alkohol i redovitom upotrebom značajno će produžiti život vašim ljubimcima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvi čistač erotskih pomagala na svijetu, koji je dizajniran posebno za analne igračke. Brand Bathmate dolazi na tržište i možete biti sigurni da će sigurno ukloniti sve bakterije i izmet iz vaših igračaka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% veganski lubrikant sastavljen samo od prirodnih sastojaka i nije testiran na životinjama. Uživajte u savršenom užitku uz lubrikant posebno razvijen za žene, čija se pH vrijednost prilagođava ženskoj sluznici. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme ili boje. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimni sprej za lakši orgazam. Učinak sužavanja rodnice zbog jačanja i poboljšanja fleksibilnosti rodnice, što dovodi do povećanja libida i većeg užitka.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Gel dizajniran za poboljšanje elastičnosti stijenke rodnice, a posebno za njeno zatezanje. Redovitim korištenjem pomoći ćete da dobijete čvršću, ali istovremeno i užu rodnicu, što također donosi bonuse hladnijim, intenzivnijim erotskim iskustvima. Isprobajte ovaj učinkovit i pristupačan proizvod i dodajte sjaj i mladost svojoj ljusci!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Kvalitetan lubrikant za sve koji svoje igre žele pomirisati seksi mirisom slane karamele. Ne samo da će vam osigurati prekrasno klizanje, već će zadovoljiti i vaše nepce. Glatka je, dugotrajna i ne sadrži parabene, ftalate, gluten i šećer. Odobren je od strane liječnika i u skladu je sa strogim EU propisima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    Hoćeš li početi s analnim vođenjem ljubavi i svime što je povezano s tim? Dovedite idealnog pomoćnika u obliku spreja. Shiatsu Anal Relax je jedinstveni sprej koji će vam pomoći da opustite analne mišiće i učinite vašu kožu podatnom. Probajte analnu penetraciju bez boli!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Jedinstveno mazivo na bazi vode sa uljnim svojstvima. Vrlo skliski hidratantni gel sprječava ogrebotine i ogrebotine. Pogodan i za masažu.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Higijena bi vam uvijek trebala biti na prvom mjestu i stoga je potrebno paziti ne samo na čistoću svojih erotskih pomagala, već i na čistoću i svježinu vašeg penisa. S ovim proizvodom osigurat ćete čist ljiljan poput ljiljana. Osim toga, Boners Penis Cleaner njeguje kožu. Vrlo je jednostavan za korištenje, nanesite ga na penis i utrljajte, možete ga koristiti i umjesto intimnog sapuna.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Volite li intenzivnu analnu igru i snošaj? Dajte svom anusu potrebno opuštanje kako biste spriječili ozljede, čak i tijekom divljih i pohotnih ludorija. Opremite se s HOT eXXtreme analnim sprejom koji je ugodan za nanošenje, a vaša će stražnja vrata njime doživjeti potpuno zadovoljstvo.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Ekstra jak sprej za sve koji pate od preranog klimaksa! Ima blagi anestetički učinak koji stvarno učinkovito pomaže odgoditi ejakulaciju, koja se često događa prije nego što je poželjna. Korištenje spreja je vrlo jednostavno, a vođenje ljubavi je duže i bolje. Pa što još čekati?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Intimni sprej za potporu erekcije zahvaljujući sadržaju aktivnih prirodnih tvari. Diskretni pomagač u erekciji.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 87 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.