×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja za masere

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, gdje možete pronaći i vrlo moćnu masažnu glavu. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od mekog mekog silikona. Uživajte u svom trudu kao dijete i nježno masirajte svoje intimne dijelove i tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Atopikderm Bio Body and Massage Oil 50ml

    Jedinstvena za sprječavanje manjih potkožnih pukotina - strija koje se javljaju osobito tijekom trudnoće, s brzim povećanjem težine i tjelesnim promjenama tijekom adolescencije.

     

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Divinity Grapefruit Palmarosa Petitgrain 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova primamljiva svijeća za masažu iz Švedske zadržala je romantičnu atmosferu i pomoći će vam da pripremite najbolji ponos. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnih voskova, mlaćenice, ulja i ekstrakata. Ovdje je također mirno, čisto eterično ulje. Zapalite svijeću, pustite opojno more i, kada se pretvori u uličicu, umasirajte svom zmaju pola jedne masaže.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Želite li da vas mazi ili, obrnuto, mazi vaš kolega? U tome će vam pomoći ovo pomagalo za masažu! Ima 4 glatka sferna kraja i ergonomsku ručku, tako da možete uživati u masaži cijelog tijela. Dodajte pritisak, opustite se i probudite osjetila.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 1000ml

    Nuru masaže su erotične, zavodljive, neobične, a najseksipilnije kod njih je to što trče od tijela do tijela pa će zaigrano upotpuniti zabavu u spavaćoj sobi. Ovaj Nuru gel je stvarno gladak i savršen za ispunjenje svih vaših nuru fantazija. Prepustite se uzbudljivoj masaži koja će vam biti nezaboravno iskustvo!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Vanilla Gold Pear 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Vanilija-biseri sa svojim fakultetima su samo izvan zemlje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NGel Nuru Massage Gel Premium 250ml

    Najgušći i najskliskiji od svih NURU NGEL gelova. Obogaćen snagom d-pantenola. Nakon nanošenja NURU NGEL gela koža je svilenkasto glatka, meka i hidratizirana. Izvanredna dosljednost izoštrava um.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision WARMup Vanilla 150ml

    Jedno od najboljih ulja za masažu na tržištu! Ulje ima izvrstan okus i aromu vanilije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Therapy Aphrodisiac 200ml

    Žudite za senzualnom masažom? Zasigurno ćete uživati uz Orgie Sexy Therapy! Njegov miris afrodizijaka potaknut će osjetila, a sadržana mineralna i biljna ulja učinit će kožu ugodno hidratiziranom i svilenkasto mekom. Dopustite da se razmazite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Brazilian Balls Cherry 2 pack

    Opuštajuće ulje za masažu za romantiku i strast s mirisom trešanja koje će podržati uzbuđenje i intimnost. Ulje će ugodno kliziti po vašoj koži i neće je ostaviti masnom ili ljepljivom. Zajedno uživajte u ovom ulju za masažu u obliku kuglice i zagrijte svoja osjetila.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Naturals Massage Oil Peppermint & Eucalyptus 120ml

    JO Naturals eterično ulje za masažu je u potpunosti uspostavljeno! Sastoje se od mješavine prirodnih konzervansnih ulja s visokim sadržajem vitamina i dodataka eteričnim uljima za poticanje rasta. Neki ljudi će pronaći nešto tiho, vi ćete uživati u parovima na svojoj masaži i ostat ćete pozitivni i svježi kod sebe.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Orient Pomegranate & White Pepper 43ml

    Ako su išli na nešto što je vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća nije samo nezaobilazna za vašu spavaću sobu, već se pretvara u svjetiljku i, osim u vlastito, prekrasno lož ulje. Koža će vam se posvijetliti, a noć s JouJoux svijećama jako će vas pobijediti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Coconut 30ml

    Sanjate li o senzualnoj masaži cijelog tijela s mirisom kokosa? Ovaj veganski gel za masažu pretvorit će vaše snove u stvarnost! Njime možete masirati i intimna područja, za što je potpuno siguran. Priuštite si malo topli seksi osjećaj i uživajte u savršenoj uvertiri.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Exotic passion 100ml

    Masažno ulje iz serije MAGNETIFICO - snaga feromona s pet vrsta prirodnih ulja, pogodno za klasičnu i intimnu masažu. Miris egzotičnog voća.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Coconut & Pineapple 75ml

    Želite li nešto više od masaže? Koristite ovo luksuzno ulje koje je jestivo i ima prekrasan afrodizijački miris. Njegovu kvalitetu potvrđuje sastav na bazi prirodnih ulja, koji će vašu kožu učiniti svilenkasto glatkom. Pripremite erotsku večeru s jestivim uljem za masažu s okusom kokosa i ananasa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Aloe Vera Oil Extract 50ml

