×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 97 za 128 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz kolekcije Orgie Bio razmazit će vas kamilicom u čije ćete se antibakterijsko i antiseptičko djelovanje zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam sva vrhunska svojstva lubrikanta na bazi vode i još mnogo toga! Zbog guste konzistencije zaista dugo traje i ne isušuje se. Ostat će na vašem tijelu i igračkama koliko god vam je potrebno. Ne lijepi se i idealan je za igranje dildoima ili pribadačama, jer jednostavno ostaje na igrački i ne klizi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Stimulation Spray Arnica & Clove 30ml

    Želite li svom penisu dati malo više zadovoljstva? Nema problema, isprobajte ovaj stimulirajući gel s arnikom i klinčićima koji samo trebate poprskati po penisu i onda uživati u svježem i mravljem osjećaju. Sprej podržava cirkulaciju krvi, a istovremeno brine o koži. Dopustite da vas ponese intenzivno uzbuđenje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Znate li uvertiru učiniti još senzualnijom? Nanesite kap Lady Gela na njezin klitoris, umasirajte i povećajte njezinu želju i seksualni užitak. Ovaj gel obogaćen L-argininom stimulira protok krvi u ženskim spolnim organima i donosi češće i intenzivnije orgazme. Uživajte u uzbudljivom smrzavanju koje će vas iznenaditi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Što probati nešto novo i nevjerojatno intenzivno? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel dizajniran za stimulaciju klitorisa s učinkom zagrijavanja. Sve što trebate učiniti je umasirati ga i dopustiti da vas ponese strast koju će zapaliti u vašoj. Jeste li spremni doživjeti svoj najjači orgazam?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Što probati nešto novo i nevjerojatno intenzivno? Spark Clitoral Gel je vrhunski gel dizajniran za stimulaciju klitorisa s učinkom hlađenja. Sve što trebate učiniti je umasirati ga i dopustiti da vas ponese strast koju izaziva u vama. Jeste li spremni doživjeti svoj najjači orgazam?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prowler RED Delay 15ml

    Pripremamo etiketu Je li preuranjeni vrhunac vaša najveća trauma? Ovaj sprej pomoći će vam da ga se riješite! Učinkovito odgađa orgazam jer ima blagi učinak hlađenja i nanosi se na najosjetljivije dijelove penisa. Povećajte svoje performanse i uživajte u senzacionalnom užitku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy All-Natural Water-Based Lubricant 59ml

    Tražite prvoklasno mazivo odličnog sastava, kvalitetnog i pouzdanog brenda? Švicarska mornarica postavlja ljestvicu jako visoko! Njihovi gelovi su ugodno skliski, imaju dugotrajan učinak i unijet će ugodu i radost u vaš ljubavni život. Zaljubite se u baršunasti osjećaj koji potpuno prirodno i lako postaje dio vaše intime.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Tražite li gel koji će vaše analne seanse učiniti još ugodnijim? Nexus Relax analni gel je prekrasno gust i ima ugodan učinak hlađenja. Njegova veganska formula sadrži prvoklasne sastojke uključujući prirodne ekstrakte. Dopustite mu da nahrani vašu kožu dok vaše omiljene analne igre čini ugodnijim.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SKYN® Oh Baby 80ml

    Povećajte svoje šanse za začeće dok uživate u ugodnom i ugodnom vođenju ljubavi s ovim lubrikantom Skyn Oh Baby! Njegov pH je posebno prilagođen reprodukciji i nudi mokar i sklizak učinak za emotivne intimne trenutke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Coconut Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Što se vašeg zadovoljstva tiče, birajte samo proizvode koji vam se sviđaju na prvi pogled. Hoćete li biti ovaj veganski lubrikant s prekrasnim mirisom kokosa? Pogodan je za solo i par igrice, a savršen je i za oralni seks!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Pina Colada 60ml

    Lubrikant na vodenoj bazi sa ukusnom aromom koja podsjeća na koktel Pina Colada! Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršenim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cocktails Cosmopolitan 60ml

    Lubrikant na bazi vode s ukusnom aromom koja podsjeća na Cosmopolitan koktel! Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršenim okusom bez dodanog šećera i umjetnih sladila. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Feminine Moisturizer 75ml

    Intimina Feminine Moisturizer otopina je na bazi vode obogaćena aloe verom koja nadopunjuje prirodnu vlažnost vašeg tijela. Bez glicerina, bez parabena i usklađena s prirodnim pH vašeg tijela, ova formula topiva u vodi ne ostavlja mrlje, nije masna i nije ljepljiva. Kažemo da ga koristite velikodušno i često!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate li osjetljivu kožu? U tom slučaju treba mu lubrikant koji će biti nježan prema vašoj osjetljivoj koži. Mister B LUBE Sensitive ima sva vrhunska svojstva uobičajenog lubrikanta na bazi vode i također je vrlo nježan. Ima intenzivna skliska svojstva i obogaćen je regenerirajućim sastojcima kao što su Aloe Vera ili vitamin E. Uživajte u glatkom i ugodnom iskustvu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros 2in1 #anal #delay Lubricant 100ml

    Tražite lubrikant za vrhunski analni užitak? Zadovoljstvo nam je predstaviti ovo 2-u-1 lubrikant vrhunske kvalitete. Osmišljen je da smanji nelagodu tijekom analnog seksa pružajući nježan umrtvljujući učinak uz maksimalno podmazivanje. Njegov dugotrajni sastav je na bazi vode, nije ljepljiv, nemastan te ćete uz njega uživati u neprekidnom užitku koliko god želite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Vaše erotske igračke zahtijevaju posebnu njegu, zato ih počastite! Cobeco Bio Organic Toycleaner je posebno razvijen za čišćenje intimnih pomagala i sadrži više od 97% prirodnih sastojaka. Kao rezultat, vašim pomagačima ne samo da osigurava temeljito čišćenje, već i održava njihovu kvalitetu. Igrajte higijenski!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Sex on the Beach 60ml

