×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 33 za 64 od 340 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B LOAD 500ml

    Hibridno ulje za podmazivanje mlijeka je upijajuća mješavina vode i silikona. Napunite svoje gladiole i dugotrajanskog glumca ili će se oni vratiti. Kompatibilan s kondomima i erotskim alatima od svih materijala, uključujući silikon, lateks, staklo, metal, gumu i druge. Koristite sa svestranim osobnim mazivom za sve prednosti!

    49,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Porn Sperm 125ml

    Konačno, možete nositi točno onu količinu sperme koju želite! Jao! Porm Sperm je savršeno autentičan gel koji izgleda kao prava sperma. Svidjet će vam se kod kuće, na putu, na zabavi, sami, s partnerom, a profesionalci će mu također naći primjenu.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Volite analni seks i patite od prirodnih proizvoda? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za strastvenu analnu igru. Bez okusa je, bez mirisa i 100% veganski. Uživajte u analnom seksu uz prirodni organski lubrikant Just Glide!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Pružite svojoj omiljenoj erotskoj igrački pravu njegu i služit će vam s ljubavlju dugi niz godina. Satisfyer Men Cleansing Sprey namijenjen je redovitom čišćenju, što bi trebalo biti samo po sebi za erotske igračke. Ovaj dezinfekcijski sprej sveobuhvatna je zaštita od bakterija i virusa, a njegovom uporabom izbjegavaju se neugodne infekcije i druge bolesti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Trebate li nešto od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite s radom, Pjur Aqua Panthenol će ispuniti vaše želje od očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje održava kožu na koži, a isporučeni pantenol je i dalje učinkovit, regeneriran i hidratiziran. Uživajte u svojoj boli!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Nahranite svoja stražnja vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se ispire. Sadrži pantenol koji umiruje kožu i stvara barijeru. Također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, pak, izvrsno hidratantno, a silikonsko ulje jamči nevjerojatnu glatkoću i također se brine za najugodnija iskustva koja jednostavno želite!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Rashladno mazivo idealno ne samo za korištenje u kombinaciji sa Satisfyer Men masturbatorom. Uživajte u mogućoj raznolikosti svojih erotskih igara i prepustite se fascinantnom efektu hlađenja koji otvara vrata u svijet novih i osvježavajućih osjećaja. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Organic Toy Cleaner 150ml

    Higijena je na prvom mjestu! Dajte ga svojim erotskim pomagalima i opremite se ovim praktičnim sprejom koji će osigurati da vaše igračke uvijek budu čiste, svježe i spremne za korištenje. Pravilnim čišćenjem svojih erotskih ljubimaca osigurat ćete dug život, stoga nemojte to zaboraviti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Anal Lube 100ml

    Želite li udobno uživati u svojim analnim igrama? ToyJoy analni lubrikant ne smije nedostajati u vašoj odjeći! Super je jak i kvalitetan jer u svom sastavu ima samo prvoklasne sastojke koji će vam osigurati dugotrajno podmazivanje. Njegovo pakiranje nije zastrašujuće, već naprotiv moderno kao i pristup brenda ToyJoy. Nabavite učinkovit gel i uživajte u analnim užicima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    BUTTR Fisting Butter neizostavan je za ljubitelje fistinga. Maslac za fisting iznimno je gladak, gust analni lubrikant koji olakšava penetraciju. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se možete fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Waterbased Performance Glide 3ml

    Trebate li povećati svoju održivost? Moj peruanski blagotic ginseng je ovdje da vam pomogne zadržati snijeg i postići održivost. Osam toga, bez parabena, tu je i veganska, zbog čega je potrebno označiti i utješiti intimne dijelove tijela. Uživajte u ljubavi ljubavi!

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Larger 75ml

    koji je tvoj san Je li penis veći? Ako da, onda kupite ovu kremu i vaš san će se ostvariti. Možda ćete čak vidjeti kako vam penis postaje sve veći i veći! Potrebno je samo strpljenje i svakodnevno umasiranje kreme u kožu penisa dok se krema ne upije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intome Anal Whitening Cream 30ml - SALE exp. 10/2024

    Muči li vas tamna koža oko anusa i u posljednje vrijeme ne razmišljate ni o čemu drugom osim o tome kako posvijetliti ovo mjesto? Vaš problem je skoro riješen! Ova posebna krema ima učinkovit učinak posvjetljivanja, a također njeguje kožu. Priuštite si analnu rupu na kojoj će vam svi pozavidjeti!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Ginseng Ginkgo Erotic Gel 80ml

    Just Play erotski gel na bazi vode s ekstraktima ginsenga i ginka za dodatnu biljnu masažu! Ginseng učinkovito stimulira kožu, a ginkgo također pruža stimulirajući osjećaj tijekom masaže, što može povećati užitak i uzbuđenje. Glatka tekstura jamči uzbudljivo iskustvo s partnerom. Uživajte u senzualnoj masaži kao seksi predigri.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 1000ml

    Hibridno ulje za podmazivanje mlijeka je upijajuća mješavina vode i silikona. Napunite svoje gladiole i dugotrajanskog glumca ili će se oni vratiti. Kompatibilan s kondomima i erotskim pomagalima od svih materijala, silikona, lateksa, stakla, metala, gume i dr. Koristite sa svestranim osobnim mazivom za sve prednosti!