    Dubinski hidratizira i njeguje suhu, osjetljivu kožu. Ublažava iritaciju nakon sunčanja, brijanja i uboda insekata.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Energy Drink Warming Massage Gel 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom slatkog energetskog napitka. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Rome Grapefruit & Bergamott 43ml

    Ako su išli na nešto što je vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća nije samo nezaobilazna za vašu spavaću sobu, već se pretvara u svjetiljku i, osim u vlastito, prekrasno lož ulje. Vaša koža će posvijetliti, a noć sa JouJoux svijećama pobijedit će vas.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Ova luksuzna masažna glava će zadovoljiti ne samo vaše intimne dijelove ili napete mišiće, već i oči, jer je ukrašena prekrasnim Swarovski kristalom. Pillow Talk Cheeky je pomno dizajnirana šarmantna erotska igračka koja nije duža od 20 cm, ali ima snažan motor i glava joj je izrađena od najudobnijeg silikona. Dopustite da vas mazi ova veličanstvena masažna glava i uz nju doživite trenutke užitka, opuštanja, uzbuđenja, ali i prekrasnih orgazama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Sandalwood 100ml

    Masažno ulje iz serije MAGNETIFICO - snaga feromona s pet vrsta prirodnih ulja, pogodno za klasičnu i intimnu masažu. Miris sandalovine.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Massage Oil 90ml

    Planirate li romantičnu večer? U tom slučaju treba biti i romantična masaža, za koju će vam trebati i ulje za masažu. Ovaj ima opojan miris vanilije, a inspiriran je romanom Pedeset nijansi sive. Otkrijte uzbudljivu predigru kao masažu vanilije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Tražite li odgovarajuću masažnu glavu za pravilnu stimulaciju i odgovarajuću masažu? Upoznajte se s Megawandom! To je punjivi stimulator za beskrajne orgazmičke kombinacije. Nudi vam 20 načina rada vibracije i 8 postavki intenziteta, što je 160 različitih opcija! Neka fleksibilna silikonska glava nježno stimulira klitoris ili bilo koje mjesto na vašem tijelu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ova crna vibrirajuća glava sigurno neće nedostajati u vašoj kolekciji igračaka, unatoč relativno kompaktnoj veličini! Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Uz njegovu pomoć mažite svoja osjetljiva intimna mjesta ili si priuštite masažu umornih i napetih mišića bilo gdje na tijelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Raspberry & Apple 75ml

    Želite li nešto više od masaže? Koristite ovo luksuzno ulje koje je jestivo i ima prekrasan afrodizijački miris. Njegovu kvalitetu potvrđuje sastav na bazi prirodnih ulja, koji će vašu kožu učiniti svilenkasto glatkom. Pripremite erotsku večeru s jestivim uljem za masažu s malinama i jabukama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Waikiki Coconut & Pineapple 43ml

    Ako su išli na nešto što je vašu normalnu večer pretvorilo u super romantičnu? Ova svijeća nije samo nezaobilazna za vašu spavaću sobu, već se pretvara u svjetiljku i, osim u vlastito, prekrasno lož ulje. Vaša koža će posvijetliti, a noć sa JouJoux svijećama pobijedit će vas.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 500ml

    Nuru masaže su erotične, zavodljive, neobične, a najseksipilnije kod njih je to što jure od tijela do tijela pa će zaigrano upotpuniti zabavu u spavaćoj sobi. Ovaj Nuru gel je stvarno gladak i savršen za ispunjenje svih vaših nuru fantazija. Prepustite se uzbudljivoj masaži koja će vam biti nezaboravno iskustvo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava od mekog i jakog silikona i ABS-a. Sigurno je za tijelo i zadovoljit će vas s 3 brzine vibracije i 7 ritmova. Lagana je, srednje veličine i ima blago savitljiv vrat, pa je laka za rukovanje. Također je vodootporan pa u njemu možete uživati pod tušem. Priuštite si senzualnu masažu klitorisa ili cijelog tijela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Black Currant with Lime 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Na kraju šanka, ribiz-limeto je područje svih fakulteta, što je istina!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Shimmering Massage Candle Vanilla and Cocoa Cream 150g

    Mirisna svijeća koja se topi u sočno ulje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Coconut 70ml

    Živite nezaboravne kratke hlače napuštenosti i olupine u isto vrijeme! Uživajte sa svojim popularnim masažnim svijećama kako bi spojile romantiku s odlaskom i intimnom atmosferom. Dajte svom partneru utočište i na kraju sačuvajte ili uzmite kao vodič za intimne kratke hlačice.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.