×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 97 za 128 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 150ml

    Black Hole, nedvojbeno najbolja opcija, dilatator i relaksator, posebno je dizajniran za prakticiranje analnog seksa, budući da je dilator lubrikant par excellence. To je vrlo kvalitetan analni lubrikant koji se preporučuje kako za sve one koji se žele početi baviti analnim seksom tako i za iskusne korisnike. Mnogi su parovi znatiželjni, ali mnogi se ne usuđuju probati… Ideja da može uzrokovati bol tjera ih da zanemare mnogo puta jer je praktična, jer je jedna od najugodnijih.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua Dildo Pack 175ml

    Vrhunska kvaliteta u originalnom pakiranju! Stavite svoje erotske igre u ruke maziva s prvoklasnim svojstvima, jedinstvenim receptom i vodenom bazom. Dugotrajna svojstva podmazivanja i lako pranje su zajamčeni! Stoga se veselite i ostavite ovu seksi bočicu postavljenu na noćnom ormariću uvijek pri ruci.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel White Chocolate 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus bijele čokolade i njome pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Vodite ljubav, masirajte, uzbuđujte, činite to lijepo, dugo, ugodno i mirisno. Ovaj silikonski gel za podmazivanje s mirisom Pina Colady mirisat će vaše erotske trenutke na nježan i ukusan način. Njegov učinak je dugotrajan, kamo će onda ići vaš strastveni put do nezaboravnog orgazma?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Kronos Retardant Spray Desensitizing Effect 20ml

    Muči li vas pretjerana preosjetljivost penisa, a uz to i nepoželjna prerana ejakulacija? Luxuria Kronos sprej je tu da vam pomogne riješiti ovu neugodnost. Ublažava osjetljivost i time produljuje intimni odnos, a zahvaljujući sadržanoj Aloe Veri također donosi vlagu i udobnost. Ljubav konačno u nedogled!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Fresh Watermelon 300ml

    Gel za podmazivanje s aromatičnim mirisom dinje dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige i neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Vanilla Icecream 300ml

    Gel za podmazivanje s afrodizijačkim mirisom vanilije dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige i neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MY.SIZE Lube Me Natural 100ml

    Tražite li kvalitetan i dugotrajan gel za podmazivanje na bazi vode? MY.SIZE Svidjet će vam se Lubricate po prvi put! Možete ga koristiti s kondomima i erotskim igračkama. Stoga ispunite svoje potrebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Bubblegum 35ml

    Vodite ljubav, masirajte, uzbuđujte, činite to lijepo, ugodno i mirisno. Ovaj silikonski gel za podmazivanje sa slatkim mirisom žvakaće gume mirisat će vaše erotske trenutke na nježan i ukusan način. Njegov učinak je dugotrajan, kamo će onda ići vaš strastveni put do nezaboravnog orgazma?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom maline, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Hot Chocolate 300ml

    Gel za podmazivanje sa zadivljujućim mirisom tople čokolade dat će vašim igrama dašak senzualnosti. Bezbojan je i osigurava dugotrajno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gelove za podmazivanje možete uživati u senzualnom užitku bez rizika, brige ili neugodnosti. Ne sadrže sastojke koji bi mogli oštetiti lateks i kompatibilni su s kondomima i erotskim igračkama, a idealni su i za oralni seks.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Frenchkiss Strawberry 75ml

    Grešno ukusan okus lubrikanta Frenchkiss čini oralne igre još zabavnijima i uzbudljivijima za vas. Doživite francusku ljubavnu igru kao nikada prije. Vaš vas partner neće htjeti prestati razmaziti ustima i jezikom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode izrađen od kvalitetnih prirodnih sastojaka. Idealan je izbor ne samo za vegane, već i za sve koji traže lubrikant bez mirisa, bojila i konzervanse. Boca i ambalaža izrađeni su od plastike koja se može reciklirati i biorazgradiva.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide Nourishing Sensitive Lubricant with Aloe Vera 300ml

