×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja 11 - 50 ml

Artikli 65 za 90 od 90 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Magoon Erotic Massage Oil Spanish Fly 50ml

    Žudite li za erotskom masažom opojnog mirisa? Isprobajte ovo visokokvalitetno ulje za masažu zadivljujuće arome koje će očarati i potaknuti vaše želje. Topiv je u vodi i lako se ispire. Ima dugotrajne učinke i vaša koža će ga obožavati!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Apple & Cinnamon Massage Candle 15ml

    Tražite zabavan novi način za zagrijavanje? Neka PicoBongove potpuno nove masažne svijeće osvijetle put!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Orient Pomegranate & White Pepper 43ml

    Ako su išli na nešto što je vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća nije samo nezaobilazna za vašu spavaću sobu, već se pretvara u svjetiljku i, osim u vlastito, prekrasno lož ulje. Koža će vam se posvijetliti, a noć s JouJoux svijećama jako će vas pobijediti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Shea Balm Lavender 50ml

    Izuzetno i svestrano djelovanje jedinstvenog bio karite maslaca i lavande doprinosi regeneraciji kože nakon sunčanja, sanaciji kožnih problema, opeklina te potiče njezin pravilan oporavak.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Coconut 30ml

    Sanjate li o senzualnoj masaži cijelog tijela s mirisom kokosa? Ovaj veganski gel za masažu pretvorit će vaše snove u stvarnost! Njime možete masirati i intimna područja, za što je potpuno siguran. Priuštite si malo topli seksi osjećaj i uživajte u savršenoj uvertiri.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Aloe Vera Oil Extract 50ml

    Dubinski hidratizira i njeguje suhu, osjetljivu kožu. Ublažava iritaciju nakon sunčanja, brijanja i uboda insekata.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Energy Drink Warming Massage Gel 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom slatkog energetskog napitka. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Rome Grapefruit & Bergamott 43ml

    Ako su išli na nešto što je vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća nije samo nezaobilazna za vašu spavaću sobu, već se pretvara u svjetiljku i, osim u vlastito, prekrasno lož ulje. Vaša koža će posvijetliti, a noć sa JouJoux svijećama pobijedit će vas.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 50ml

    Žudite li za erotskom masažom opojnog mirisa? Isprobajte ovo visokokvalitetno ulje za masažu istočnjačkog mirisa koje će očarati i potaknuti vaše želje. Topiv je u vodi i lako se ispire. Ima dugotrajne učinke i vaša koža će ga obožavati!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PicoBong Chocolate & Chilli Massage Candle 15ml

    Tražite zabavan novi način za zagrijavanje? Neka PicoBongove potpuno nove masažne svijeće osvijetle put!
    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Waikiki Coconut & Pineapple 43ml

    Ako su išli na nešto što je vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća nije samo nezaobilazna za vašu spavaću sobu, već se pretvara u svjetiljku i, osim u vlastito, prekrasno lož ulje. Vaša koža će posvijetliti, a noć sa JouJoux svijećama pobijedit će vas.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Therapy Mini Size Collection Set 3x30ml

    Poklon paket senzualnih ulja za masažu Sexy Therapy. Ova prekrasna kolekcija idealna je za poklon, a svaka mala bočica savršena je za putovanja. Hibridna ulja za tijelo su na bazi mineralnih ulja i obogaćena uljima slatkog badema i sjemenki grožđa. Imaju predivan stimulirajući miris i ostavljaju kožu hidratiziranom i svilenkasto glatkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos St. John's Wort Oil Extract 50ml

    Gospina trava općenito je poznata po tome da umiruje i čisti sve tipove kože, uključujući osjetljivu i problematičnu. Ublažava njezine neželjene manifestacije, blagotvorno djeluje na kožu nakon zacijeljenih lakših ozljeda, modrica, opeklina i ožiljaka. Regenerira, njeguje i omekšava kožu.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Calendula Oil Extract 50ml

    Izvrsna svojstva nevena poznata su od davnina, važan je uglavnom zbog regenerativnog djelovanja. Umiruje osjetljivu, ispucalu i inače problematičnu kožu, održava je u zdravom stanju i blagotvorno djeluje protiv iritacije. Pogodan je za kožu nakon zacijeljenih ožiljaka, opeklina, oteklina nakon napora, u području proširenih vena i čira na potkoljenici, ozeblina, hemoroida.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Lymfa Fit Massage Oil 50ml

    Stimulirajuće ulje s visokim udjelom kleke, pogodno za limfne masaže, oslobađanje tijela od toksina. Djelotvoran je i protiv celulita.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Sea buckthorn Oil Extract 50ml

