×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti s pumpicom

Artikli 65 za 96 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Tražite li stvarno intenzivan stimulativni lubrikant? Sensuva INSANE iznenadit će vas svojim impresivnim učincima zahvaljujući kojima ćete uživati u senzualnim i uzbudljivim iskustvima. Probajte iznutra i izvana i dotaknite nebo zvano orgazam!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Sada je dostupan najpotpuniji tekući vibrator. Donosi valove zagrijavanja, pulsiranja i vibriranja tijekom više od 30 minuta. Proizvod je uniseks i može se koristiti za penetraciju, masturbaciju, poljupce i također oralni seks zbog svog ukusnog okusa žvakaće gume.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    Kladite se na sve na jednu kap! Ovaj gel za orgazam probudit će u vama prekrasan senzualni osjećaj i pružiti vam još intenzivnije orgazme. Perete li se, kako je to moguće? Budući da potiče cirkulaciju krvi i puno ćete lakše doći do orgazma, morate ga isprobati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povećanje libida kod žena, veće iskustvo i lakši orgazam. Ekskluzivni gel za podmazivanje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje jagoda, ali i uzbudljivih i intenzivnih osjećaja. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Obećavajući gel za sve ljubitelje analnog ritma! Iako je analno područje vrlo osjetljivo, ono ne reagira na stimulaciju tako brzo kao genitalije. Grčki poljubac je analni stimulans, sadrži mentu i može izazvati jako uzbudljive osjećaje zagrijavanja i na taj način povećati osjetljivost pri ljubljenju na tim mjestima. Super je svježeg okusa, dođite probati!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Znate li što u prijevodu znači "lud"? “Jako” je i upravo takav je ovaj stimulirajući gel luksuznog brenda Sensuva. To je najintenzivniji uzbudljiv gel na tržištu! Ne samo da će izazvati ugodno tople osjećaje u vašem klitorisu, već će se osjećati kao da vam živčani završeci na tim mjestima počinju plesati. Da, bit će tako divlje, pa dođite i uživajte u vrućem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje votke s energetskim napitkom i uz uzbudljive i intenzivne osjećaje. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje mentola, ali i uzbudljivih i intenzivnih osjećaja. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualni ledeni oklop, pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Što probati nešto novo i nevjerojatno intenzivno? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel dizajniran za stimulaciju klitorisa s učinkom zagrijavanja. Sve što trebate učiniti je umasirati ga i dopustiti da vas ponese strast koju će zapaliti u vašoj. Jeste li spremni doživjeti svoj najjači orgazam?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Što probati nešto novo i nevjerojatno intenzivno? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel dizajniran za stimulaciju klitorisa s učinkom hlađenja. Sve što trebate učiniti je umasirati ga i dopustiti da vas ponese strast koju izaziva u vama. Jeste li spremni doživjeti svoj najjači orgazam?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Vagina Tightener Cream 100ml

    Vagina Tightener je proizvod koji obnavlja strukturu istrošenog i deformiranog lokalnog dijela ženskog organa i omogućuje muškarcu i ženi više užitka u spolnom odnosu.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Ganjah Tingling Effect Gel 15ml