    Waterglide nježni lubrikant na vodenoj bazi pogodan za vrlo osjetljivu kožu. Zahvaljujući svojim sastojcima, ne samo da učinkovito vlaži i čini vaš intimni kontakt ugodnijim, već i njeguje vašu kožu. Sadrži aloe veru, bistre je boje, ne ostavlja mrlje i ne lijepi se.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight HerSpot Lube Ph Balanced 100ml

    Predstavljamo pH Balanced Lube iz Fleshlight HerSpot! To je gel za podmazivanje na bazi vode koji je posebno razvijen za žene kako bi podržao njihovu prirodnu intimnu vlagu, kao i zdravlje vagine. Uživajte u strastvenim trenucima sa svojim partnerom i uzbudljivim trenucima koje imate za sebe uz ovaj gel.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Lube Tube Cocktail Sex On The Beach 100ml

    Zamislite senzualnu aromu ukusnog koktela Sex On The Beach, a onda zamislite da upravo tako može mirisati vaš seks ili trenuci samozaljubljenosti? Ako ste potpuno opijeni ovom idejom, jasno je da vam treba ovaj intimni gel na bazi vode s okusom i mirisom Sex On The Beach!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Frenchkiss Rasperry 75ml

    Grešno ukusan okus lubrikanta Frenchkiss čini oralne igre još zabavnijima i uzbudljivijima za vas. Doživite francusku ljubavnu igru kao nikada prije. Vaš partner neće htjeti prestati razmaziti ustima i jezikom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight HerSpot Lube Sensitive 100ml

    Predstavljamo Sentisive Lube iz Fleshlight HerSpot! Riječ je o gelu za podmazivanje na bazi vode koji je posebno razvijen za najosjetljivije dame i djevojke. Ugodno je glatka i prekrasno klizi. Sadrži puno vitamina i prirodnih ekstrakata cvijeća. Uživajte u strastvenim trenucima sa svojim partnerom i uzbudljivim trenucima koje imate za sebe.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 100ml

    Anal Lube Water Based je gel za podmazivanje popularnog brenda Cobeco Pharma koji je na bazi vode i prvenstveno je namijenjen za mazanje tijekom analnog prodora. Ima visoko hidratantno djelovanje, što osigurava udobnost i prirodnu vlažnost tijela, pa će vaš kontakt biti puno intenzivniji. Donijet će zadovoljstvo oba partnera!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RUF Retard 907 Intimate Spray for Men 25ml

    Sprej za sve muškarce koji izgube nadu da mogu u potpunosti i dugoročno zadovoljiti svoje partnerice. Ruf Retart 907 proizveden u Francuskoj lagano je utrnuo penis, odgađajući tako vrhunac i produžavajući ljubav. Doživite čaroliju beskrajne strasti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Lube Tube Cocktail Strawberry Mojito 100ml

    Zamislite senzualnu aromu slasnog mojita od jagode, a zatim zamislite da upravo tako može mirisati vaš seks ili trenuci samozaljubljenosti? Ako vas je ideja potpuno opila, onda je jasno da vam treba ovaj intimni gel na bazi vode s okusom i mirisom mojita od jagode!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Kiss Clitoris Gel 30ml

    Teško postižete orgazam i to vam polako, ali sigurno počinje smetati? Ovaj gel će u vama ponovno probuditi davno ugašenu strast! Sadrži posebne sastojke koji podupiru osjetljivost klitorisa i time donose ispunjeniji seksualni život. Isprobajte dok vozite solo ili s partnerom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 250ml

    Za brzo i jednostavno podmazivanje!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Aqua Comfort Anal Lubricant 60ml

    Ovaj Šveđanin analni lubrikant jamči vrhunski i jedinstven sastav na bazi vode. Uz njega ćete uživati u dugotrajnom i ugodnom podmazivanju koje je apsolutno neophodno za svaku analnu igru. Prepustite se svojoj strasti i pravom gelu za vaša stražnja vrata!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Chocolate Body Paint 20ml

