×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja za muškarce

Artikli 33 za 64 od 103 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover Black

    Lakirani crni premaz od debljeg vinila, koji će sigurno zaštititi vaš poplun od raznih tekućina!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Mijenjate li zabavu? Ovaj vinski bar olakšava pretvaranje vaših škampa u ugodno igralište! Možete pročitati jednokratno čišćenje, bez problema ćete se napuniti. Birate li ulje, pjenu, litre lubrikanta ili moguće sperme? Dođi i igraj se!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Žudite za erotskom masažom opojnog mističnog mirisa? Isprobajte Magoog Indian Love Oil, čiji će vas miris očarati i probuditi vaša osjetila. Topiv je u vodi i lako se ispire, bistre je boje, a sadržaj bočice je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Ovo ulje za masažu s učinkom zagrijavanja je svilenkasto mekano, ugodno će vašoj koži i uz njega će se vaši mišići divno opustiti. Osim toga, povoljno je dozirano i njegovo djelovanje je znatno jače i intenzivnije nego kod drugih ulja. Molimo uđite u raj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Ovo ulje idealno je za masažu tijela, svilenkasto je meko i ugodno te ćete uživati u nevjerojatnom opuštanju mišića cijelog tijela. Udobno je dozirano, a učinci su znatno jači i intenzivniji nego kod drugih ulja. Molimo uđite u raj!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet White

    Mijenjate li zabavu? Ovaj vinski bar olakšava pretvaranje vaših škampa u ugodno igralište! Možete pročitati jednokratno čišćenje, bez problema ćete se napuniti. Birate li ulje, pjenu, litre lubrikanta ili moguće sperme? Dođi i igraj se!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Bordeaux

    Spremni za sklisku zabavu? Ova vinilna ploča iznenada će pretvoriti vaš krevet u uzbudljivo igralište! Cijenit ćete jednostavno čišćenje, bez obzira što dobijete. Volite li ulje, pjenu, litre lubrikanta ili možda spermu? Dođi igrati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom kruške i vanilije. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Passion Fruit 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom tropske marakuje. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Uživajte u najboljoj i najintenzivnijoj masturbaciji, koja je sada nadohvat ruke s nastavkom Cock-Teaser, koji pretvara masažnu glavu Kink Power Wand u iznimno moćan kamp masturbacije. Njegova unutarnja tekstura jamči genijalnu stimulaciju, a zatvoreni kraj nudi osjećaje koji simuliraju usisavanje. Ugodan i prije svega proziran TPE materijal omogućuje praćenje tijeka cijelog događaja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Fukuoku rukavice za masažu osvojit će vas vibrirajućim vrhovima prstiju čije sposobnosti možete koristiti prema vlastitoj mašti.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Opustite se, opustite i možda eksplodirajte. Samo ova masažna glava XR Brands pružit će vam savršeno iskustvo masaže ili stimulacije. Njegova dijamantna tekstura pružit će vam intenzivnu masažu, a na ručki, koja vam udobno leži u ruci, lako ćete se prebacivati između 8 uzoraka 3 razine snage. Pronađite zadovoljstvo i olakšanje. Konačno…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte u novim valovima užitka uz ovog intenzivnog masera! Zahvaljujući posebnom obliku i snažnom motoru iznutra, ovo oružje Super Power idealno je za one koji vole jače vibracije. Neka duboka sila pogodi pravo mjesto dok se fleksibilna glava savija prema obliku vašeg tijela. Maser može učinkovito smanjiti ukočenost mišića i bol, povećati protok krvi i poboljšati zdravlje mekih tkiva tijela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Purple

    Spremni za sklisku zabavu? Ova vinilna ploča iznenada će pretvoriti vaš krevet u uzbudljivo igralište! Cijenit ćete jednostavno čišćenje, bez obzira što dobijete. Volite li ulje, pjenu, litre lubrikanta ili možda spermu? Dođi igrati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno voće za masažu s mirisom tropskog voća. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Tražite li najtopliju vožnju među vibrirajućim glavama? Fun Factory VIM prekidači rade nekoliko stvari. Dat će vam čistu snagu koja može biti i grubo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam da okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za nenadmašne umirujuće ili intimne masaže solo ili u paru. Ovaj punjivi vibrator za glavu za masažu dolazi s 3 praktična nastavka. Ima ugodno fleksibilnu i snažno vibrirajuću glavu, ergonomski dizajn i dugu ručku, tako da možete udobno dosegnuti sva mjesta koja trebate masirati ili zadovoljiti. Odaberite između 3 priloga i uživajte prema svojim željama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Nevjerojatna S8 ulja za masažu imaju jedinstven sastav. Ulje jojobe umiruje i jača vašu kožu, bademovo ulje ima prekrasna hidratantna i ljekovita svojstva, a sezamovo ulje nevjerojatno njeguje i hidratizira. Uživajte u svim vitaminima koje ulja sadrže i neka vaša koža postane svilenkasto glatka i opuštena.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Sheet with Elastic Band For Attaching the Mattress Black

    Plahta je prvenstveno namijenjena igrama s erotskim uljima i drugim mokrim igrama. Osim toga, Vinyl Fitted Sheet opremljen je fleksibilnim rubom za dobro pristajanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Erotic Massage Oil Aphrodisia Roses 240ml

    Tražite li nešto više od običnog ulja za masažu? Shunga Erotica su senzualna hladno prešana ulja za masažu koja će vašu kožu učiniti nevjerojatno ugodnom i ostaviti je svilenkasto mekom. Ove Afrodizije ruže osvojit će vas svojim afrodizijačkim mirisom ruža! Dopustite da vas priroda mazi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet 0251135 Black

    Crna glatka i sjajna plahta od najkvalitetnijeg materijala omogućit će vam da ostvarite sve svoje fetiš snove i želje.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Pružite sebi ili svom kolegi maksimalno opuštanje! Masaža ovom rukavicom bit će jedinstvena, opuštajuća i izaziva ovisnost. Čelične kuglice izazivaju nevjerojatne osjećaje, guraj ih manje-više i uživaj u opuštanju po cijelom tijelu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Svestrana, moćna i elegantna, takva je ova masažna glava. Njegove snažne vibracije izmasirati će vas na osjetljivim intimnim mjestima, ali i po cijelom tijelu, gdje će osloboditi napetost mišića. Tamnoljubičasti dizajn glave s akcentima od ružičastog zlata zajedno tvori prekrasan vibrirajući komad s intenzivnom snagom. Otkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Cotton Candy Warming Massage Gel 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom slatkog energetskog napitka. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Organica Massage Oil Almond Sweetness 240ml

    Tražite li nešto više od običnog ulja za masažu? Shunga Organica prirodna su hladno prešana ulja za masažu koja će biti nevjerojatno ugodna za vašu kožu i ostaviti je svilenkasto mekom. Ovo obećavajuće bademovo ulje slatkog je mirisa badema koji budi strast i uz njega ćete uživati u nezaboravnim slatkim trenucima. Dopustite da vas priroda mazi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 103 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.