×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti bez mirisa može se koristiti s kondomima

Artikli 33 za 64 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% veganski lubrikant sastavljen samo od prirodnih sastojaka i nije testiran na životinjama. Uživajte u savršenom užitku uz lubrikant posebno razvijen za žene, čija se pH vrijednost prilagođava ženskoj sluznici. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme ili boje. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni gel za podmazivanje na bazi vode s kojim možete uživati u super uzbudljivom toplom oklopu. Samo malo puhanja ili trljanja pojavit će se ugodna toplina koja će dodati novu dimenziju vašim backdoor igrama. Lubrikant je na bazi vode, ima dugotrajan učinak, ne lijepi se i kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit intimni lubrikant na bazi vode, ne ostavlja mrlje, ekstremno vlaži, sprječava iritacije i ogrebotine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealan za upotrebu u fistingu i analnoj penetraciji. Gel za šaku gušći je od standardnih lubrikanata, što čini penetraciju glatkijom. Formula na bazi vode čini ovaj proizvod prikladnim za korištenje sa silikonskim seksualnim igračkama i kondomima od lateksa. Lubrikant za šaku također se može isprati vodom. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se morate fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Visokokvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode za brand System JO. Obogaćen je francuskim mentolom nakon što će vam pružiti prosvjetljenje i uzbudljivu rundu za intenzivniju iskru. Važno je cijeniti njegove dugotrajne učinke, zaglađivanje i kompatibilnost s erotskom pomoći i kondomima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povećanje libida kod žena, veće iskustvo i lakši orgazam. Ekskluzivni gel za podmazivanje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance pomoći će vam u tome! To je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajno podmazivanje. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i vodite ljubav s njim koliko god želite!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Cooling počastit će vas oboje! Riječ je o visokokvalitetnom gelu za podmazivanje na bazi vode certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu, a ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt hlađenja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode koji biste koristili i za masaže? EasyGlide 2u1 pogodan je za senzualne masaže, kao i za erotske igrice i vođenje ljubavi! Prozirna je, nemasna i dat će vam nevjerojatno dugotrajne učinke. Neutralnog je okusa i mirisa, a zahvaljujući pečatu lako se dozira. Uživajte u masaži i seksu s njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na bazi vode posebno dizajniran za fisting igre koje će biti udobnije nego ikad prije. Njegov sastav pomoći će vam da se riješite neugodne boli koja često prati ove užitke. Idealan je za iskusnije pojedince ili barem za one koji su već navikli na "par prstiju".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Tražite li gel za podmazivanje koji će se svidjeti vašim erotskim igračkama? Just Glide je dizajniran posebno za kombiniranje s igračkama, ali ga naravno možete koristiti i za opušteno vođenje ljubavi. Izuzetno je debeo i omogućuje gladak i tečan seks u bilo kojem položaju i uz bilo koju pomoć!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Dopustite da vas ponese uzbudljiv analni seks koji će ovaj hibridni lubrikant svjetski poznatog brenda Eros učiniti ugodnijim. Njegova baza je voda i silikon u isto vrijeme i ima super jaka i nadasve dugotrajna skliska svojstva. Eros Hybride Power Anal je upravo ono što ste propustili da usavršite svoje analne ludorije.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

    Želite li uživati u svojim analnim igricama? Mojo Anal Relaxing je gel s dodatkom ulja klinčića, koji hvali ono što možete koristiti u maksimalnoj kondiciji i dobrobiti bez tvrdoglavosti, što bi vam učinilo jednu razliku u svom stanju. Otiđite i dopustite sebi da trpite analnu bol.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zašto kupiti običan lubrikant na bazi vode kada možete odabrati Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Zahvaljujući ovim sastojcima, osigurat će vam dugotrajnu hidrataciju i umiriti kožu. Uživajte u savršenom vođenju ljubavi s vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode koji izgleda kao sperma? EasyGlide White je upravo takav i izgleda i osjeća se kao sperma. To je ekstra uzbudljiv dodatak koji je nježan za kožu, nije masan i ima optimalnu pH vrijednost. Osim toga, također je klinički i dermatološki ispitan, a njegova aroma i okus su neutralni.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Jar 1000ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi trebalo biti dostupno na vašoj opremi kao što ste nekada palili igrice, a istina je da postoje i učinkoviti i kvalitetni aditivi. Šaka Da ti olakšam proizvodnju i svoje tijelo i svoje tijelo. Uživajte u svojoj nevolji u regiji!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Kako je fisting zabavan, ne možete ležati na svojim kornjačama dok nespretno siju. Možda je samo malo osjetljiviji i treba vam poseban, na primjer u obliku Mister B FIST Sensitive Lubricant. Biljka je hibridni gel za podmazivanje, koji je idealan za teške igre ili fisting, a sadrži regenerirajuće sastojke koji sadrže Aloe Vere ili vitamin E. Koristi se u tikvu i dobrog okusa i bilo koje rupije.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Tražite li intimni lubrikant s ekstra gustom i skliskom teksturom? Zbog svojih iznimnih svojstava, Male Cobeco analni lubrikant posebno je prikladan za analnu upotrebu. Ima hidratantni učinak koji oduzima dah i prirodno će nadoknaditi vlagu u vašem tijelu. Uživajte u većoj udobnosti tijekom analnog ili vaginalnog vođenja ljubavi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide će vam pružiti beskrajne sate predanosti i fuzije. Voljeli su ga milijuni povezanih kupaca diljem svijeta jer je kristalno čist i iznimno nježan prema osjetljivoj koži.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Znate li što u prijevodu znači "lud"? “Jako” je i upravo takav je ovaj stimulirajući gel luksuznog brenda Sensuva. To je najintenzivniji uzbudljiv gel na tržištu! Ne samo da će izazvati ugodno tople osjećaje u vašem klitorisu, već će se osjećati kao da vam živčani završeci na tim mjestima počinju plesati. Da, bit će tako divlje, pa dođite i uživajte u vrućem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Šaka Omogućit će da šake lako prodiru i vaše će tijelo biti ugodno i sigurno. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    System JO hibridno mazivo osigurat će vam prvoklasno podmazivanje! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, ugodna i dugotrajna, ne lijepi se i ugodno se pere vodom. Kompatibilan je s erotskim igračkama i kondomima.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode bez glicerina? EasyGlide Glycerin Free je upravo takav! Prozirna je, nemasna i pružit će vam nevjerojatno ugodne osjećaje. Također je nježan prema svojoj koži te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    System JO hibridno mazivo sigurno je za vas! 50% je na bazi vode, a preostalih 50% na bazi silikona. Glatka je, zgodna i izdržljiva, ne lijepi se i pere se vodom. Kompatibilan s erotskim igrama i kondomima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Ekstra jak lubrikant u koji će se vaše erotske igračke zaljubiti! Posebno je dizajniran da vam pruži dugotrajno klizanje tijekom vaših strastvenih trenutaka s erotskim pomagačima. Gel je na bazi silikona i ima praktičnu dozu. Igrajte se i uživajte u iznimno jakim svojstvima kvalitetnog Eros gela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 50ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Numbing 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Fist It Numbing ima učinak utrnuća i učinit će vaše tijelo ugodnim i sigurnim. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    Znate li što "ljudi" znače na događaju? "Like" je aranžman takvog je stimulativnog gela luksuznog brenda Sensuva. Ovo je najintenzivniji gel za kožu na tržištu! Nije dovoljno pustiti vas da toplo zablistate na svom klitorisu, jer će zasjati kada životinje koje završite na ovom mjestu počnu plesati. Da, pomalo divlje, možete živjeti i uživati u svojim rukama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 108 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.