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    Kladite se na sve na jednu kap! Ovaj gel za orgazam probudit će u vama prekrasan senzualni osjećaj i pružiti vam još intenzivnije orgazme. Perete li se, kako je to moguće? Budući da potiče cirkulaciju krvi i puno ćete lakše doći do orgazma, morate ga isprobati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Samo jedna kap po klitorisu i tlo će pasti pod vama! AquaGlide Stimulating Gel brenda Joy Division je stimulirajući gel posebno razvijen za povećanje zadovoljstva kod žena. Donosi trenutne rezultate u slično intenzivno uzbudljivim osjećajima. Na bazi je vode, ne ostavlja mrlje, nema masnoće i ima uravnotežen PH pogodan za ženske intimne zabave.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Warmink ing počastit će vas oboje! To je visokokvalitetni gel za podmazivanje na bazi vode proizveden od strane certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu i ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt zagrijavanja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    EasyGlide silikonski lubrikant. Idealno za masaže. Za razliku od lubrikanata na bazi vode, silikonski lubrikanti se ne suše brzo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutralni gel za podmazivanje prikladan ne samo za korištenje u kombinaciji s vašim omiljenim masturbatorom Satisfyer Men. Uživajte u još intenzivnijem užitku uz ovaj lubrikant koji će podržati autentičnost vaših iskustava. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Visokokvalitetni silikonski gel za podmazivanje pogodan i za intenzivan kontakt i za masažu. Ne isušuje i pruža vam dugotrajno podmazivanje. S njime na tržište dolazi certificirani njemački proizvođač, tako da možete biti sigurni u svoju zdravstvenu sigurnost.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 2ml

    Dobrodošli ekstremno zadovoljstvo! Ovaj gel je kombinacija prirodnih sastojaka, snažnog djelovanja i tri uzbudljiva učinka u jednom. Uživajte u efektu hlađenja, efektu vatrenog zagrijavanja i završnim vibracijama. Unesite novi intenzivan seksi povjetarac u svoje intimne igre i lebdite na orgazmičkom oblaku.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamijenite svoja zaštitna vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se prska. Sastav pantherola koji umire kožu i barijeru. Ovo također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, dakle, površinski hidratantna, a silikonsko ulje je bogato obojenim ljepilom, a ipak je najskuplje željezo koje je jedna jedina želja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Nešto seksi za tvoj klitoris? Da! Isprobajte Vortex gel s učinkom zagrijavanja, koji je posebno razvijen za povećanje užitka u vezi s većom osjetljivošću intimnih dijelova, povećanom željom i učestalošću orgazama. Dame, život je prekratak da ne biste uživali u najsmješnijim događajima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Niacin and Yohimbe Prostate Stimulating Gel 3ml

    Želite li izložiti stimulaciju prostate? Keep this fun Mojo gel se koristi u niacinu i johimbeu, čija kombinacija veže dotok krvi u prostatu i na taj način povećava vitalnost ovog tijela i tijela. Iskoristite svoje kolege ili sami u kombinaciji s voljenom osobom i otvorite orgazmički potencijal svoje prostate.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno ulje iz sjemenki marihuane, koje se smatra najučinkovitijim stimulansom na tržištu s najduljim djelovanjem! Samo jedna kap po klitorisu ili iza žira i odmah ćete osjetiti intenzivan i vrlo uzbudljiv oklop. Drugačije je, bolje je, jedinstveno je!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate li kompleks malih grudi i žudite za većim? Ne očajavajte i isprobajte kremu koja nakon redovitog korištenja obećava prirodno povećanje grudi. Pogodan je za sve tipove kože, a ima i njegujući učinak. Priuštite si veće grudi bez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Trebate li da više klizi i da u isto vrijeme bude potpuno siguran za vaša osjetljiva područja? Odaberite sterilni gel za podmazivanje bez masti i drugih štetnih tvari. Europharma E-Ph + je prozirne boje i apsolutno ne iritira. Uživajte u svim igrama bez brige sa sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 340 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.