    Općenito je poznato da krkavina ima izvrsne regenerativne sposobnosti i vrlo pozitivno djeluje na problematičnu kožu i bore. Jako se brine o njoj i ublažava njezine nuspojave. Pridonosi umirujućem i normalnom stanju kože.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Athens Musk & patchouli 43ml

    Jeste li čeznuli za nečim što bi vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća ne samo da miriše zavodljivo za vašu spavaću sobu, već se njen vosak pretvara u svilenkasto i, iznad svega, prekrasno toplo ulje za masažu. Vašoj koži će se svidjeti, a noć sa JouJoux svijećama bit će nezaboravna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to London Rhubarb & Cassis & Ambra 43ml

    Jeste li čeznuli za nečim što bi vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća ne samo da miriše zavodljivo u vašoj spavaćoj sobi, već se njen vosak pretvara u svilenkasto i nadasve prekrasno toplo ulje za masažu. Vašoj koži će se svidjeti, a noć sa JouJoux svijećama bit će nezaboravna.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Tantric Mini Size Collection Set 3x30ml

    Poklon paket tantričkog senzualnog ulja za masažu. Ova prekrasna kolekcija idealna je za poklon, a svaka mala bočica savršena je za putovanja. Hibridna ulja za tijelo su na bazi mineralnih ulja i obogaćena uljima slatkog badema i sjemenki grožđa. Imaju predivan stimulirajući miris i ostavljaju efekt sjaja na koži.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play Lemon Coco Erotic Massage Oil 50ml

    Volite li egzotične mirise limun-kokos? U tom slučaju će vam se svidjeti i ovo Just Play ulje za erotsku masažu. Njegov prekrasan miris oduševit će vaša osjetila i probuditi erotsku strast. Ulje kao takvo ima vrlo bogat veganski sastav i namijenjeno je samo za vanjsku upotrebu. Prepustite se opojnoj masaži koja će vas nakratko odvesti u sunčane tropske krajeve!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exsens Warming Massage Oil Pina Colada 50ml

    Pretvorite vaše intimne igre u putovanje u tropske krajeve i dopustite da vas ugodno zagrije neodoljivo egzotičan okus ananasa i kokosa. Ovaj EXSENS Pina Colada gel za intimnu masažu potpuno će vas opijati svojim senzualnim učinkom zagrijavanja, a sigurno ćete se zaljubiti u njegovu slasnu aromu koja će poduprijeti vašu erotsku fantaziju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos CBD Bioactive Body Oil 50ml

    Saloos organsko ulje za tijelo s visokim udjelom CBD-a razvijeno posebno za nježnu njegu osjetljive i problematične kože sklone aknama, ekcemima ili psorijazi.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Voulez-Vous... Massage Oil Aphrodisiac Ylang-Ylang & Cola 30ml

    Volite li romantične masaže? Ako im ponesete ovo luksuzno ulje predivne arome, vjerujte mi, voljet će ih još više. Stavite malo na dlan, rasporedite po rukama i ne nanosite na kožu. Kako i gdje ćete masirati svog dvojnika ovisi o vama, ali jedno je sigurno – koža će biti nevjerojatno glatka, mišići opušteni, a atmosfera blistava!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Voulez-Vous... Warming Body Oil Chocolate Fondant 35ml

    Želite li nešto više od obične masaže? Isprobajte ovo zagrijavajuće ulje za masažu. Bogata je prirodnim sastojcima i možete ih nanijeti na bilo koji dio tijela, gdje će vaš dah stvarati uzbudljive trnce navale topline. A miris? Čokoladni kolačić oh!

    11,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

  • Voulez-Vous... Warming Body Oil Pina Colada 35ml

    Želite li nešto više od obične masaže? Isprobajte ovo zagrijavajuće ulje za masažu. Bogata je prirodnim sastojcima i možete ih nanijeti na bilo koji dio tijela, gdje će vaš dah stvarati uzbudljive trnce navale topline. A miris? Pina Colada oh!

    11,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

  • BodyGliss Massage Collection Box 6x50ml

    Otkrijte nove uzbudljive visine i prepustite se čarima senzualnih masaža! Dodiri vašeg dvojnika, njihova iznimna mekoća i čista radost, upravo to vas očekuje s ovim luksuznim uljima za masažu, koja su prikladna i kao lubrikant za najljepše vođenje ljubavi. Raznovrsni mirisi čudesno osvajaju i bude nježnost i strast. Zabavite se i igrajte!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 90 od 90 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.