×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 33 za 64 od 190 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B FIST Lube 200ml

    Mister B FIRST je hibridni gel za podmazivanje, pripremljen za igre kao npr. mnogo igrača.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Personal Moisturizer 75ml

    Luksuzni dupli gel za mazanje jedne od najboljih kupki brenda nalazi se u erotskoj isporuci Lelo. Ovaj gel možete sigurno koristiti u kombinaciji s vašim dragim jerkyjem, koji je na bazi vode. U isto vrijeme vaša će koža zablistati, a koža će biti hidratizirana, svježa i meka.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers MAXILONG Gel 150ml

    Intimni gel s trenutnim učinkom povećanja penisa. Izdašan i svilenkasto gladak hidratantni gel na bazi vode koji ne ostavlja mrlje. L-arginin zahvaljujući svojim svojstvima potiče mikrocirkulaciju u koži, pojačava prokrvljenost tkiva penisa i pomaže optimalnoj apsorpciji ostalih komponenti.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Lubricating Butter Fists 500ml

    Intimni maziv maslac jedinstveno guste teksture koji će vam pomoći da poboljšate svoje osjetilno iskustvo. Pogodan je i za teže igre, kao što je fisting.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    Secret Garden gel za klitoris nezaobilazan je za žene svih dobi! Koristite ga za vlastito zadovoljstvo ili za postizanje novih visina sa svojim ljubavnikom i otkrivanje novih osjećaja.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Prolonger Gel 60ml

    Život je kratak, ali ne mora biti užitak. JO Prolonger će produžiti vašu izdržljivost i kontrolu sigurnim anesteticima. Djeluje brzo, a učinak traje dugo.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

    Ovaj gel će se svidjeti svakoj ženi na način da će je za kratko vrijeme dovesti do intenzivnog orgazma. Pobuđuje ugodan oklop, koji pojačava osjećaj zadovoljstva. Učinkovitost mu je do 45 nakon nanošenja, pa će vam njegova savršena svojstva trajati cijelu ljubav. Sastav mu je također ugodan, jer ima uravnotežen pH, visokokvalitetan je farmaceutski proizvod na bazi silikona i ne sadrži L-arginin niti hormone. Možete ga sigurno koristiti s kondomima i erotskim pomagalima koji nisu od silikona.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode osigurava iznimno dugo podmazivanje - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Elite Shiitake Glide 60ml

    Organics intimni gel jedan je od najnaprednijih ultra laganih silikonskih maziva. Napunjena je prirodnim ekstraktima shiitakea i hranjivim vitaminom E. Također je 100% veganska.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Tražite li stvarno intenzivan stimulativni lubrikant? Sensuva INSANE iznenadit će vas svojim impresivnim učincima zahvaljujući kojima ćete uživati u senzualnim i uzbudljivim iskustvima. Probajte iznutra i izvana i dotaknite nebo zvano orgazam!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Trebate li nešto od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite s radom, Pjur Aqua Panthenol će ispuniti vaše želje od očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje održava kožu na koži, a isporučeni pantenol je i dalje učinkovit, regeneriran i hidratiziran. Uživajte u svojoj boli!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kralj kvalitete kada su analne kreme u pitanju! Međutim, to nije njegova jedina prednost! Ima poseban učinak izbjeljivanja, što ga čini desnom rukom porno glumaca, pratitelja, erotskih modela ili modela za chat uživo. Ako ga redovito koristite, postići ćete impresivno izbjeljivanje anusa i ruke na srcu: nije li to baš ono što svi želimo?

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od gljivičnih infekcija i HPV virusa.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 250ml

    Mister B LOAD je fantastičan bijeli i krem lubrikant. Ponaša se tako savršeno da to neće niti osjetiti i imat ćete osjećaj kao da je lubrikant došao izravno iz vašeg vlastitog tijela.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    BUTTR Fisting Butter neizostavan je za ljubitelje fistinga. Maslac za fisting iznimno je gladak, gust analni lubrikant koji olakšava penetraciju. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se možete fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 250ml

