×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti

Artikli 129 za 160 od 347 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Želite li zapaliti vatru strasti, u svim okolnostima? Nekoliko traka ovog jedinstvenog Thor vatrenog gela bit će dovoljno. Nanesite ih na erogene zone i osluškujte osjećaj topline koji postupno raste i postaje uzbudljiva eksplozija osjeta!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema brenda intt koja će vam pomoći da ujednačite razlike u tonovima kože ne samo na osjetljivim područjima. Pogodan je za nanošenje na kožu pazuha, prepona, ali i po cijelom tijelu. Njegova ekskluzivna receptura jamči brz i dugotrajan učinak, zahvaljujući kojem će koža biti blistava, šarmantna i jarkih boja te prije svega ujednačena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam vaša vrhunska maziva na bazi vode i još mnogo toga! Dobra konzistencija okusa osigurava dug put i ne isušuje. Na kraju krajeva, trebate onoliko boga koliko trebate na svom tijelu. Nije bolji i idealan za igranje dildoima ili ovisnika, lako je ostati na igri, a ne na klimi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu XXL Cream Ginko & Ginseng & Japanese Mint 50ml

    Mislite li često da biste željeli imati veći penis? Samo prestanite razmišljati o tome i počnite djelovati. Redovito koristite ovu kremu koju samo trebate umasirati u penis, kako bi se prvi rezultati u dužini i volumenu ubrzo pokazali. Otkrijte djelovanje kreme luksuznog brenda Shiatsu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Control 7ml

    Nije važno muči li vas prijevremeni vrhunac ili samo želite duže ostati u krevetu, Bathmate Control će usporiti dolazak vašeg orgazma i pomoći vama i vašem kolegi da uživate u dužem i ugodnijem seksu od početka do kraja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Superglide Liquid Pleasure Waterbased Lubricant 200ml

    Tekući užitak! Za najviše zahtjeve vašeg maziva. Iznimno kvalitetno mazivo, posebno za dugotrajnije i glatko podmazivanje. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove. Podmazivanje je dodatno poboljšano zbog vlage.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • IntimateLine VIBROH... Liquid Vibrator Intense Orgasm 15ml

    Znate li da vaši orgazami mogu biti još intenzivniji? Samo podržite iritaciju posebnim intimnim gelom s nevjerojatnim vibrirajućim učinkom! Njegov sastav će stvoriti jedinstveni efekt na vašim osjetljivim mjestima, koji će podržati vaše uzbuđenje, ali i vrhunac. Uživajte u masturbaciji ili igri u paru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide će vam pružiti beskrajne sate predanosti i fuzije. Voljeli su ga milijuni povezanih kupaca diljem svijeta jer je kristalno čist i iznimno nježan prema osjetljivoj koži.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    Hoćeš li početi s analnim vođenjem ljubavi i svime što je povezano s tim? Dovedite idealnog pomoćnika u obliku spreja. Shiatsu Anal Relax je jedinstveni sprej koji će vam pomoći da opustite analne mišiće i učinite vašu kožu podatnom. Probajte analnu penetraciju bez boli!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Volite li intenzivnu analnu igru i snošaj? Dajte svom anusu potrebno opuštanje kako biste spriječili ozljede, čak i tijekom divljih i pohotnih ludorija. Opremite se s HOT eXXtreme analnim sprejom koji je ugodan za nanošenje, a vaša će stražnja vrata njime doživjeti potpuno zadovoljstvo.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It 500ml

    Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Šaka Omogućit će da šake lako prodiru i vaše će tijelo biti ugodno i sigurno. Uživajte u svojim strastima do kraja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Gel za podmazivanje za korištenje s TENGA masturbatorima s rashladnim mentol učinkom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Biste li željeli da bude malo veći da vam poveća samopouzdanje? XXL Vigor sadrži učinkovite revolucionarne tvari s ekstremnim svojstvima, koje će vam osigurati mesnatiju prirodu uz redovitu upotrebu. Njegov prirodni sastav bit će užitak umasirati, pa će vam se put do odredišta sigurno svidjeti. Ispunite svoje snove!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Želiš li se igrati? Uđite, uzmite Orgasm Drops Kissable, nanesite kap na klitoris i nježno umasirajte. Javljaju se uzbudljivi topli osjećaji, povećano zadovoljstvo i intenzivno uzbuđenje. Potaknite strastvene trenutke sami ili s partnerom i uživajte u malo više zadovoljstva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    Hoćeš li početi s analnim vođenjem ljubavi i svime što je povezano s tim? Dovedite idealnu pomoćnicu u obliku kreme. Shiatsu Anal Relax je jedinstvena krema koja će vam pomoći da opustite analne mišiće i učinite vašu kožu podatnom. Probajte analnu penetraciju bez boli!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Jeste li ljubitelj ljubavnika? I imate li pravo podmazivanje? Zahvaljujući svojoj bogatoj konzistenciji, ova krema na bazi ulja iz Mistere B pomoći će vam ne samo kod fistinga, već i kod većih igračaka. Dugotrajan je, gladak i idealan za normalne i ekstremne situacije.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    Želite li ne samo odgoditi ejakulaciju, već i povećati svoje posuđe? Ovaj sprej će vam donijeti prave rezultate! Prvo, stimulira krv u vašem penisu, povećava njegovu veličinu i pomaže vam da steknete kontrolu nad svojim vrhuncem. Pružite zadovoljstvo ne samo svom partneru, već i sebi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    Proizvod nalik kremi za sve ljubitelje fistinga. Izuzetno je glatka i gusta pa vam analni prodor čini lakšim i ugodnijim. Ujedno je vrlo nježan prema koži, obećava dugotrajnu učinkovitost i ne sadrži parfeme. Veliki paket je super praktičan i možete se usredotočiti samo na užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Labophyto Titan XXL Gel 60ml

