×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja vibrirajuće

Artikli 97 za 128 od 161 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzija iz Hype kolekcije zadovoljit će ne samo vaše intimne dijelove, već i umorne mišiće nakon napornog dana. Izrađen je od mekog silikona, a njegova fleksibilna glava će se raširiti za vas u 10 načina jakih vibracija. Uživajte u temeljitoj stimulaciji sami ili sa svojim kolegom, kojeg ćete također moći iznervirati Hype bojnom glavom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, gdje možete pronaći i vrlo moćnu masažnu glavu. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od mekog mekog silikona. Uživajte u svom trudu kao dijete i nježno masirajte svoje intimne dijelove i tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ova vibrirajuća glava s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Vibrirajuća glava na jednom kraju je prekrasno ugodna i nudi vam 10 načina vibriranja, na drugom kraju igračke nalazi se grijaća površina. Uhvatite tanku ručku koja pristaje vašoj ruci kao rukavicu i milujte bilo koji dio tijela koji to traži.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Znate li koliko duhovne mudrosti i energije krije vaše tijelo? Akasha vibrirajuća glava pomoći će vam da otkrijete užitak i harmoniju neophodnu za vaše cjelokupno životno zadovoljstvo. Savršen je alat za opuštanje i užitak ruku pod ruku s naprednom tehnologijom i kvalitetnim materijalima. Ugradite više radosti u svoj život i budite sretniji nego ikada prije!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Ova luksuzna masažna glava će zadovoljiti ne samo vaše intimne dijelove ili napete mišiće, već i oči, jer je ukrašena prekrasnim Swarovski kristalom. Pillow Talk Cheeky je pomno dizajnirana šarmantna erotska igračka koja nije duža od 20 cm, ali ima snažan motor i glava joj je izrađena od najudobnijeg silikona. Dopustite da vas mazi ova veličanstvena masažna glava i uz nju doživite trenutke užitka, opuštanja, uzbuđenja, ali i prekrasnih orgazama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Znate li koliko dugine mudrosti i energije ima vaše tijelo? Akašina vibrirajuća glava pomoći će vam da otključate dobrobiti i sklad vašeg nevinog života. Izbor je ostaviti i koristiti ruku pod ruku s naprednom tehnologijom i kvalitetnim materijalima. Sačuvaj sve radosti svog života i probudi svog prijatelja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate li više erotskih želja i pokušavate li snažnim vibracijama stimulirati klitoris i za genitalnu stimulaciju vaginalne strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry iz Pillow Talk-a ispunit će vaše želje! S jedne strane radi kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova ruka za kaljenje može se rotirati i osjetljivo na toplinu. Uživajte u blagodatima jednog od najboljih erotskih zalogaja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Trebate dobru masažu? Svakome od nas to s vremena na vrijeme zatreba, zato prestižni brend Bodywand dolazi s jedinstvenim alatom s kojim možete uživati u stimulaciji mišića i dubinskoj masaži tkiva. Uz njegovu pomoć opustite i najnapetije mišiće na tijelu i uživajte u ugodnom svježem osjećaju!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte cijelo tijelo ili stimulirajte osjetljiva područja tom Shaka vibrirajućom glavom! To je svestrana igračka lijepog dizajna. Zahvaljujući fleksibilnom vratu, stiže gdje god su potrebne njegove vibracije i nudi vam 3 postavke vibracije i 5 brzina. U paketu ćete pronaći i šarmantnu torbu koja može postati kućica za glavu ili je možete nositi kao seksi torbicu. Uživajte u opuštajućoj ili stimulirajućoj masaži kad god poželite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ova crna vibrirajuća glava sigurno neće nedostajati u vašoj kolekciji igračaka, unatoč relativno kompaktnoj veličini! Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Uz njegovu pomoć mažite svoja osjetljiva intimna mjesta ili si priuštite masažu umornih i napetih mišića bilo gdje na tijelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Tražite li odgovarajuću masažnu glavu za pravilnu stimulaciju i odgovarajuću masažu? Upoznajte se s Megawandom! To je punjivi stimulator za beskrajne orgazmičke kombinacije. Nudi vam 20 načina rada vibracije i 8 postavki intenziteta, što je 160 različitih opcija! Neka fleksibilna silikonska glava nježno stimulira klitoris ili bilo koje mjesto na vašem tijelu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opulence

