×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Stimulativni gelovi za žene

Artikli 65 za 72 od 72 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Swiss Navy Viva Cream 10ml

    Žene svih dobnih skupina još uvijek traže načine da obogate svoj seksualni život, da kušaju više strasti i da u isto vrijeme ojačaju svoje intimne odnose i iskustva. Prema studijama, do 50% žena pati od seksualne disfunkcije i ne doživljava orgazam. Za sve te žene tu je Viva krema koja povećava osjetljivost i time seksualnom iskustvu daje novu dimenziju. Sadrži jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i aminokiselina, koji zajedno tvore prozirni i neljepljivi gel. Korištenjem Viva Stream-a potaknut ćete ženske želje i pojačati uzbuđenje. Vive Cream je tu za sve žene koje žele nešto više od svog ljubavnog života!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • High On Love Stimulating O Gel 30ml

    Luksuzno glatki i savršeno učinkovit orgazmički gel s prirodnim sastojcima poput ulja konoplje, koji će umnožiti vaš užitak. Bit će ugodno sklizak na dodir, ali što je najvažnije – pomoći će vam da postignete najzapanjujući orgazam svih vremena!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    Kako uživati u još senzualnijoj stimulaciji klitorisa? Samo u kombinaciji s gelom koji učinkovito podržava njegovu osjetljivost! Ovaj Atomic Gel za zagrijavanje iz System Jo pobrinut će se da vaš klitoris trne od uzbuđenja, a zatim eksplodira od intenzivnog zanosa. Ne vjerujete? Da, ovo jednostavno morate isprobati sami!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Kiss Clitoris Gel 30ml

    Teško postižete orgazam i to vam polako, ali sigurno počinje smetati? Ovaj gel će u vama ponovno probuditi davno ugašenu strast! Sadrži posebne sastojke koji podupiru osjetljivost klitorisa i time donose ispunjeniji seksualni život. Isprobajte dok vozite solo ili s partnerom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml 50 pack

    Je li stimulirajuća stimulacija i koliki je rizik od oboje? Da! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant rasplamsava vatru patnje u vama, koja ima jedinstvenu sposobnost da probudi zapošljivost, stimulira i, na kraju, ali ne i najozbiljnije, zadovoljit će i svoju. Koristite svoj pojedinačni gel za oboje i sigurno!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SKYN® Excite Orgasmic for Her Pleasure 15ml

    Dame, želite li otkriti još više uzbuđenja? Ovaj gel osmislile su i testirale žene za žene. Njegova revolucionarna formula pomoći će vam da brže i ugodnije dođete do intenzivnog vrhunca, o čemu možda niste ni sanjali. Nanesite malu kap na klitoris, umasirajte i skinite.

    22,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml - SALE exp. 02/2024

    Ova jedinstvena kombinacija sastojaka djeluje uzbudljivo, stimulirajuće i tako potiče seksualnu maštu.

    17,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Just Play Clit Drops 30ml

    Kapljice zadovoljstva na klitorisu! Ove erotske kapljice iz Just Playa sadrže kvalitetno ulje mente, koje će vaše erotske masaže učiniti još uzbudljivijima. Zahvaljujući pipeti, vrlo precizno ih nanesete izravno na klitoris, a zatim ih sve što trebate učiniti je nježno ih umasirati. Pripremite se za opojne osjećaje strasti!

    14,90 €

    9,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 72 od 72 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.