×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Za osjetljivu kožu

Artikli 65 za 96 od 124 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz Orgie Bio kolekcije razmazit će vas aloe verom u čije ćete hidratantne i ljekovite učinke zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    Lubrikant za grijanje s ekstraktom cimeta brenda Intimate Earth. Prepustite se uzbudljivom zagrijavanju i ne brinite za svoje zdravlje, jer je zahvaljujući svom prirodnom sastavu ovaj proizvod pogodan i za osjetljivije osobe. Praktično pakiranje od 3 ml prikladno je ne samo za putovanja.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 3ml

    Volite miris i okus svježih jagoda. U tom slučaju će vam se svidjeti oralni seks uz ovaj lubrikant brenda Intimate Earth. Napravljena je od organske stevije i jamči vam delikatno slatki užitak koji izaziva opasno ovisnost.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zašto kupiti običan lubrikant na bazi vode kada možete odabrati Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Zahvaljujući ovim sastojcima, osigurat će vam dugotrajnu hidrataciju i umiriti kožu. Uživajte u savršenom vođenju ljubavi s vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Jedinstveno mazivo na bazi vode sa uljnim svojstvima. Vrlo skliski hidratantni gel sprječava ogrebotine i ogrebotine. Pogodan i za masažu.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Human Lube 150ml

    Tražite lubrikant koji izgleda kao da nije lubrikant? Orgie's Human Lube proziran je i ultra-gladak intimni gel koji vjerno oponaša teksturu i viskoznost seksualnih lubrikanata i sline. Sastav prirodnih ekstrakata smeđe morske trave i lavande u kombinaciji s drugim sastojcima potiče zaglađivanje kože te pomaže u ublažavanju suhoće vagine i manjih ozljeda uzrokovanih trenjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide će vam pružiti beskrajne sate predanosti i fuzije. Voljeli su ga milijuni povezanih kupaca diljem svijeta jer je kristalno čist i iznimno nježan prema osjetljivoj koži.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Antibakterijski lubrikant za analni seks. Jedini gel za podmazivanje na bazi vode s apstraktom kore guave za prirodni antibakterijski učinak. Vrhunski sastav, bez parabena s bijelim glicerinom.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    Uživajte u pravoj skliskosti, ali i opojnom okusu slane karamele uz ovaj lubrikant brenda Intimate Earth. Oralne igre dobivaju novi, slatko kremasti okus s blago slanim završetkom. Napravljena je od organske stevije i nema sumnje da ćete se u nju zaljubiti.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Uzbuđenje koje oduzima dah i ujedno potrebno podmazivanje s dodirom konoplje? Oh! Sveta Marijo da da! Ovaj gel za podmazivanje s učinkom zagrijavanja koji sadrži Cannabis Sativa bogat je esencijalnim masnim kiselinama te će vam dati vlagu na prirodan način. Holy Mary Gel ima izrazito sklizak učinak, a također pruža poticajno zagrijavanje za još veću osjetljivost vaših intimnih mjesta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Šveđanin odgovara ženama i razumije što trebaju koristiti u analnom seksu. Zadržava prirodne aktivne oblike bubrega, a zajedno pomažu iritirati i obeshrabriti. Ostavite i ponesite kvalitetan Swede gel za analnu upotrebu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    EasyGlide Sensitive toycleaner posebno je dizajniran za temeljito čišćenje i zaštitu vaših igračaka kako biste mogli bezbrižno uživati. Snažna formula je brza i učinkovita; samo poprskajte, obrišite i gotovo! Sredstvo za čišćenje igračaka ne sadrži alkohol i sigurno je za sve materijale, što ga čini prikladnim za svakodnevnu upotrebu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Swede sluša žene i razumije što im je potrebno za uživanje u analnom seksu. Sadrži prirodne aktivne tvari koje djeluju hranjivo, a ujedno pomažu u sprječavanju iritacija i nelagode. Opustite se i donesite kvalitetan Swede gel u svoj analni užitak!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant ultra je gusti prirodni lubrikant na bazi aloe, prožet organskim botaničkim ekstraktima. Formuliran korištenjem istih sastojaka kao Sliquid Organics Natural, dodajemo dvostruku količinu biljne celuloze kako bismo stvorili gust, luksuzan gel.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Volite li soundig? U tom slučaju sigurno znate da vam je potreban ovakav kvalitetan lubrikant na bazi vode. Dermatološki je ispitan, bez masnoće, bez boje i bez mirisa i okusa. Njegova praktična mlaznica omogućuje vam da ga udobno nanesete, a iritacija mokraćne cijevi bit će još ugodnija!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    EasyGlide Sensitive je posebno formuliran za osjetljivu kožu. Ovaj lubrikant ima formulu na bazi vode i dolazi u praktičnoj bočici. Povećava udobnost seksualnih aktivnosti i nadoknađuje prirodno podmazivanje tijela. Ovaj lubrikant je kompatibilan s kondomima od prirodne gume i lateksa i svim vrstama igračaka. Formula je pH-friendly, veganska i dermatološki testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Odaberite mir i okus svježih jagoda. Oralni lubrikant Brimate Intimate Earth kombinira ovo. Omogućuje ga organska hrana i pružit će vam ukusnu slatkoću koja otežava jesti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Vrhunsko medicinsko mazivo na bazi vode. Vaša koža će biti tretirana hidratantnom hijaluronskom kiselinom i regenerirajućim pantenolima. Međutim, nije vas moguće učinkovito izbrisati, jer će vas i oni izgubiti iz vida. Uživati!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate li vilinsku kožu? Da biste to učinili, potreban vam je lubrikant koji se može koristiti za njegu vaše blistave kože. Mister B LUBE Sensitive ima vlastita svojstva maziva na bazi vode i također je vrlo popularan. Ima vlastitu intenzivnu berbu i regenerirajući je spoj kao što je Aloe Vera ili vitamin E. Koristite s tikvom i dobrog okusa!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od infekcija bolesti i HPV virusa.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz kolekcije Orgie Bio razmazit će vas kamilicom u čije ćete se antibakterijsko i antiseptičko djelovanje zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Tražite li kvalitetan organski lubrikant s prirodnim sastojcima koji će razmaziti vaša intimna mjesta? Cobeco Bio Natural je upravo takav! Na bazi je vode i sastoji se od 100% prirodnih i veganskih sastojaka, koji su vrlo nježni za kožu. Lubrikant ne sadrži sintetičke mirise, boje ili arome i ima certifikat BDiH Natural Product Standard. Uživajte u njegovim hidratantnim učincima i kako prirodno obnavlja tjelesnu vlagu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Hemp Seed Erotic Gel 50ml