    Čezne li vaša intimna mjesta za nježnim ili uzbudljivim dodirom? Okružite ih ovom luksuznom Opulence masažnom glavom, koja ima prekrasno fleksibilnu i meku i ugodnu glavu na dodir. Skriva snažan motor sa 6 funkcija vibracije i 5 brzina. I znaš što? Ova veličanstvena masažna glava oduševit će svako mjesto na vašem tijelu koje će trebati njezinim vibracijama!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Zadivljujući vibrator s dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava zadovoljit će vaša vanjska osjetljiva mjesta, kao i umorne ili napete mišiće po cijelom tijelu. Druga strana će vas milovati iznutra točno na mjestu gdje vam je G-točka. Oba kraja imaju vlastiti motor i oba vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Punjivi vibrirajući masažer Le Wand Petite manja je verzija našeg kultnog, moćnog štapića. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi. Ima 10 brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantan i moderan dizajn pruža fokusiranu vibraciju u glavi štapića.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konačno je ovdje! Prekrasna vibrirajuća glava podešena do savršenstva. Diskretno je tih i moćan u isto vrijeme. Glava mu je prekrasno fleksibilna, tako da s njom možete ići bilo gdje, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, pa će vam se svidjeti njegov dodir. Drška je izrađena od istog silikona pa je zgrabite i uživajte u najugodnijoj masaži svih vremena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Osjećate li kako vaše tijelo žudi za masažom, a intimna mjesta za intenzivnom stimulacijom? Ispunite svoje želje s masažnom glavom, čija mekana silikonska glava može vibrirati u 5 razina i 7 funkcija. Zgrabite ga i razmazite se!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava od mekog i jakog silikona i ABS-a. Sigurno je za tijelo i zadovoljit će vas s 3 brzine vibracije i 7 ritmova. Lagana je, srednje veličine i ima blago savitljiv vrat, pa je laka za rukovanje. Također je vodootporan pa u njemu možete uživati pod tušem. Priuštite si senzualnu masažu klitorisa ili cijelog tijela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love dolazi na tržište s novom kolekcijom luksuznih igračaka, koja uključuje i ovu vrlo moćnu masažnu glavu. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od svilenkasto mekanog silikona. Uživajte u njegovoj snazi koja oduzima dah i izmasirajte kako svoje intimne dijelove tako i cijelo tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovu vibrirajuću glavu Jacky O. Ima robusnu glavu s valovitom teksturom na fleksibilnom fleksibilnom vratu, tako da je možete nabaviti gdje god vam zatreba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manja verzija popularne Le Wand masažne glave. Mala verzija ne zvuči kao luksuz ili nenametljive karakteristike, a kao muškarcu je čudan kakav obrat. Dobivate vibraciju s 10 brzina i 6 korisnika, uz USB stick i malo da vas prijatelj čeka ispod tinte.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate li više erotskih želja i žudite li za stimulacijom klitorisa snažnim vibracijama i za genijalnom stimulacijom unutarnje strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry from Pillow Talk ispunit će obje vaše želje! S jedne strane djeluje kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova se sužava ručka može senzualno rotirati i zagrijavati. Uživajte u vrhuncima užitka uz jedno od najljepših erotskih pomagala.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Napokon je tu! Lijepa vibrirajuća glava divljaka. Oboje su diskretni i moćni. Glava je prekrasno savitljiva pa je možete držati uz nju, a izrađena je od mekog i kvalitetnog silikona, tako da je možete dodati. Drška je izrađena od istog silikona i može se koristiti i koristiti u najmodernijoj masaži svih opterećenja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 161 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.