    Apsolutni užitak uz okus kanabisa! Ovaj gel se ne zove uzalud "tekući vibrator", jer može izazvati uzbudljive valove zagrijavanja, pulsiranja i vibracije duže od 30 minuta. Pogodan je za njega i nju i s njim možete uživati u bilo čemu - vođenju ljubavi, samozadovoljavanju ili čak oralnom seksu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Želite li doživjeti uzbudljivu čaroliju? Ovaj gel sa svojstvima tekućeg vibratora pružit će vašim osjetljivim područjima nevjerojatno senzualnu stimulaciju. Sadrži aktivne biljne ekstrakte iz amazonske prašume kao što su jambu ili Aloe Vera. Otkrijte novi intenzivan užitak uz miris šumskog voća.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Apsolutni užitak s okusom kokosa! Ovaj gel se ne zove uzalud "tekući vibrator", jer može izazvati uzbudljive valove zagrijavanja, pulsiranja i vibracije duže od 30 minuta. To je prikladno za njega i za nju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Tko je rekao da kako starite, vaša vagina više neće biti mlada? Lezi kao kula! Ovaj gel učinkovito vraća prirodnu vlažnost i elastičnost vagine. Vaša će vagina odjednom biti čvrsta kao djevica. Uživajte u pomlađivanju i ponovno otkrijte izgubljenu strast povezanu s vašom vitkom vaginom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinstveni gel za lakši orgazam. Učinak zadržavanja vagine kroz učvršćivanje i poboljšanje elastičnosti vagine, što rezultira povećanjem libida i većim zadovoljstvom.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Žudite li za istim iskustvom kao kad vam je to bilo prvi put? Gel Always Virgin ispunit će vaše želje. Razvijen je od prirodnih sastojaka i pridonosi željenoj snazi vagine i pojačava užitak njemu i njoj.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    Dvostruka snaga u jednoj vaginalnoj kremi! Vaš cvijet to zaslužuje, jer ga učinkovito jača i usporava njegovo starenje te mu tako jamči vječnu mladost. Sadrži kofein, ali i lipopeptide, koji potiču cirkulaciju krvi i povećavaju osjetljivost genitalija.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

    Pripremamo etiketu Želite li svom cvijetu vratiti izgubljene mlade? Isprobajte ovaj vaginalni gel za pomlađivanje jedinstvenog sastava. Sadrži rijetke i učinkovite crvene alge i druge čudesne tanine tanine koji jačaju ovo osjetljivo područje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Breast Enlargement Cream 100ml

    Povećava veličinu grudi kada se mala količina redovito nanosi na područje grudi.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Dermokozmetički gel za njegu vašeg grudi. Zahvaljujući patentiranoj kompoziciji PEARL & VOLUPLUS™, BraUP gel, koji je dodatno obogaćen ekstraktom nevena, algama i d-limonenom, učinkovito vraća ispravne konture i oblik grudi podizanjem protiv gravitacije.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma CC Fabulous Breasts Cream 60ml

    Osjećate li da svoje grudi treba malo podići i ojačati? Ova krema je bogata prirodnim sastojcima koji poboljšavaju elastičnost kože, a imaju i njegujući učinak. Dajte svojim grudima snagu, ljepši oblik i pun dojam! CC Fabulouc krema za grudi podržat će vaše prirodne obline!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma CC Bust Booster 60ml

    Osjećate li da svoje grudi treba malo podići i ojačati? Ovaj gel je bogat prirodnim sastojcima koji poboljšavaju elastičnost kože, a imaju i njegujući učinak. Dajte svojim grudima snagu, ljepši oblik i pun dojam! CC Fabulouc gel za grudi podržat će vašu prirodnu ljepotu!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Želite diverzificirati oralne igre i uživati u još većoj zabavi i užitku? Isprobajte senzualni Oral Joy Strawberry gel! Ima nevjerojatan miris jagode u koji ćete se jednostavno zaljubiti, lako se širi i povećava erotski užitak za oba partnera. Namirišite svoje omiljene oralne zabave za jagode!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus kupine će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativni sastav HotUP proizvoda za masažu 150 ml omogućuje vam da spojite prednosti tri proizvoda u jednom zahvaljujući jedinstvenom sastavu! Namijenjen je svima koji žele diverzificirati intimnu atmosferu u spavaćoj sobi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Tražite intimni lubrikant s ugodnim učinkom zagrijavanja? Muški Cobeco Warm je na bazi vode i oduševit će vas svojom nevjerojatnom sposobnošću zagrijavanja. Ovaj učinak stimulira osjetljiva područja tijela i potiče uzbuđenje. Kao takav, lubrikant se lako razmazuje i također prirodno obnavlja vlagu u tijelu. Uživajte u većoj udobnosti prilikom vođenja ljubavi i toplim seksi osjećajima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom čokolade, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj zahvaljujući laganom zagrijavanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom lizalice trešnje, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom maline, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.