    Želite li imati malo veću muškost? Vaša želja je narudžba za Labophyto Titan Gel XXL! Riječ je o gelu posebno dizajniranom za muškarce koji sanjaju o većem penisu. Sadrži snažne prirodne aktivne tvari koje stimuliraju krvne žile u penisu i obećavaju rezultate nakon 2-3 tjedna korištenja. Uživajte u većem penisu i čvršćoj i dužoj erekciji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Hybrid Extreme Fist Lube 500ml

    Želite doživjeti izuzetan užitak i ispuniti svoju fisting fantaziju? Predstavljamo S8 Extreme Fist, koji je pažljivo izrađen kako bi vam pružio željeno oslobađanje kao i desenzibilizaciju zahvaljujući tvari Laureth-9 koju sadrži. Ova će komponenta osigurati bezbolnu penetraciju, omogućujući vam potpuno uživanje u intimnim trenucima punim blagodati koje toliko volite!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Hibridni lubrikant na bazi vode koji se sastoji od silikona i vrlo hidratantnih sastojaka za analni seks. Lube Tube Anal Sensitive je posebno dizajnirano mazivo za analne početnike ili vrlo osjetljive ljubitelje. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja pomaže hidratizirati rektum i činiti ga fleksibilnijim. Naprotiv, dodatak azijske centele blagotvorno utječe na moguće pukotine i sprječava moguću nelagodu tijekom analnog seksa. Lubrikant je bez bilo kakvog mirisa i mirisa i ima vrlo dugotrajan učinak. Ne lijepi se i lako se čisti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Premium Water-Based Lubricant 237ml

    Tražite prvoklasno mazivo kvalitetne i pouzdane marke? Švicarska mornarica postavlja ljestvicu visoko! Njihovi gelovi su ugodno skliski, imaju dugotrajan učinak i unijet će zadovoljstvo i radost u vaš ljubavni život. Zaljubite se u baršun čiji je osjećaj potpuno prirodan i lako postaje dio vašeg intimnog života.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Vivify Tightening & Rejuvenation Gel 50ml

    Osnažujući i pomlađujući gel za žene od prirodnih i zdravih sastojaka, s kojim ćete puno čvršće i ugodnije uživati u prodiranju.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Labophyto Men Booster Erection Gel 60ml

    Želite ostaviti nezaboravan dojam snažnom i čvrstom erekcijom? Ovaj Labophyto gel će vam pomoći! Idealan je za sve muškarce kojima je potrebna pomoć za čvrstu erekciju, jer sadrži aktivne tvari koje djeluju uzbudljivo i tijekom predgrijavanja penis ne samo da se uspravlja već i nevjerojatno stvrdne! Tada ćete moći uživati u pravoj ljubavnoj vezi i maksimalno zadovoljiti partnera!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Ekstra jak sprej za sve koji pate od preranog klimaksa! Ima blagi anestetički učinak koji stvarno učinkovito pomaže odgoditi ejakulaciju, koja se često događa prije nego što je poželjna. Korištenje spreja je vrlo jednostavno, a vođenje ljubavi je duže i bolje. Pa što još čekati?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Povjerite svoje zadovoljstvo ovom učinkovitom rješenju, koje je izravno napunjeno prirodnim sastojcima i temelji se na tradicionalnoj kineskoj medicini. Dugotrajna uzbudljiva erotska iskustva sada su vam nadohvat ruke, stoga se prepustite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut 10ml

    Otvorite potajno korisne oralne pogodnosti! Nanesite na svoje kože svog ljubavnika i uživajte u radosti davanja i primanja božanskih beneficija siročadi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Šveđanin odgovara ženama i razumije što trebaju koristiti u analnom seksu. Zadržava prirodne aktivne oblike bubrega, a zajedno pomažu iritirati i obeshrabriti. Ostavite i ponesite kvalitetan Swede gel za analnu upotrebu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Potaknite se ovim gelom od ulja konoplje. To će se svidjeti njemu i njoj, a mala kap će biti dovoljna da u vama izazove ugodan oklop, toplinu, hlađenje i puno drugih beskrajno ugodnih osjećaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator Hot 15ml

    Ekskluzivna i revolucionarna formula Orgie za Europu, koja koristi vrhunske sirovine. Uzbudljivi gel s aktivnim sastojcima biljaka iz Amazonije koji na intimnim područjima djeluje vibrirajuće i bockajuće, a istovremeno pruža ugodan osjećaj zagrijavanja, potencijalizirajući još više svoje djelovanje. Pruža nevjerojatne orgazme i neviđene osjećaje zadovoljstva.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Gold Edition 50ml

    Ova taurinska krema će čuti želje većeg penisa! Prepustite se ovom zlatnom izdanju, volite miris drveta, ali i biljna ulja koja će razmaziti vašu kožu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Ekstra jak lubrikant u koji će se vaše erotske igračke zaljubiti! Posebno je dizajniran da vam pruži dugotrajno klizanje tijekom vaših strastvenih trenutaka s erotskim pomagačima. Gel je na bazi silikona i ima praktičnu dozu. Igrajte se i uživajte u iznimno jakim svojstvima kvalitetnog Eros gela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 347 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.