×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osvježavajući sprej za svu gospodu koja ima problem s prijevremenom ejakulacijom. Sadrži učinkovite anestetičke sastojke koji će vam pomoći povećati izdržljivost. Za temeljitu kontrolu vašeg penisa i bezbrižan maksimalan užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno ulje iz sjemenki marihuane, koje se smatra najučinkovitijim stimulansom na tržištu s najduljim djelovanjem! Samo jedna kap po klitorisu ili iza žira i odmah ćete osjetiti intenzivan i vrlo uzbudljiv oklop. Drugačije je, bolje je, jedinstveno je!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinficijens pogodan za dezinfekciju raznih površina, alata i igračaka prema kliničkim kriterijima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Volite li koktel Pinã Colada? Sada će vam se svidjeti ovaj koktel! Predstavljam vam moj "tekući vibrator" iz Orgieja koji iritira ne samo osjetljiva područja, već i okusne pupoljke. Donosi stimulirajući vibracijski učinak i ne samo da daje oralnom seksu novu razinu uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    Intimni lubrikant za muškarce koji pruža ugodnu udobnost i opuštanje tijekom analnog odnosa. Ima jedinstvenu sklisku teksturu obogaćenu anestetičkim sastojcima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Niste sami i ima pomoći! Ovaj specijalni gel sadrži ulje klinčića koje ima ugodan učinak hlađenja i pomaže u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Također ima hranjive učinke i konačno ćete uživati u dugom seksu iz snova s njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry 10ml

    Otkrijte tajne savršenog oralnog užitka! Nanesite sjajilo na svoje usne ili usne svog ljubavnika i doživite radost davanja i primanja božanskih osjećaja oralnog užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaš obučeni krijumčar može biti trijezan i ohrabrujući! Cannabis Masturbation je krema razvijena posebno za masturbaciju jer bi poboljšala vaše iskustvo. Čudno je zagladiti, ali ipak kažemo malo, a bez mesa. Sve što trebate učiniti je umasirati malu količinu, potrošiti ih i pustiti da uzmu snijeg od kanabisa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatno zaglađivanje bez silikona, samočišćenje i mokro čišćenje. Osvajate Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealan za upotrebu u fistingu i analnoj penetraciji. Gel za šaku gušći je od standardnih lubrikanata, što čini penetraciju glatkijom. Formula na bazi vode čini ovaj proizvod prikladnim za korištenje sa silikonskim seksualnim igračkama i kondomima od lateksa. Lubrikant za šaku također se može isprati vodom. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se morate fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Vaši intimni dijelovi su malo preosjetljivi i neki lubrikant vam jednostavno ne stoji? Durex Naturals Sensitive postati idealan brend za vas! Sadrži 100% prirodne sastojke i vrlo je nježnog sastava bez bojila i mirisa. Stoga je vrlo nježan, hidratizira i istovremeno umiruje iritaciju i nelagodu zahvaljujući Aloe veri. Uživajte u ugodnom i glatkom vođenju ljubavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Želite li biti intenzivniji i praktičniji za korištenje u analgramu? Ovaj lubrikant na bazi vode je formuliran za analni dio i koristi se za kožu. Učinkovito je, tvrdo i održivo, da izazove vašu uzbudljivu štetu. Koristite u loncima s novim okusima i blagodatima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Ekskluzivna i revolucionarna formula Orgie za Europu, koja koristi vrhunske sirovine. Ovaj uzbudljivi gel s aktivnim tvarima biljaka iz Amazonije daje vibrirajući i peckajući učinak na intimna područja. Pruža nevjerojatne orgazme i neviđene osjećaje zadovoljstva.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros-Art Onagra Man Potency Cream 100ml

    Treba li vaša erekcija malo potpore i udarca? Ova krema povećava vaš seksualni potencijal, aktivira erekciju i intenzivne orgazme. Vaš seksualni život će dobiti novi zaokret, a vi ćete se oprostiti od impotencije, spolne apatije i konačno zadovoljiti ne samo partnera kako treba, već i sebe. Zato učinite nešto za sebe i svoj sretni seksualni život.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Želite li zapaliti vatru strasti, u svim okolnostima? Nekoliko traka ovog jedinstvenog Thor vatrenog gela bit će dovoljno. Nanesite ih na erogene zone i osluškujte osjećaj topline koji postupno raste i postaje uzbudljiva eksplozija osjeta!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam vaša vrhunska maziva na bazi vode i još mnogo toga! Dobra konzistencija okusa osigurava dug put i ne isušuje. Na kraju krajeva, trebate onoliko boga koliko trebate na svom tijelu. Nije bolji i idealan za igranje dildoima ili ovisnika, lako je ostati na igri, a ne na klimi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Control 7ml

