×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja luksuzno

Artikli 33 za 61 od 61 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Tražite li elegantnu igračku za euforični užitak i užitak? Dođite i upoznajte čarobni štapić po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarat će vas njegova baršunasto mekana površina, fleksibilna glava i njezine intenzivne vibracije u kojima ćete uživati sami i u paru. Dođite i uzbudite se i razmazite gdje god je potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Je li vam lice malo izblijedjelo u posljednje vrijeme? Priuštite si savršeno ugodnu masažu s Contour Sculpting Roller Mae B. Idealan je za opuštajuću masažu kao i za lifting masažu za zatezanje kože. Njegov ergonomski lagani dizajn udobno leži u vašoj ruci i jednostavan je za rukovanje. Genijalni V-oblik vuče kožu zajedno, osiguravajući učinkovitu duboku masažu tkiva. Opustite se i uživajte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Ignite Massage Oil Candle Tahitian Sandalwood 170g

    Ova egzotična čudesna podjela je ispravljena tako da vaša patnja i zbunjenost vaše kože. Ne sadrži samo čuda i trešnje kokosovog ulja, već i maslac i vitamin E.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Ignite Massage Oil Candle Island Passion Fruit 170g

    Ova egzotična mirisna delicija napravljena je upravo da potakne strast i istovremeno oduševi vašu kožu. Ne sadrži samo čudotvorno i višenamjensko kokosovo ulje, već i shea maslac i vitamin E.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate li više erotskih želja i pokušavate li snažnim vibracijama stimulirati klitoris i za genitalnu stimulaciju vaginalne strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry iz Pillow Talk-a ispunit će vaše želje! S jedne strane radi kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova ruka za kaljenje može se rotirati i osjetljivo na toplinu. Uživajte u blagodatima jednog od najboljih erotskih zalogaja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manja verzija popularne Le Wand masažne glave. Mala verzija ne zvuči kao luksuz ili nenametljive karakteristike, a kao muškarcu je čudan kakav obrat. Dobivate vibraciju s 10 brzina i 6 korisnika, uz USB stick i malo da vas prijatelj čeka ispod tinte.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate li više erotskih želja i žudite li za stimulacijom klitorisa snažnim vibracijama i za genijalnom stimulacijom unutarnje strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry from Pillow Talk ispunit će obje vaše želje! S jedne strane djeluje kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova se sužava ručka može senzualno rotirati i zagrijavati. Uživajte u vrhuncima užitka uz jedno od najljepših erotskih pomagala.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Ignite Massage Oil Candle Coconut Pineapple 170g

    Ova egzotična čudesna podjela je ispravljena tako da vaša patnja i zbunjenost vaše kože. Ne sadrži samo čuda i trešnje kokosovog ulja, već i maslac i vitamin E.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Tražite li elegantnu igru za euforičnu upotrebu i korisnost? Dođite i upoznajte čarobnu klamericu po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarajte vas svojom svježe očišćenom površinom, fleksibilnom glavom i snažnim vibracijama u vašoj djeci i vlastitoj pari. Dođite i probudite se i izbrišite gdje trebate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ova masažna glava s fleksibilnom vibrirajućom glavom idealna je za ugodne masaže cijelog tijela i erotsku stimulaciju. Uživajte u njegovoj ergonomiji i 10 senzualnih vibrirajućih značajki.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Raspberry

    Ponekad želite moć, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Ugodno leži u ruci i pogodno cilja na mjesta koja samo trebaju zadovoljstvo. Prepustite se snazi snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Light Pink

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući svojim dimenzijama bit će idealna igračka za putovanja, jer neće zauzimati previše mjesta u vašoj prtljazi. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    Nema na skladištu

  • Adam & Eve Magic Massager Rechargebable Rose Gold Edition

    Za teže i nježnije igre, beskonačno duge i kraće za brzo zadovoljstvo, za iritacije i masaže cijelog tijela. Luksuzna i lijepa masažna glava u bijelom dizajnu s ružičasto-zlatnim detaljima oduševit će vaše oči i mjesta na tijelu željna vibracija. I štoviše, može se puniti, tako da se s njim možete dobro snaći bilo kada i bilo gdje!

    99,90 €

    61,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 61 od 61 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.