×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 65 za 88 od 88 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pharmquests Numbing Lubricant 100ml

    Želite li to manje osjećati? Glavna značajka ovog lubrikanta je otupljivanje. Sastav mu je na bazi vode pa ga možete kombinirati s kondomima i igračkama. Praktična bočica jamči praktično doziranje, a dermatološki testovi koje je gel prošao obećavaju potpunu sigurnost tijekom korištenja.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 50ml

    Vrhunski hibridni lubrikant kombinira svilenkasta skliska svojstva silikonskih gelova i lako uklanjanje ostataka gela, po uzoru na maziva na bazi vode. Uživajte u vođenju ljubavi s gelom koji ima nevjerojatno dugotrajno djelovanje, a ujedno je prirodan i ugodan za tijelo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Vanilla 50ml

    Kvalitetan lubrikant za sve koji svoje igre žele pomirisati seksi mirisom vanilije. Ne samo da će vam osigurati prekrasno klizanje, već će zadovoljiti i vaše nepce. Glatka je, dugotrajna i ne sadrži parabene, ftalate, gluten i šećer. Odobren je od strane liječnika i u skladu je sa strogim EU propisima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaše igračke izrađene od realističnog TPE materijala zahtijevaju posebnu njegu ili će uskoro izgubiti na kvaliteti! Pobrinite se za njih ovim puderom koji će vam pomoći da im produžite život. Shots Rejuvenation Powder vraća izvornu strukturu materijala, samo malo pospite igračku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Želite li svojim igračkama od TPE i TPR materijala pružiti najbolju njegu? Upoznajte ih s ovim puderom koji će vam pomoći da očuvate njihovu prirodnu teksturu. Zahvaljujući bočici s okrenutim poklopcem s rupama, puder se lako nanosi, au samopodmazujućim igračkama također vraća tu funkciju. Pazite na svoje igračke za seks kao što se one brinu o vama!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Ovaj topli gel Heat Wave iz Just Playa doista će vas zagrijati. Sadrži glicerin koji veže vodu i u kombinaciji s kontaktom koža na kožu donijet će vam prekrasne tople osjećaje tijekom masaže. Uljepšajte ih nježnim disanjem na kožu i uživajte u dugotrajnim i ugodnim iskustvima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Female Orgasma Cream 30ml

    Jeste li znali da vaši orgazmi mogu biti još intenzivniji? Sve što trebate učiniti je pozvati im ovaj jedinstveni gel koji će vam pružiti uzbudljiv osjećaj trnaca i toplinu kojoj nećete moći odoljeti. Njegov sastav se temelji na prirodnim sastojcima i s njim ćete doživjeti toliko toga da ćete se uskoro vratiti u našu e-trgovinu po još jedno pakiranje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma G-Power Orgasm Creme 30ml

    G Power Cream jedinstvena je hranjiva krema za područje klitorisa. Koža na tim osjetljivim područjima postat će još osjetljivija, a svaka stimulacija još intenzivnija. Nježno masirajte, a zatim podlegnite, bit će super ukusno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Jeste li vi i vaš Main Squeeze nerazdvojni par? S ovim lubrikantom bit ćete savršeni trojac! Opremljen je preciznom mlaznicom koja je posebno dizajnirana za vlaženje unutrašnjosti masturbatora, i to ne samo onom iz Doc Johnsona, slagat će se sa svim igračkama!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • alkoCLEAN Alcohol Pads Sterile 100pcs

    Jastučići gaze navlaženi alkoholom za pouzdanu dezinfekciju malih površina. Izrađene su od netkanog materijala impregniranog izopropilnim alkoholom (70%). Vrećice možete zgodno odvojiti jednu od druge, a zahvaljujući njihovoj maloj i kompaktnoj veličini, uvijek ih možete imati sa sobom, jer postoje igre i trenuci koji nužno zahtijevaju takvu dezinfekciju.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 100ml

    Za brzo i jednostavno podmazivanje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Special Cleaner 200ml

    I posebne igračke trebaju posebno održavanje! Ovaj sprej za čišćenje prikladan je za alate i pribor od lateksa, gume ili PVC-a ili plastike. Posebno je učinkovit na bjelančevine, a njegova primjena je više nego jednostavna.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Hole Anal Repair Water Based Relax with Hyaluron 30ml