    Lubrikant na vodenoj bazi slasne arome koja podsjeća na koktel Sex on the Beach! Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršenim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Sterile Lubricant Sachets 10x3g

    Medicinski sterilni lubrikant koji je dizajniran da bude potpuno siguran i da vaše igračke budu higijenskije. Proziran je i gust, ima dugotrajan učinak i lako se unosi. Idealan je za analnu ili uretralnu upotrebu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amoréane Tightening Gel 30ml

    Vaši vaginalni mišići više nisu jaki kao prije i pitate se što učiniti? Niste sami, mnoge žene pate od ovog problema. Rješenje može biti ovaj gel s učvršćujućim učinkom koji će vam dati učinak privremene čvrstoće i zahvaljujući njemu postići ćete veću osjetljivost tijekom vođenja ljubavi. Nanesite 5-10 prije planirane seksualne aktivnosti i uživajte u svakom uzbudljivom osjećaju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Mojito 60ml

    Lubrikant na vodenoj bazi sa ukusnom aromom koja podsjeća na Mojito koktel! Iznenadit će vas svojom glatkoćom, dugotrajnim djelovanjem i savršenim okusom bez dodanog šećera i umjetnih zaslađivača. Kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pharma Erection Cream 50ml

    Trebate malu pomoć s erekcijom? Ova krema je na bazi prirodnih biljnih ekstrakata i ima hranjivi učinak. Pomoći će vam kod erekcije i performansi, a pritom će se pobrinuti za elastičnost erekcije. Vaša erekcija nikad nije bila jača!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Natural Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Koristite li luksuzne proizvode za kožu, ali kada su lubrikanti u pitanju, birate li one najjeftinije? Vrijeme je da to promijenite i brinete o svojim intimnim mjestima onako kako zaslužuju! Pružite im kvalitetnu njegu i pokažite im važnost.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma 2seduce Anal Relax Lubricant 50ml

    Super ugodan gel za podmazivanje anusa na bazi vode s blagim učinkom hlađenja. Pružit će vam maksimalnu relaksaciju, ali i zadovoljstvo jer sadrži hranjive sastojke koji savršeno nadomještaju prirodnu vlažnost. Gel je prekrasno gust i ima super sklisku teksturu, tako da je udobnost tijekom penetracije zajamčena!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Silicone-Based Lubricant 100ml

    Ne želite riskirati? Odaberete li ovaj lubrikantni gel na bazi silikona, odabirete godine dokazane kvalitete u seksi bočici nalik na penis. Ima izuzetno dugotrajne učinke, pruža vam prekrasnu glatkoću i ne isušuje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuei Inlube Marshmallow 100ml

    Trljaš li se malo? Možete ga završiti vrlo jednostavno i udobno! Opremite se ovim gelom prekrasne mirisne teksture za bolje klizanje. Ima svilenkast osjećaj i ekskluzivnu formulu koja ga čini nevjerojatno dugotrajnim. Uživajte u vođenju ljubavi punoj opojnih blagodati.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Water-Silicone Based with Panthenol Lubricant 100ml

    Ugodan i siguran lubrikant, s kojim će sve biti još ugodnije i sigurnije. Njegova silikonsko-vodena baza s pantenolom pruža dugotrajne učinke bez isušivanja. S njim ostvarite sve svoje uzbudljive snove.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Prolong for Men Spray 50ml

    Želite dulje uživati u ljubavnim trenucima, a da pritom ne izgubite ni malo osjećajnosti? Isprobajte ovaj sprej za njegu za dugotrajan i intenzivan užitak tijekom ljubavnih igara. Vrlo je nježan prema koži, a njegovi učinci vidljivi su ubrzo nakon nanošenja.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Gentle Toy Cleaner 115ml

    Počastite svoje seksualne igračke najboljim! Ovaj Shunga sprej za čišćenje bit će vaš najbolji saveznik u zaštiti njihovog izgleda i očuvanju njihove dugovječnosti. Učinkovito čisti vaš intimni pribor od ostataka lubrikanta i drugih nečistoća. Njegova nježna formula sigurna je i za najosjetljivije materijale kao i za vašu kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pharma Delay Spray 20ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Niste sami u ovome i ne morate se brinuti da ćete zauvijek ovako mlatiti! Isprobajte ovaj koji sprej koji će vam pomoći odgoditi orgazam s blagim učinkom hlađenja. Doprinosi duljem djelovanju i povećava seksualni užitak. Preuzmite kontrolu nad svojim uzbuđenjem jednom zauvijek!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eromed Libi Spray 50ml

    Nemate želju za krupnim planom? Loša sjećanja na prošli put? Promijeni to! Dopustite da vas dovedu do orgazama kakve još niste doživjeli! Pustite frajeru da vas odvede na sam vrh ženskog užitka! Upamtite da o vašem libidu ovisi mnogo više nego što mislite! Dobrobit, raspoloženje, a time i životni i profesionalni uspjesi ovise o vašem libidu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Intimate Accessory Cleaner 75ml

    Ovo sredstvo za čišćenje intimnog pribora je sprej bez alkohola za intimne proizvode kao što su Kegelove vježbe. Uklanja površinske nečistoće u samo 5 sekundi, omogućujući vam da uživate u svojim intimnim predmetima s potpunim povjerenjem i udobnošću. Samo poprskajte površinu proizvoda i ostavite 5 sekundi. Zatim dobro isperite vodom i obrišite krpom koja ne ostavlja dlačice ili ručnikom.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.