    Nije važno muči li vas prijevremeni vrhunac ili samo želite duže ostati u krevetu, Bathmate Control će usporiti dolazak vašeg orgazma i pomoći vama i vašem kolegi da uživate u dužem i ugodnijem seksu od početka do kraja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Šaka Omogućit će da šake lako prodiru i vaše će tijelo biti ugodno i sigurno. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Gel za podmazivanje za korištenje s TENGA masturbatorima s rashladnim mentol učinkom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Jeste li ljubitelj ljubavnika? I imate li pravo podmazivanje? Zahvaljujući svojoj bogatoj konzistenciji, ova krema na bazi ulja iz Mistere B pomoći će vam ne samo kod fistinga, već i kod većih igračaka. Dugotrajan je, gladak i idealan za normalne i ekstremne situacije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    Proizvod nalik kremi za sve ljubitelje fistinga. Izuzetno je glatka i gusta pa vam analni prodor čini lakšim i ugodnijim. Ujedno je vrlo nježan prema koži, obećava dugotrajnu učinkovitost i ne sadrži parfeme. Veliki paket je super praktičan i možete se usredotočiti samo na užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Ekstra jak sprej za sve koji pate od preranog klimaksa! Ima blagi anestetički učinak koji stvarno učinkovito pomaže odgoditi ejakulaciju, koja se često događa prije nego što je poželjna. Korištenje spreja je vrlo jednostavno, a vođenje ljubavi je duže i bolje. Pa što još čekati?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Povjerite svoje zadovoljstvo ovom učinkovitom rješenju, koje je izravno napunjeno prirodnim sastojcima i temelji se na tradicionalnoj kineskoj medicini. Dugotrajna uzbudljiva erotska iskustva sada su vam nadohvat ruke, stoga se prepustite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut 10ml

    Otvorite potajno korisne oralne pogodnosti! Nanesite na svoje kože svog ljubavnika i uživajte u radosti davanja i primanja božanskih beneficija siročadi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Potaknite se ovim gelom od ulja konoplje. To će se svidjeti njemu i njoj, a mala kap će biti dovoljna da u vama izazove ugodan oklop, toplinu, hlađenje i puno drugih beskrajno ugodnih osjećaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Gold Edition 50ml

    Ova taurinska krema će čuti želje većeg penisa! Prepustite se ovom zlatnom izdanju, volite miris drveta, ali i biljna ulja koja će razmaziti vašu kožu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Renewal Powder Brush

    Kako bi riješio problem neravnomjernog nanošenja pudera koji utječe na život lutke, Tantaly je izradio Renewal Powder Brush s mekim i pahuljastim čekinjama i jedinstvenim dizajnom oblika koji osigurava jednostavno i ravnomjerno nanošenje. Neka vaša lutka uvijek izgleda najbolje i odaje prirodan, nježan i prekrasan sjaj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Odaberite mir i okus svježih jagoda. Oralni lubrikant Brimate Intimate Earth kombinira ovo. Omogućuje ga organska hrana i pružit će vam ukusnu slatkoću koja otežava jesti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Želite li ugodnije uživati u svojim omiljenim analnim igrama? Mojo Anal Relaxing je gel s dodatkom ulja klinčića, zahvaljujući kojem možete uživati u maksimalnoj udobnosti i užitku bez utrnulosti, što bi vas jednostavno lišilo svih iskustava. Opustite se i dopustite da vas ponese analna strast.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant ultra je gusti prirodni lubrikant na bazi aloe, prožet organskim botaničkim ekstraktima. Formuliran korištenjem istih sastojaka kao Sliquid Organics Natural, dodajemo dvostruku količinu biljne celuloze kako bismo stvorili gust, luksuzan gel.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.