    Black Hole, bez sumnje najbolja, dilatirajuća i opuštajuća opcija je tu. Posebno dizajniran za prakticiranje analnih seksualnih odnosa, kao lubrikant za dilataciju par excellence. To je vrlo kvalitetan analni lubrikant koji se preporučuje onima koji se žele početi baviti analnim seksom tako i iskusnim korisnicima. Mnogi su parovi znatiželjni, ali mnogi se ne usude probati... Ideja da može uzrokovati bol često je razlog da se zbog straha zanemari. praksa, kao jedna od najugodnijih.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Feel Banana Water Based Lubricant 60ml

    Volite li slatko voće? Luxuria Feel kolekcija mazivih gelova na bazi vode sadrži prirodne mirise i donosi maksimalnu udobnost prilikom vođenja ljubavi ili masaže. Gelovi su posebno razvijeni kako bi savršeno hidratizirali i učinili da vaše igre mirišu senzualno. Uživajte u erotici s notom voća!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prowler RED Relax 50ml

    Želite li još više uživati u ugodnim analnim iskustvima? Opremite ih ovim jedinstvenim gelom na bazi vode s laganim učinkom hlađenja koji će vas maksimalno opustiti i povećati vaš užitak.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control Lub Gel Infinity 75ml - SALE exp. 04/2024

    Ispunite svoje intimne trenutke udobnošću i praktičnošću s ovim dugotrajnim lubrikantnim gelom na bazi silikona. Ponosi se svojim talijanskim podrijetlom koje jamči pouzdanost i kvalitetu. Vrlo je senzualan na dodir, ugodno topao i olakšat će vaginalnu i analnu penetraciju. Uživajte u glatkijim i intenzivnijim iskustvima.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Just Play Water Melon Erotic Gel 80ml

    Just Play erotski gel na bazi vode s voćnim i svježim mirisom dinje, koji stimulira osjetila i izaziva ugodno raspoloženje! Idealan je za stimulirajuću masažu cijelog tijela, što može rezultirati najboljom predigrom ikada. Gel za masažu je vrlo sklizak i učinkovit - mala količina jamči dugotrajan i skliski užitak.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Classic Silicone Bodyglide 30ml

    Lubrikant na bazi silikona s jedinstvenom formulacijom u pouzdanoj 100% EROS vrhunskoj silikonskoj kvaliteti. Jamči apsolutni užitak klizanja i iznimno dugotrajno podmazivanje bez isušivanja. Jednostavno nanesite na željene dijelove tijela.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Toy Cleaning Wipes 25 pack

    Ove maramice čiste vaše seksualne igračke za tren oka! Jednostavno obrišite igračku tako da je sljedeći put možete ponovno koristiti na siguran i higijenski način. Ne bacajte maramice u WC školjku.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml

    Ova jedinstvena kombinacija sastojaka djeluje uzbudljivo, stimulirajuće i tako potiče seksualnu maštu.

    17,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

  • Amor de:lay Forte Spray 20ml - SALE exp. 03/2024

    To vam se često događa – jednostavno to učinite prerano, osjećate se malo neugodno, a partner je razočaran. Pa kako možeš pomoći kad je tako seksi i jednostavno ne može podnijeti? Ne objesite glavu, niste sami i znamo što ćemo s tim! Amor De-Lay Forte je sprej koji će biti vaše tajno oružje, 2 do 4 prskanja penisa malo će smanjiti osjetljivost i moći ćete udarati u njega dok mu oči ne iskoče iz duplji!

    14,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Me You Us Alpha Delay Gel Transparent 50ml

    S ovim gelom odgodit ćete ejakulaciju i moći ćete dulje igrati na znanje! Linx Alpha gel ima nježan anestetički učinak koji vam daje priliku da uživate u svom vrhuncu kasnije nego inače. Nanesite malu količinu na penis i uživajte u njegovoj ugodnoj strukturi s prirodnim ekstraktima.

    11,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

  • Slippery When Wet Aloe Vera 300ml - SALE exp. 03/2024

    Trebate dodatnu hidrataciju? Odaberite ovaj veganski lubrikant vrhunske kvalitete i nećete požaliti! Bez obzira na mjesto, pruža dugotrajno podmazivanje i pogodan je za analnu i vaginalnu primjenu. Slagat će se s kondomima od lateksa i igračkama za seks.

    30,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Slippery When Wet Ultimate Glide 300ml - SALE exp. 03/2024

    Trebate dodatnu hidrataciju? Odaberite ovaj veganski lubrikant vrhunske kvalitete i nećete požaliti! Bez obzira na mjesto, pruža dugotrajno podmazivanje i pogodan je za analnu i vaginalnu primjenu. Slagat će se s kondomima od lateksa i igračkama za seks.

    30,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 65 za 88 od 88 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.