    Najslađe riječi ljubavi dolaze iz mirisa tople čokolade! Zapišite uzbudljiva pitanja i pripremite se za seksi odgovore. Slikanje i pisanje po tijelu postat će vaša omiljena zabava ako se poslužite ovom ukusnom čokoladom. Uživajte u poljupcima i dodirima i uključite svih pet osjetila!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Toycleaner 100ml

    Želite li produljiti život svojim omiljenim ne samo Mysta igračkama i počastiti ih higijenskom čistoćom? Ovo dezinfekcijsko sredstvo bez alkohola brzo i učinkovito čisti i oslobađa igračke od bakterija, plijesni i virusa, uključujući HIV i HBV. Prikladno za alate od silikona, plastike, lateksa i metala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Lube Tube Cocktail Pina Colada 100ml

    Zamislite senzualnu aromu ukusnog Pina Colada koktela, a zatim zamislite da upravo tako može mirisati vaš seks ili trenuci samozaljubljenosti? Ako ste potpuno opijeni tom idejom, onda je jasno da vam treba ovaj intimni gel na bazi vode s okusom i mirisom Pina Colade!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elbow Grease H2O Maxxx Gel 24ml

    Želite nešto više od lubrikanta? Trenutno gledate zvijezdu među lubrikantima! Maxxx H2O ima prirodnu, senzualnu i dugotrajnu formulu na bazi vode. Mekan je i ugodan na dodir, a djelovanje mu se lako može usporediti s djelovanjem silikonskih lubrikanata. Brzo se ispire vodom i brzo postaje vaš najbolji partner. Kladite se na kvalitetu i želite najbolje za sebe!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Pussy Licker Strawberry 57ml

    Kako bi predigra bila još vruća, Doc Johnson je stvorio Pussy Licker, poseban gel koji će vaše iskustvo jedenja maca učiniti što ugodnijim. Vaš entuzijazam će je napaliti i otjerati. Može se koristiti i kao lubrikant.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amoréane Lubricant Warming Effect 50ml

    Zamislite da bi vaši ljubavni susreti mogli biti još intenzivniji. bi li ti se svidjelo To nije nimalo teško postići, samo uz pomoć ovog lubrikantnog gela s posebnim učincima. Ne samo da će pospješiti vaginalnu vlažnost i ublažiti bilo kakvu nelagodu, već će dodati i uzbudljiv učinak zagrijavanja. Tada će biti dovoljno samo lagano puhnuti na mjesto nanesenog gela i temperatura će početi senzualno rasti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RUF Sex Control Delay Gel 30ml

    Što ako je vaša ejakulacija došla kada ste to željeli, a ne prije? Vaš bi seksualni život tada dobio novi zaokret i vaša bi veza bila prekrivena krinkom zadovoljstva i harmonije. A kako to postići? Na primjer, s ovim posebnim osvježavajućim gelom za odgađanje vrhunca. Sadrži prirodne sastojke s rashlađujućim i umirujućim svojstvima poput Brahmi ulja ili eteričnog ulja paprene metvice. Osjećaj svježine smanjit će vašu osjetljivost, a ekstrakti suncokretovog ulja ili aloe vere njegovat će vašu kožu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Body Lube Silicone Based 50ml

    Tražite li intimni lubrikant koji će vam pružiti dugotrajne hidratantne učinke? Cobeco Body Lube Silicone je intimni lubrikant na bazi silikona s vrlo hidratantnim i skliskim učinkom. Osim toga, njegova svilenkasto mekana tekstura ugodno stimulira osjetila. Ovaj lubrikant nadoknađuje prirodnu vlažnost tijela, pa ćete tijekom spolnog odnosa doživjeti veću udobnost. Uživajte u dugotrajnim efektima zahvaljujući silikonskoj bazi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.