×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti grije

Artikli 33 za 49 od 49 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Potaknite se ovim gelom od ulja konoplje. To će se svidjeti njemu i njoj, a mala kap će biti dovoljna da u vama izazove ugodan oklop, toplinu, hlađenje i puno drugih beskrajno ugodnih osjećaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Orgasm Now Female Enhantsments Gel 15ml

    Jeste li znali da 80% žena ima problem s postizanjem orgazma? INTT je posebno za njih razvio ovaj revolucionarni gel koji može izazvati istinski orgazam koji oduzima dah kao i dosad neotkrivene slatke osjećaje. Klitoris ima više od 8.000 živčanih završetaka i ako mu date ovaj uzbudljivi gel, doživjet ćete najintenzivnija iskustva kada ga stimulirate! Nemojte ih propustiti!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Horny Jar 8g

    Imate li punu glavu ideja i jednostavno ste i nepodnošljivo napaljeni? To svi znamo! Ovaj balzam će vas rasteretiti, jer ima mekanu teksturu na bazi kokosovog i bademovog ulja, pojačat će protok krvi u klitorisu, a time i njegovu osjetljivost. Nježno ga umasirajte i uživajte u ugodno uzbudljivoj toplini koja struji u cijelo vaše tijelo i um, u kojoj se zahvaljujući njemu smiruju nemoralne misli. Znamo i razumijemo da vam je potrebno, ne čekajte, učinite svoj život boljim sada!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje votke s energetskim napitkom i uz uzbudljive i intenzivne osjećaje. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ovaj topli gel Heat Wave iz Just Playa doista će vas zagrijati. Sadrži glicerin koji veže vodu i u kombinaciji s kontaktom koža na kožu donijet će vam prekrasne tople osjećaje tijekom masaže. Uljepšajte ih nježnim disanjem na kožu i uživajte u dugotrajnim i ugodnim iskustvima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Penis Power Cream Japanese Mint & Bamboo 30ml

    Gospodo, trebate li ojačati svoju erekciju da biste bili čvrsti kao stijena? Vrijeme je da isprobate ovu jedinstvenu kremu s japanskom mentom i bambusom. Povećat će vašu cirkulaciju, izazvati ugodno uzbudljivo zagrijavanje i time podržati erekciju. Uvjerite se i sami kako djeluje na vaš penis!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Ghosting Remedy 8g

    Niste se čuli za tjedan i već znate da je to bio još jedan duhovit tip? Doživite orgazam s ovim balzamom koji će vas izbaciti iz glave. Meke je teksture na bazi kokosovog i bademovog ulja, pojačava protok krvi u klitorisu, a time i njegovu osjetljivost. Nježno ga umasirajte i uživajte u ugodno uzbudljivoj toplini koja struji cijelim tijelom, uključujući i glavu, u kojoj potiče zaborav.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Coffee Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje kave, ali i uzbudljive i intenzivne osjećaje. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Što probati nešto novo i nevjerojatno intenzivno? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel dizajniran za stimulaciju klitorisa s učinkom zagrijavanja. Sve što trebate učiniti je umasirati ga i dopustiti da vas ponese strast koju će zapaliti u vašoj. Jeste li spremni doživjeti svoj najjači orgazam?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Warming 15ml

    Intimni intenzivirajući gel za žene, koji povećava uzbuđenje i izaziva nježan, vrlo ugodan pulsirajući osjećaj na koži. Jedinstveni sastav potiče želju za seksom i pojačava sva osjetila.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Tražite intimni lubrikant s ugodnim učinkom zagrijavanja? Muški Cobeco Warm je na bazi vode i oduševit će vas svojom nevjerojatnom sposobnošću zagrijavanja. Ovaj učinak stimulira osjetljiva područja tijela i potiče uzbuđenje. Kao takav, lubrikant se lako razmazuje i također prirodno obnavlja vlagu u tijelu. Uživajte u većoj udobnosti prilikom vođenja ljubavi i toplim seksi osjećajima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Apsolutni užitak uz okus kanabisa! Ovaj gel se ne zove uzalud "tekući vibrator", jer može izazvati uzbudljive valove zagrijavanja, pulsiranja i vibracije duže od 30 minuta. Pogodan je za njega i nju i s njim možete uživati u bilo čemu - vođenju ljubavi, samozadovoljavanju ili čak oralnom seksu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Gin & Tonic Tingling Effect Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje džina i tonija, kao i uzbudljivih i intenzivnih osjećaja. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    Želite li se malo zagrijati? Mojo Horny gel sadrži ekstrakt biljke cimeta koji djeluje na muški libido i povećava ga. Osim toga, gel je bez parabena i veganski, što ga čini potpuno sigurnim i ugodnim za intimne dijelove tijela. Koristite ga za intimnu masažu ili u kombinaciji s omiljenom igračkom i uživajte u još intenzivnijim osjećajima užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • YESforLOV Couples Elixir Female Pleasure & Male Performance 30ml

    Orgazmički gel za sve zaljubljene parove! Uživajte u seksi osjećajima, izmjeni topline i hladnoće i povećajte svoje uzbuđenje nanošenjem gela na penis ili klitoris. Više izdržljivosti, više uzbuđenja, više zadovoljstva, više ljubavi i više orgazama!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Apsolutni užitak s okusom kokosa! Ovaj gel se ne zove uzalud "tekući vibrator", jer može izazvati uzbudljive valove zagrijavanja, pulsiranja i vibracije duže od 30 minuta. To je prikladno za njega i za nju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 15ml

    Dobrodošli ekstremno zadovoljstvo! Ovaj gel je kombinacija prirodnih sastojaka, snažnog djelovanja i tri uzbudljiva učinka u jednom. Uživajte u efektu hlađenja, efektu vatrenog zagrijavanja i završnim vibracijama. Unesite novi intenzivan seksi povjetarac u svoje intimne igre i lebdite na orgazmičkom oblaku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 49 od 49 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.