    Jeste li čuli za nevjerojatne hranjive učinke ulja sjemenki konoplje? Isprobajte ga i sami jer se nalazi u ovom erotskom gelu na bazi vode iz Just Playa. Uz njega možete uživati u prekrasnim opuštajućim masažama cijelog tijela, smanjiti razinu stresa i opustiti umorne i napete mišiće. Podržite svoje fizičko blagostanje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode izrađen od kvalitetnih prirodnih sastojaka. Idealan je izbor ne samo za vegane, već i za sve koji traže lubrikant bez mirisa, bojila i konzervanse. Boca i ambalaža izrađeni su od plastike koja se može reciklirati i biorazgradiva.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy All-Natural Water-Based Lubricant 59ml

    Tražite prvoklasno mazivo odličnog sastava, kvalitetnog i pouzdanog brenda? Švicarska mornarica postavlja ljestvicu jako visoko! Njihovi gelovi su ugodno skliski, imaju dugotrajan učinak i unijet će ugodu i radost u vaš ljubavni život. Zaljubite se u baršunasti osjećaj koji potpuno prirodno i lako postaje dio vaše intime.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SKYN® Oh Baby 80ml

    Povećajte svoje šanse za začeće dok uživate u ugodnom i ugodnom vođenju ljubavi s ovim lubrikantom Skyn Oh Baby! Njegov pH je posebno prilagođen reprodukciji i nudi mokar i sklizak učinak za emotivne intimne trenutke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Nourishing Sensitive Lubricant with Aloe Vera 300ml

    Waterglide nježni lubrikant na vodenoj bazi pogodan za vrlo osjetljivu kožu. Zahvaljujući svojim sastojcima, ne samo da učinkovito vlaži i čini vaš intimni kontakt ugodnijim, već i njeguje vašu kožu. Sadrži aloe veru, bistre je boje, ne ostavlja mrlje i ne lijepi se.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Coconut Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Što se vašeg zadovoljstva tiče, birajte samo proizvode koji vam se sviđaju na prvi pogled. Hoćete li biti ovaj veganski lubrikant s prekrasnim mirisom kokosa? Pogodan je za solo i par igrice, a savršen je i za oralni seks!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight HerSpot Lube Ph Balanced 100ml

    Predstavljamo pH Balanced Lube iz Fleshlight HerSpot! To je gel za podmazivanje na bazi vode koji je posebno razvijen za žene kako bi podržao njihovu prirodnu intimnu vlagu, kao i zdravlje vagine. Uživajte u strastvenim trenucima sa svojim partnerom i uzbudljivim trenucima koje imate za sebe uz ovaj gel.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate li osjetljivu kožu? U tom slučaju treba mu lubrikant koji će biti nježan prema vašoj osjetljivoj koži. Mister B LUBE Sensitive ima sva vrhunska svojstva uobičajenog lubrikanta na bazi vode i također je vrlo nježan. Ima intenzivna skliska svojstva i obogaćen je regenerirajućim sastojcima kao što su Aloe Vera ili vitamin E. Uživajte u glatkom i ugodnom iskustvu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Lub Gel Aloe 75ml

    Svaki trenutak strasti je dragocjen, a ovaj Aloe Lubricating Gel pobrinut će se da bude što ugodniji. Osvježavajuća i hidratantna svojstva Aloe vere u kombinaciji s mazivim učinkom gela čine ovaj proizvod idealnim izborom u slučaju suhoće intimnih područja. Dodajte svjež, senzualan i nježan dodir svojim uzbudljivim trenucima.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 124 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.