    Ostvarite klizanje uz Liquid Silk Lube. Poznat kao savršen lubrikant za korištenje sa seksualnim igračkama, Liquid Silk je na bazi vode, nije ljepljiv i ne suši se lako. Samo malo ide jako dugo, stoga pumpajte i uživajte u svojoj ekstra skliskoj seksi sesiji.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Prirodni lubrikant s ekstraktima morskih algi marke Sliquid. Najnoviji dodatak liniji proizvoda Sliquid Organics, koji je obogaćen organskim ekstraktima morskih algi i karagenanom. To ga čini vrlo učinkovitim i čak sprječava širenje HPV-a (genitalne bradavice). Sadrži i ekstrakt morskih algi Wakame, koji je prirodni izvor vitamina A, B, C, E i pomaže u obnavljanju tkiva. Tu je i ekstrakt zelene alge Nori poznat po svom sadržaju vitamina B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Novi nježni sastav spreja za odgodu ejakulacije i produljenje spolnog odnosa. Izniman proizvod napravljen od prirodnih tvari koji ne hladi i ne sadrži lidokain, benzokain ili druge lokalne anestetike.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulirajući lubrikant na bazi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je prirodni intimni lubrikant punjen organskim biljnim ekstraktima i aktivnim sastojcima poput mentola. Dizajniran je da poveća osjetljivost i pruži vam dubok i ugodan osjećaj uzbuđenja. Isprva je blago prohladno, a na trećem se zagrije i donosi zaista vesele i intenzivne osjećaje.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Ovo jedinstveno sredstvo za dezinfekciju igračaka sastoji se od prirodnih sastojaka za čišćenje kao što su ulje čajevca, ulje lavande ili antibakterijski prirodni sastojak kore guave pod zaštitnim znakom tvrtke.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osvježavajući sprej za svu gospodu koja ima problem s prijevremenom ejakulacijom. Sadrži učinkovite anestetičke sastojke koji će vam pomoći povećati izdržljivost. Za temeljitu kontrolu vašeg penisa i bezbrižan maksimalan užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Drying Stick Kit

    Želite li da vaša nova strastvena ljepota traje što je duže moguće? Pazite na odgovarajući način! Ovi posebni štapići dizajnirani su posebno za lutke Tantaly i koriste se za upijanje vode nakon čišćenja. Svoju ljubavnicu jednostavno operete i zatim u nju ubacite ovaj štapić koji odmah upije višak vode. Zato što se najviše bakterija razmnožava u vlažnom okruženju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno ulje iz sjemenki marihuane, koje se smatra najučinkovitijim stimulansom na tržištu s najduljim djelovanjem! Samo jedna kap po klitorisu ili iza žira i odmah ćete osjetiti intenzivan i vrlo uzbudljiv oklop. Drugačije je, bolje je, jedinstveno je!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinficijens pogodan za dezinfekciju raznih površina, alata i igračaka prema kliničkim kriterijima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Volite li koktel Pinã Colada? Sada će vam se svidjeti ovaj koktel! Predstavljam vam moj "tekući vibrator" iz Orgieja koji iritira ne samo osjetljiva područja, već i okusne pupoljke. Donosi stimulirajući vibracijski učinak i ne samo da daje oralnom seksu novu razinu uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinstveni gel za lakši orgazam. Učinak zadržavanja vagine kroz učvršćivanje i poboljšanje elastičnosti vagine, što rezultira povećanjem libida i većim zadovoljstvom.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel koji produžuje duljinu kontakta. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka donosi mogućnost kontrole ejakulacije, a jamči zadovoljstvo zahvaljujući dužem kontaktu. Dodaci guarane i kofeina potiču i stimuliraju. Idealan u slučaju problema s prijevremenom ejakulacijom ili nedovoljnim vlaženjem intimnih dijelova. Srdačan je i svilenkasto gladak. Na bazi je vode, tako da ne ostavlja mrlje. Jamči optimalnu skliskost, čime se sprječava habanje i iritacija.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Ekstra snažno vibrirajuće mazivo! Ekskluzivna i pionirska formula ovog lubrikanta, koju je osmislio brend Orgie, puna je vrhunskih sastojaka i budi najtoplije osjećaje. Tajna ovog gela su aktivne biljke iz Amazone, koje su uzročnici izuzetno jakog vibriranja i efekta trnaca. Uživajte u beskrajnom uzbuđenju, nevjerojatnim orgazmima i neviđenom užitku! Pogodno za njega i nju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    Intimni lubrikant za muškarce koji pruža ugodnu udobnost i opuštanje tijekom analnog odnosa. Ima jedinstvenu sklisku teksturu obogaćenu anestetičkim sastojcima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry 10ml

    Otkrijte tajne savršenog oralnog užitka! Nanesite sjajilo na svoje usne ili usne svog ljubavnika i doživite radost davanja i primanja božanskih osjećaja oralnog užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatno zaglađivanje bez silikona, samočišćenje i mokro čišćenje. Osvajate Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 190 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.